2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

arse hanım dizi izlemz izlemez izliyecek dizi bulmuş..onda da gıcık olmuştur..klava:
çok kötü sahneydi çık çık yaparak ziledik.kötü oldum bee,,, ama kızı bende beenmiyorum çekmiyor beni..sositososito

öyle bir gecer zamankide güseldi..ama gecmişli dizileri pek sevmiyorum..kıs kagıt bile eskiydi mektup kagıdı sarı kagıtkaydirigubbakcemile3

benim hoşuma gidiyo aslında değişik oluyo işte:))

ama dizi gerçekten güzel yaw izlerim artıkın

ben kışı severim yaa oturcaksın evinde sobanın kenarında mayışmışın sonra kalkıcaksın bi bakcanki annen çayı hazırlamış , baban kestaneyi koymuş sobaya
önce çaını içip sonrada kestaneni yiyeceksin tabi bu arada babişkoyla şakalaşmalar cabası:sinifsinif:

kışın herkes bi arada oluyor ama yazın annmler sokkta biz ne alemde ohooo

günaydın kızlarrrrrr
gene sohbeti koyulaştırmışsınız,şimdi yataktan kalkamıyorsak kış geldiğinde sıcacık yatağımızdan nasıl kalkıpta işe gelicez pekii çok merak ediyorum

günaydın kızlarrrrrr
gene sohbeti koyulaştırmışsınız,şimdi yataktan kalkamıyorsak kış geldiğinde sıcacık yatağımızdan nasıl kalkıpta işe gelicez pekii çok merak ediyorum

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileakannehir

her mevsimin tadı ayrı tabii..
ilkbaharda daha heyecanlıdır..
kış için çok soguk dert olur derler
yaz için çok sıcak olur bunaltır derler..
ilkbahar içinse heyecanlandırır derler

en güseli ilk bahr derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…