2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay kıyamam umarım hep böyle sağlıklı gecer tatlım..

anneme sordumda herşey normalmiş gbi geçirmiş.sadece birkaç şeyden tiksinmiş.kusma vs.olmamış.sende oldumu?

sabah uyanır uyanmaz kendimi lavoboya zor atıyordum ama sadece safra suyunu çıkarıyordum su olduğu için zorlamadı ama akşam bi kaç kere yemekten sonra oldu o zaman ağlaya ağlaya çıktım gerçekten iğrenç bişey

annem diyo ki ekşi yiyince erkek oluyomuş, kardeşimde çook ekşi yemiş, kzıkardeşim ve bende de çok tatlı
O ye ekşiyi çıkar ayşeyi olayı yanlış diyo Hayırlısı bakalım elfiş senin ne olacak bebişin.

hı hım haftaya silerim, camlara da el atarım hem :)

lacisi çok hoşmuşş

tv lerde normalde ilk belirtidir aslında:))

bende şuan yok çok şükür:26:

Kızlar dilşad bebeğini görmeye gitmiş yoldalarmış durum iyiye gidiyormuş kilo bile almış yeğenimiz :119:

Kızlar dilşad bebeğini görmeye gitmiş yoldalarmış durum iyiye gidiyormuş kilo bile almış yeğenimiz :119:
hadi hayırlısı bu hftayı da atlatır inş
yarin sevgililer günü ne yapiyorsunuz he3ediyye aldiniz mi ?

biz aslında hft içine gelio die
dün dışarda yemeğimizi yedik
eve geldik meyveler yemişler çikolatalar ve votkamızı aldık evde kutladık gibi oldu
çrşda doğum günüm ama
bizim arabamız sanayide olcak şans işte bide masraflar çıktı kombiydi arabaydı derken
eşimde sabah 9 akşam 9 çalışıo ne yapabiliriz ki
ben ayakkabı ve terlik hediyemi aldım kendisine oda ne alırsa bakalım!
ama çok bi beklentim yok biraz odundur da kendisi
klasik çicek ve giyecek bişi alır işte

aynen öyle :) tabi yüzümdede hamilelik etkileri var bana şiş gibi geliyor. kendimi çirkin görüyorum

..

kız demekki :)

dun akşam ananede bir ağrı kesici içmiştim yan etkileri arasında menapoz öncesi kadınlarda iki adet arası kanama da varmış...

hmmm

....
ama çok bi beklentim yok biraz odundur da kendisi
klasik çicek ve giyecek bişi alır işte

çiçek alıyosa, odundan sayılmaz

benimki sağolsun çiçek almaz, hediye alır sürekli
geçen sene sevgililer gününde benim iğnelemelerimle solmuş/pörsümüş bi beyaz gül getirdi :96: , neymiş.. bütün çiçekçilere bakmış beyaz gül yokmuş en son bunu bulmuş :101:

çok acıktım ya yemek yapan abla hastaymış gelememiş dışarıdan lahmacun söylediler bunca kişiye 1 saatten önce gelmez

çok acıktım ya yemek yapan abla hastaymış gelememiş dışarıdan lahmacun söylediler bunca kişiye 1 saatten önce gelmez
atıştırmalık bişi yok mu yanında :44:
benim çekmecem dolu şuan.. hiç riske atmıyorum o konuda kendimi yemek güzel olmazsa atıştırırım diye.
Çekmecende bişiler bulundur bebeyim.

atıştırmalık bişi yok mu yanında :44:
benim çekmecem dolu şuan.. hiç riske atmıyorum o konuda kendimi yemek güzel olmazsa atıştırırım diye.
Çekmecende bişiler bulundur bebeyim.

geçen haciz gelince ne var ne yok topladım eve götürdüm şimdi azar azar getiriyorum bi cocostar ile çizi getirdim çizim tek kaldı onu açmıyım dedim akşama doğru yerim.

ya hbrlere baktım da çiçek fiyatları tavan yapmış hem hava nedeniyle hemde sevgililer günü gereksiz zaten
ve benimki ark var ona yaptırıo özel sanki kız istemeye gidio ben ona o kadar para verdiğine kızıoum işin açığı
kalıcı bişi de diil
kıyafet parfüm bunlarda kalıcı diil en iisi takı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…