- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
ay kıyamam umarım hep böyle sağlıklı gecer tatlım..
anneme sordumda herşey normalmiş gbi geçirmiş.sadece birkaç şeyden tiksinmiş.kusma vs.olmamış.sende oldumu?
annem diyo ki ekşi yiyince erkek oluyomuş, kardeşimde çook ekşi yemiş, kzıkardeşim ve bende de çok tatlıilk 3 ay sabahları midem bulanıyordu ama yemem hiç değişmedi eskisi gibi ne yiyorsam yine aynıydı şimdi iştahım açıldı sürekli aç gibiyim. Bide ilk üç ay genelde ekşiye aşerilirmiş benim öyle oldu tatlı hiç yiyemedim şimdi tatlı yemeyede başladım. Sigara ve parfüm kokusundan tiksiniyorum onun dışında çok rahat geçiyor. Tabi ayakta fazla kalınca belin kopuyor. Cumartesi annemleri yemeğe çağırdım kardeşler anneanne annem babam baya kalabalıktı yemek yaptım tabi uzun sürdü çok feci ağrım oldu.
hı hım haftaya silerim, camlara da el atarım hem :)silersin haftaya kuzum mis gibi olur ben artık feci boşladım
cmt sabah mutfak temizledim kombi için servis gelcekti ondan temizledim
40 lira servise verdim suyu ısıtmıo baksınlar die ama
sorunları büyükmüş 450 falanda onun masrafı çıkarmış adam yenisini alın demeye getirdi oda 2000 lira
----
kendileriminkini bulamadım ama
eşime şunları aldık laciyi ben aldım sevgililer günü terlikte almıştım ama neyse
Eki Görüntüle 345784 Eki Görüntüle 345785
sabah uyanır uyanmaz kendimi lavoboya zor atıyordum ama sadece safra suyunu çıkarıyordum su olduğu için zorlamadı ama akşam bi kaç kere yemekten sonra oldu o zaman ağlaya ağlaya çıktım gerçekten iğrenç bişey
teşekkürler cnm.bir de sana soriyim.nasıl hamilelik?
valla benim süper gecti hamilelik dönemim hamile oldugumu hic hissetmiyordum normal yasantim devam etti
ins. benim ki gibi hir hamilelik dönemi gecirirsin canim.
Kızlar dilşad bebeğini görmeye gitmiş yoldalarmış durum iyiye gidiyormuş kilo bile almış yeğenimiz :119:
benim esim Türkiyeye gidiyor bu gece burada cok sevdikleri bir aile dostlari oldü onun cenazesine gidiyor.
hadi hayırlısı bu hftayı da atlatır inşKızlar dilşad bebeğini görmeye gitmiş yoldalarmış durum iyiye gidiyormuş kilo bile almış yeğenimiz :119:
yarin sevgililer günü ne yapiyorsunuz he3ediyye aldiniz mi ?
yarin sevgililer günü ne yapiyorsunuz he3ediyye aldiniz mi ?
aynen öyle :) tabi yüzümdede hamilelik etkileri var bana şiş gibi geliyor. kendimi çirkin görüyorum
..
dun akşam ananede bir ağrı kesici içmiştim yan etkileri arasında menapoz öncesi kadınlarda iki adet arası kanama da varmış...
Kızlar dilşad bebeğini görmeye gitmiş yoldalarmış durum iyiye gidiyormuş kilo bile almış yeğenimiz :119:
....
ama çok bi beklentim yok biraz odundur da kendisi
klasik çicek ve giyecek bişi alır işte
atıştırmalık bişi yok mu yanında :44:çok acıktım ya yemek yapan abla hastaymış gelememiş dışarıdan lahmacun söylediler bunca kişiye 1 saatten önce gelmez
atıştırmalık bişi yok mu yanında :44:
benim çekmecem dolu şuan.. hiç riske atmıyorum o konuda kendimi yemek güzel olmazsa atıştırırım diye.
Çekmecende bişiler bulundur bebeyim.
çiçek alıyosa, odundan sayılmaz
benimki sağolsun çiçek almaz, hediye alır sürekli
geçen sene sevgililer gününde benim iğnelemelerimle solmuş/pörsümüş bi beyaz gül getirdi :96: , neymiş.. bütün çiçekçilere bakmış beyaz gül yokmuş en son bunu bulmuş :101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?