2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bakalım ozmana akşam evden ekleyebilirsm eklerim

yada kendime mail atar işyerinden eklerim

bu arad eşleriniz bu üyelikten haberleri varmı kızlar benimki bilmiyor daha doğrusu hiç aklıma gelmiyor söylemek:)

saol canım ben de çok beendim 150 tane yaptırıorum arkasına mıknatıs koyduruorum yeter dimi kıslar herkese bir tane deil de her aileye bir tane vermeyi düşünüorum ben bizim kına bayanlar arasında olucak ama kalabalık olur

şirin keseler heaven

evet var zuzu kadınlar klübü falan demiştim..ama öyle naklen anlatmıyorum tabi

şunu için sordum

şimdi evde eklersem görünce naptığımı sorucak doğl olarak
tepkisi ne olur bilemicem

ama tahmin ediyorum bişey demez ama şöle bi kaşını kaldırır :))

ya ben zaten herkese 1 tane verme olayına gicığım,herkes alıyo 2 gün sonra hepsi atıyo yazık günah.
oysaki her ailede hatıra saklamak istese bile 1 tane neyine yetmiyo, tripleks evde bile bir yere koyarsın herkes bakar görür evin her köşesine koyup hatırlayacaklar sankide alıyolar 3 er 5 er tane alsanaalsanasmile

bizimki biliyo yani söz zamanı nişan zamanı burdan bilgi aldığımı falan düğünde yine öyle ama böyle hergün çhat ortamı gibi olduğunu bilmiyo eyvahedigeldismile
yani resimler falan olayına kızabilir çünkü bizimki msn bile sevmiyo.
konuşacaksan aç adam gibi tel de konuş veya geç karşılıklı otur konuş

evde koca işte patron ikisindende zamanım olmuyor yüklemeye

bu gidşle siz evime gelip görceksiniz

arsecim bizimkide öle msne bile kızıor burda internet ortamında konuştuuma iyice kızar o yüzden hiiiç bahsetmedim bile ben internet ortamına güvenmior kızar çok bana hiç söleip de rahatımı bozamam valla

bende bahsedeyim unutmasam bakalım ne dicek çünkü benim başka bi siteye üyeliğim yok kızlar oda öle biliyor

ben onun üye olduğu siteleri bilirm şifreleriyle beraber
bakalım yorumu ne olucak merak ettim:))

amann bizimki gibi söyle, böyle bilgi alışverişinde bulunuyorum alternatifleri öğreniyorum herkes bildiğini yazıyo çok fazla kaynak araştırması oluyo falan gibi bilmsel bir açıklama yap, böyle çhat ortamından bahsetme bence. her gün ilgili üyeliklerimden mail geliyo falan de kaydirigubbakcemile3

tamm arsecm kaydirigubbakcemile5

valla ben anlattım kızlar,işte dertlerimiz köşesinden falan bahsettim,manyakmısın sen okuyup okuyup etkileniyosun diye girmiceksin bi daha dedi,
tabikide dinlemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…