2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzu aynı anda yazmışız

:)

atıştırmalık bişi yok mu yanında :44:
Benim çekmecem dolu şuan.. Hiç riske atmıyorum o konuda kendimi yemek güzel olmazsa atıştırırım diye.
çekmecende bişiler bulundur bebeyim.

maşallah :))

eşimde oyüzden almıyo yada onu bahane ediyo bilmiyom artık :)

giyim takı falan alır o da, bunu uzun süre kullanırsın ama çiçek 2-3 gün sonra solar atcaksın sonra diyo ....sevgililer gününü önemsemiyorum zaten, almazsa bişey demem ama alırsada memnun olurum o ayrı :)) (çiçek konusunda)

ayy yoğunluktan yazamadım bugünyaa..
bizde dün eşimle avm ye gittik o kendine flodan ayakkabı aldı banada hadi sende al hediyem olsun dedi ama bi türlü beğenemedim spor ayakkabıya ihtiyacım var bitane beğendim 125 di okadar vermekte istemedim kaldı öle:)

bizd dün gittik.aldım ben bot

Deliricem Santraldeki kız doktora gitti, hala yok. Gelmiycek galiba.
Haftada 3 doktora gidiyo bu ne yaa benim işlerim aksıyo çok gerginim

Ah kuzum ya birine zam yapılmasına vesile olursun teşekkür bile alamazsın başkasının yerine bakarsın. bir sürü dil biliyorsun oralarda sürünüyorsun

Kızlar dilşad bebeğini görmeye gitmiş yoldalarmış durum iyiye gidiyormuş kilo bile almış yeğenimiz :119:

maşallah allahım nazarlardan saklasın kerem yeğenimizi işallah birgün hastaneden taburcu haberinide alırız

nigarım elfim doğru söylüyor arkadaşına zam verdiriyosun rkadaşının yerine bkıyosun ama değerini bilmiyolar .

hani yabancı dilleri biliyosun sezonda geliyor güzel iş bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…