2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

merhaba kızlar, nasılsınız?
oğlumu gördüm, dokundum, okşadım tenini, çok ii değil ama iyiye gidiyor sonsuz şükürler olsun.

3 lahmacun yedim çatlıyorum :))

1.5 ben 1.5 ta bebek yedi :))

yemişsindir artık, ne yedin

elfii :))))

nek bende lahmacun yedin, 1 tane ve baya yetti :)))
hiç bi fast food u çift yiyemem, 1tane yetiyo :)))

benim eski yerim ya, benim bakmamı istiyolar

bugün bitsin artık

canıımmm

ayy çok yoğunum bende yaa ... üff yoruldum....
bide bugün kotumun altına kilotlu çorap giydim..kotumda dar...nasıl sıktı bacaklarımı...oturup kalkerken zor büküyom dizimi ,kalıp gibi oldum

gezseydin canım indirim var bütün mağazalarda ben adidastan 90 a aldım spor ayakkabı ama normalde 150ydi.rast geldiğinde alırsın

tşk ederim kızlar, ben dersaneye geçecem birazdan hepinizi çok özledim, sevgililer gününüz de kutlu olsunnnn

gezseydin canım indirim var bütün mağazalarda ben adidastan 90 a aldım spor ayakkabı ama normalde 150ydi.rast geldiğinde alırsın

ykmyle floya bakalbildim bebişten dolayı:) uygunlar vardı ama numaraları kalmamış(şansıma tekrar bakarız artık.. bu arada soracam hep unutuyorum sen ne kurusna gidiyodun cnm?

ykmyle floya bakalbildim bebişten dolayı:) uygunlar vardı ama numaraları kalmamış(şansıma tekrar bakarız artık.. bu arada soracam hep unutuyorum sen ne kurusna gidiyodun cnm?

ingilizce kursuna gidiyorum canım nişanlıyken almıştım işle gitmedi şimdi gidiyorum TOEFL kaldı sadece evdeyken bitireyim dedim

nigarım elfim doğru söylüyor arkadaşına zam verdiriyosun rkadaşının yerine bkıyosun ama değerini bilmiyolar .

hani yabancı dilleri biliyosun sezonda geliyor güzel iş bulabilirsin
pek işe yarar diller değil canım
bulgarca, rusça, (çok iyi) almanca (ortadan iyi)
merhaba kızlar, nasılsınız?
oğlumu gördüm, dokundum, okşadım tenini, çok ii değil ama iyiye gidiyor sonsuz şükürler olsun.
çok sevindim canım

bana da 1 tane yeterdi afiyet olsunn
ben de kot bakımından aynı durumdaym, kotum çok dar karnımı nasıl sıktı ve izi çıkmış bacaklarıma wc de baktım da :18:

maşallah canım hiçte işe yaramaz diye düşünme sultanahmette ,beyazıtta,lalelide otellerde resepsiyonda iş bulabilrsin büyük otellerde 8 saat çalışıyosun 3 te çıkınca ingilizce kursunada gidebilrsin şansın çok fazla bence bi kaç siteye cv gönder özgeçmiş oluştur sana mail olarak geliyor uygun işler

ingilizce kursuna gidiyorum canım nişanlıyken almıştım işle gitmedi şimdi gidiyorum TOEFL kaldı sadece evdeyken bitireyim dedim

ayy negüzel..bende nişanlanmadan gidiyodum aklım havalarda olduğu için hiçbirşey öğrenemeden geldm(

maşallah canım hiçte işe yaramaz diye düşünme sultanahmette ,beyazıtta,lalelide otellerde resepsiyonda iş bulabilrsin büyük otellerde 8 saat çalışıyosun 3 te çıkınca ingilizce kursunada gidebilrsin şansın çok fazla bence bi kaç siteye cv gönder özgeçmiş oluştur sana mail olarak geliyor uygun işler

Antalya'ya gelinnn havada kaparlar seni burda

selam kızlarrr elfi eşine dilek senin de k.pederine ve de arabanız iiçin geçmiş olsun cnmm.

dilşadd iyi haberlerini aldıkça çok mutlu oluyorum cnm inş. daha daha iyi olacak

bugünü çok zor geçirdim bi haftacıık ayrı kalmak bile hemen uzaklaştırmış beni derslerden buarada yeni ek derslerim çıktı bazı günler 5buçuğa kadar dersim olacak bi de kalabalık 70-80kiişilik sınıflardahadi bakalım nası olck.

az önce eşim dio ki ben bi hediye düşündüm ama yapamadım.düşünmüş olmam yeter mi al çarp duvara.karakalem resmimizi yaptırcakmış bugün aklına gelmiş, ama yapıcak kişi yoğunmuş falan olmamış o yüzden hep böle yapıo bu gıcıkkk amann sallamıom artık ben de napimm

oralar bana çok uzak kuzum yaa, ama gnderim dimmi denemekten bişe olmaz
ayy negüzel..bende nişanlanmadan gidiyodum aklım havalarda olduğu için hiçbirşey öğrenemeden geldim(
ay güldüm ama yaa

gelimmm kapsınlar, kurtulayım şurdann :18: ay çok gerildim bugün

Ayşam fikir süpermiş ama, onu daha sonra olsa da yaptırsın bence eşinn

ayy negüzel..bende nişanlanmadan gidiyodum aklım havalarda olduğu için hiçbirşey öğrenemeden geldm(

bebiş biraz büyüsün yine gidersin canım iş için gerekli oluyor .ben liseden beri ingilizcenin içindeyim ama işe başlayınca kursa giidnce daha iyi kavradım iş için isityorum şimdi ingilizce biliyorum deyince avantaj

gel tabi kuzum yaa kalabalıktan da kaç kurtul
evet yaa yaptırsın dimmiii, yapan çocuğun faceden yaptığı resimlere bakmış da birebir aynymış beğenmiş baya. ya uff ben bugün eşimden gizli avm'ye gidip cici bişiler alcaktımm gecelik falan ama çıkışta almaya geldi. yarın da gelicekmiş şansına küssün napiim

uzak ama metrobüs yapılıyor çokta sürmez onla oralardada vardır muhakkak otel havaalanı civarındada çok otel var gönder tabi değerlendir fırsatları

zuzum için geliyorrr:

2012 de koçları neler bekliyor:
Her ayı var ama ben bu ayı veriyim

Aşk Hayatı:
Şubat: Süregelen bir ilişkinizde partnerinizle aranızda tartışmalar çıkabilir. Ama 9 şubattan sonra Uranüz ve Venüs işbirliğiyle mucizeler yaratabilirsiniz.Akılcılığınızla cazibenizi birlikte kullanmaya başlayacaksınız.

İş hayatı:
Şubat: Bu ay çevresel koşulların sizi zorladığı davranız şekilleriyle duygusallığınız arasında kalmanıza ve çelişkiler yaşamanıza yol açabilir. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin.

Sağlık Durumu:
Şubat: 14 Şubatta ayak bilekleriniz ve iskelet sisteminize özen gösterin. Sinir sisteminizi yormamalısınız. Uyku düzeninize dikkat etmelisiniz.

Başka kim ahngi burçtu ya aklımda bi zuzuşum kalmış :26: :18:

ayşeciğim sonra yaptırsın eşingüzel fikirmiş ihmal etmesin ama evde yok mu canım cicilerin ondan giyersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…