2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaudınn....

Dün çayımı içtim, bol şekerli...hiçte kötü bi tad gelmedi bana :)) birazdan içicem gene ...

Ama benimkinin maşallahı var, nekadar çok geliyo ...sabah 7,30 da koydum ... Birazdan gene değişcem

naptın canım dün gece.. özlediniz dimmi birbirinizi :))

yaa bilmioum kızdım aslında oraya gidebildi kızılay merkezde durum kötü die gelmedi
bende oraya giderkende yol kötü die korktum sen bilirsin deyip kapattım
sonra beni aradı tekrar kızdı bağırdı gelioum şimdi yolda kaza geçirip ölüyüm o zaman da trip yap falan die
bende biraz sinr krizi geçirdim nası bağırdıysam boğazım patladı resmen
ağldım ben senin kötülğünü ister miyim ne kadar manyaksın die barıştık tabi sonra defalarca aradı gece boyu
sbh falan bakalım bu akşam nolcak kar hala devam edio belediyeler bi işe yaramıo zaten

OH MAŞALLAH

SEN ŞİMDİ YENİ GELİN GİBİ EV Mİ DÜZCEN

BEBİŞEDE MAŞALLAH

DÜN HABERLERDE KIZILAYI GÖSTERDİ, GERÇEKTEN FENAYDI YAA :18:

Günaydın herkese... Bugün cuma tabisi bime gittim 2 adet silikon yastık, 1 adet çanta, 1 adet babet aldım toplam 38.90Tl ye

Çanta 15.90 tl lacivert taba rengi, babet siyah düz deri o da 9.90 tl :)) yastıklarda 13tl tuttu birde 3 taksit yaptırdım mı tamamdır gittik kasa arızalı diye ayırdılar arayıp çağıracaklar.
..
Yarenaycım çok sevindim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz düzeninizi oturtun bebişiniz gelsin ne güzel yaaa size...
..
Dilekcim kötü olmuş ayrı kalmanız ama mecburiyetten Allah korusun gelmeye kalksa başına bişe gelmesinden iyidir dimi. Hem özlemişsinizdir biraz fena olmaz yanii

günaydın kızlar...
yarenim gözünüzaydın çok sevindimm sizin adınıza..

ayy dilek gıcık bişe haklısın ama napcan canım mecbur olunca insan yapacak bişe kalmıyor..

millet ben geldiimmmmmm

ayyy çok ayrı kaldım sizden valla özledim yaaa ((

ne var ne yok herkes iyimi ? face de bakamadım çok yoğun bu aralar Ayşe yazmış süper hamile diye,

onu bile bugün gördüm :))

super nerden çıktı bu hamilelik planlımı oldu ?

sen düşünmüyodun ? iş durumu ne alemde nerde çalışıyosun ?

seni sormalı hanfendi.neler yapıorsun?

seni sormalı hanfendi.neler yapıorsun?

aynı benim yaa değişen birşey yok, yoğun çalışıyorum, dün saat 9 da işten çıktım.

p.tesi-çarşamba akşamları 18-21 arası ingilizce kursum var. koşturmacayla geçiyo yani.

Kız ben yazdım sana faceden

tamam olabilir Arzu yazacağıma Ayşe yazmışım

son iki üç aydır karar vermiştik.planlı canım.

çalışyorum arsecim.cmtsi çalşma olmayan bir yerde

hayırlısı olsun ne kadarlık oldu bebiş ?

Tek hamile olmayan benim galiba :)))

istikrarlı bir şekilde yoluma devam ediyorum.

kızlar sancıdan kıvranıoum çok fena gitmek istioum eve yaa kasıklarım iltihap daha da kötüleştirio durumu sanırım!

özgecim güle güle kullan aldıklarını .. çantalar nasıl , broşürde güzel görünüyodu ama,kumaşları nasıl ...

ayy karnım ağrıdı iice ( inşallah daha şiddetli olmaz dua ediyorum
ve sürekli üşüme geliyo diken diken oluyo tüylerim:2:

daha çok yeni ne kadarlık oldugunu yarın ögrencem.

et bakalım yoluna devam sen 35 den sonra geb kalmak çok zormuş.

en ideal 20-35 arası imiş.inş.sonradan zorluk çekmesin arsecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…