2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydıın, elfiş doğum öncesini kullanmak istemiyorum zaten canım, boşa kesintili maaş almayım, yine de bebeğimin durumuna göre rapor düşünüyorum 8 hafta sonunda.

günaydın kızlar
öyle çok uykum var ki
masanın üstünde sürünüoum yani kafamı tutamıoum

ve regl olacağım için göğsüm çok fena o nodüller sağ koltuk altıma çok fena ağrı yapıo

Kızlarr beklenen geldii regl oldum Karnım ağrıyooo soda içiyorum şimdi birazdan da özel günler çayım var onu içicem..
Diyeti bıraktım zatii dün çok midem bulandı halsiz kaldım diye...
Zuzuu
Nekk tamam canım

hadi gözünaydın:)
dlekcim geçmiş olsun..

hadi gözün aydın bakalım
ya benim hiç aklıma gelmedi zaten uygun zaman diildi ki diyet için unuttum sölemeyi boşa gitti pattisler

dilekcim geçmiş olsun canım
saol canım
çizelgene yazına ve avatarına bayıldım çok güzel olmuş

hadi gözünaydın:)
dlekcim geçmiş olsun..
canım saol ben bunu her ay çekiodum ama bu ay çok daha sancılı sağ kolumu oynattıkça göğsüm öyle çok sızlıo ki

Sağolun kızlar dediğim gibi sinyal vardı yani ha bugün ha yarın..
Dilek diyet için niye uygun değil canım :/ birde geçmiş olsun nodüller için dr a gittinmi tehlikeli nodül mü?

ben çok tuhaf bir rüya gördüm, böyle gerçek gibi
bebeğim olmuş önce yeni doğmuş bebek
işegidiyorum annem bakıyo, geliyorum beni görünce bi seviniyo böyle
sonra yatıyoruz eşim, bebek, ben çocuk birden büyüyo..konuşuyo 2-3 yaşında gibi ama yenidoğan
"bunun adını ne koyucaz ya" diyoruz.. "benim adımı efes pilsen" koyun diyo
"tövbe allam" diyorum, öyle isimmi olur oğlum efe koyalım bari..
sonra çok yaramaz böyle eşim diyo "çok mu acele ettik bebek için bunun geri dönüşüm şeysi yok mu" gülüyoz felan.
Ben de artık annenlere haber ver, daha çocuğumuz olduğunu bilmiyolar gelsin görsünler diyorum.
Eşim de "ne ara nisanda başladık, ne ara oldu, doğdu bu çocuk" diyo böyle düşünüyoruz.
Bebiş de sarı kıvırcık saçlı bi erkek çocuk o "Bir çocuk sevdim" dizisindeki Hasan kadar yaşı tipi felan

ayy nektarım alemsin kız ben o hasana bayılıyorum bu arada ya çok tatlı bi çocuk çalışmalara başlıcaksın yaa sende ondan görmüşsün demekki..

dilşatcım umarım herşey yoluna girer yanına gitsene..

bağırsaklarında kanama varmış, yanında kimse yok almıyorlar zaten
canım, yanında olduğunuzu hisseder bence yanına gidin..
Allah yardımcınız olsun..
Sen kimle iletişim kuruyosun, hastaneyi mi arıyosun..

ben de bayılıyorum.. minnacık çocuğa nasıl söyletiyolar o replikleri, hareketleri felan çok tatlı hiç yapmacık değil
evet çalışma planından dolayı girmiştir kesin rüyama :)

Son düzenleme:
bol cum eşime yalvarıyorum götürmüyor, daha kötü olursun diyor, ben de onu görmeden bişe olursa seni asla affetmicem dedim.

bol cum eşime yalvarıyorum götürmüyor, daha kötü olursun diyor, ben de onu görmeden bişe olursa seni asla affetmicem dedim.

ayy cnm yaa olmaz ama nekadar kötü olsanda görmek hakkın yanında olmalısın kolay değil evt ama nebilimya nolursa olsu gitmelisin bence..

ben regl oldum iki gündür reglm ama hiç böyle olmamıştı.

ilk üçgün kanamam oluk oluk akar ama bu sefer şok oldum.ped dolmuştur değiştiriyim diyorum.fakat bir bakıyorum .bir damla .dolmamış ped.

kan çok az geliyor neden???? netten baktım gebelik olabilir yazıyor.eşime söyledim .hemen doktora sordu oda şimdi.

gebelik olabilir demiş oda.anaaaamm akşam çubuk alıcakmış beyfendi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…