ayy ben izledim içim bir tuhaf oldu,nerdeyse bende ağlayacaktım. kızdan nefret ediyorum,ama sırf bir dizi izleyeyim diye izledim. çünkü ilk defa dün elimi ayağımı uzatıp oturdum, ne ders çalıştım ne iş yaptım, işlerin hepsini bizimki yaptı sen otur dizi izle dedi, çünkü akşam maç vardı maçı hakedecek birşeyler yapması gerekiyodu aklinialirimsmile
arse hanım dizi izlemz izlemez izliyecek dizi bulmuş..onda da gıcık olmuştur..klava:
çok kötü sahneydi çık çık yaparak ziledik.kötü oldum bee,,, ama kızı bende beenmiyorum çekmiyor beni..sositososito
ben kışı severim yaa oturcaksın evinde sobanın kenarında mayışmışın sonra kalkıcaksın bi bakcanki annen çayı hazırlamış , baban kestaneyi koymuş sobaya
önce çaını içip sonrada kestaneni yiyeceksin tabi bu arada babişkoyla şakalaşmalar cabası:sinifsinif:
günaydın kızlarrrrrr
gene sohbeti koyulaştırmışsınız,şimdi yataktan kalkamıyorsak kış geldiğinde sıcacık yatağımızdan nasıl kalkıpta işe gelicez pekii çok merak ediyorum
günaydın kızlarrrrrr
gene sohbeti koyulaştırmışsınız,şimdi yataktan kalkamıyorsak kış geldiğinde sıcacık yatağımızdan nasıl kalkıpta işe gelicez pekii çok merak ediyorum
her mevsimin tadı ayrı tabii..
ilkbaharda daha heyecanlıdır..
kış için çok soguk dert olur derler
yaz için çok sıcak olur bunaltır derler..
ilkbahar içinse heyecanlandırır derler