- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
merhaba kızlar, nasılsınız?
oğlumu gördüm, dokundum, okşadım tenini, çok ii değil ama iyiye gidiyor sonsuz şükürler olsun.
3 lahmacun yedim çatlıyorum :))
1.5 ben 1.5 ta bebek yedi :))
yemişsindir artık, ne yedin
benim eski yerim ya, benim bakmamı istiyolar
bugün bitsin artık
ayy yoğunluktan yazamadım bugünyaa..
bizde dün eşimle avm ye gittik o kendine flodan ayakkabı aldı banada hadi sende al hediyem olsun dedi ama bi türlü beğenemedim spor ayakkabıya ihtiyacım var bitane beğendim 125 di okadar vermekte istemedim kaldı öle:)
merhaba kızlar, nasılsınız?
oğlumu gördüm, dokundum, okşadım tenini, çok ii değil ama iyiye gidiyor sonsuz şükürler olsun.
gezseydin canım indirim var bütün mağazalarda ben adidastan 90 a aldım spor ayakkabı ama normalde 150ydi.rast geldiğinde alırsın
ykmyle floya bakalbildim bebişten dolayı:) uygunlar vardı ama numaraları kalmamış(şansıma tekrar bakarız artık.. bu arada soracam hep unutuyorum sen ne kurusna gidiyodun cnm?
pek işe yarar diller değil canımnigarım elfim doğru söylüyor arkadaşına zam verdiriyosun rkadaşının yerine bkıyosun ama değerini bilmiyolar .
hani yabancı dilleri biliyosun sezonda geliyor güzel iş bulabilirsin
çok sevindim canımmerhaba kızlar, nasılsınız?
bana da 1 tane yeterdielfii :))))
nek bende lahmacun yedin, 1 tane ve baya yetti :)))
hiç bi fast food u çift yiyemem, 1tane yetiyo :)))
canıımmm
ayy çok yoğunum bende yaa ... üff yoruldum....
bide bugün kotumun altına kilotlu çorap giydim..kotumda dar...nasıl sıktı bacaklarımı...oturup kalkerken zor büküyom dizimi ,kalıp gibi oldum
pek işe yarar diller değil canım
bulgarca, rusça, (çok iyi) almanca (ortadan iyi)
çok sevindim canım
bana da 1 tane yeterdiafiyet olsunn
ben de kot bakımından aynı durumdaym, kotum çok dar karnımı nasıl sıktı ve izi çıkmış bacaklarıma wc de baktım da:18:
ingilizce kursuna gidiyorum canım nişanlıyken almıştım işle gitmedi şimdi gidiyorum TOEFL kaldı sadece evdeyken bitireyim dedim
çok sevindim canım
ben de kot bakımından aynı durumdaym, kotum çok dar karnımı nasıl sıktı ve izi çıkmış bacaklarıma wc de baktım da:18:
çok sevindim canım
maşallah canım hiçte işe yaramaz diye düşünme sultanahmette ,beyazıtta,lalelide otellerde resepsiyonda iş bulabilrsin büyük otellerde 8 saat çalışıyosun 3 te çıkınca ingilizce kursunada gidebilrsin şansın çok fazla bence bi kaç siteye cv gönder özgeçmiş oluştur sana mail olarak geliyor uygun işler
ay güldüm ama yaaayy negüzel..bende nişanlanmadan gidiyodum aklım havalarda olduğu için hiçbirşey öğrenemeden geldim(
gelimmmAntalya'ya gelinnnhavada kaparlar seni burda
selam kızlarrr elfi eşine dilek senin de k.pederine ve de arabanız iiçin geçmiş olsun cnmm.
dilşadd iyi haberlerini aldıkça çok mutlu oluyorum cnm inş. daha daha iyi olacak
bugünü çok zor geçirdim bi haftacıık ayrı kalmak bile hemen uzaklaştırmış beni derslerdenbuarada yeni ek derslerim çıktı bazı günler 5buçuğa kadar dersim olacak bi de kalabalık 70-80kiişilik sınıflarda hadi bakalım nası olck.
az önce eşim dio ki ben bi hediye düşündüm ama yapamadım.düşünmüş olmam yeter mial çarp duvara.karakalem resmimizi yaptırcakmış bugün aklına gelmiş, ama yapıcak kişi yoğunmuş falan olmamış o yüzden hep böle yapıo bu gıcıkkk amann sallamıom artık ben de napimm
ayy negüzel..bende nişanlanmadan gidiyodum aklım havalarda olduğu için hiçbirşey öğrenemeden geldm(
oralar bana çok uzak kuzum yaa, ama gnderim dimmi denemekten bişe olmaz
ay güldüm ama yaa
gelimmmkapsınlar, kurtulayım şurdann :18: ay çok gerildim bugün
Ayşam fikir süpermiş ama, onu daha sonra olsa da yaptırsın bence eşinn
oralar bana çok uzak kuzum yaa, ama gnderim dimmi denemekten bişe olmaz
ay güldüm ama yaa
gelimmmkapsınlar, kurtulayım şurdann :18: ay çok gerildim bugün
Ayşam fikir süpermiş ama, onu daha sonra olsa da yaptırsın bence eşinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?