gel tabi kuzum yaa kalabalıktan da kaç kurtul
evet yaa yaptırsın dimmiii, yapan çocuğun faceden yaptığı resimlere bakmış da birebir aynymış beğenmiş baya. ya uff ben bugün eşimden gizli avm'ye gidip cici bişiler alcaktımm gecelik falanama çıkışta almaya geldi. yarın da gelicekmiş şansına küssün napiim
ayşeciğim sonra yaptırsın eşingüzel fikirmiş ihmal etmesin ama evde yok mu canım cicilerin ondan giyersin
zuzum için geliyorrr:
Sağlık Durumu:
Şubat: 14 Şubatta ayak bilekleriniz ve iskelet sisteminize özen gösterin. Sinir sisteminizi yormamalısınız. Uyku düzeninize dikkat etmelisiniz.:
bebiş biraz büyüsün yine gidersin canım iş için gerekli oluyor .ben liseden beri ingilizcenin içindeyim ama işe başlayınca kursa giidnce daha iyi kavradım iş için isityorum şimdi ingilizce biliyorum deyince avantaj
oralar bana çok uzak kuzum yaa, ama gnderim dimmi denemekten bişe olmaz
ay güldüm ama yaa
gelimmmkapsınlar, kurtulayım şurdann :18: ay çok gerildim bugün
Ayşam fikir süpermiş ama, onu daha sonra olsa da yaptırsın bence eşinn
bence boğa burcusun sen canım..ben 21 mayıs bazen boğa bazen ikizler oluyorum nasıl oluyor anlamıyorum
bence boğa burcusun sen canım..
Boğa:
Aşk Hayatı:
Şubat: 14 şubata kadar kova burcunda bulunan Neptün ve ay duygusal gerilimlere neden olurken , aşk yaşantınızda yenilikler gündeme gelebilir.
İş Hayatı:
Şubat: 21 Şubat'ta, yeni ayla birlikte yenilenme duygularıyla hareket edeceksiniz. Motivasyonunuzu güçlendirecek yolculuklar gündeme gelebilir.
Sağlık Durumu:
Şubat: Bu ay sağlığınız için harcamalarda bulunabilir, çeşitli terapi seanslarına katılabilirsiniz. Beslenmenizle ilgili olarak da sağlık kurumlarına başvurabilirsiniz.
geliyoovar bi iki ama eski ki onlarr
nekk ikizlerim ben
14 şubat gecesi kendi fazla yorma yani zuzum
geliyoo
İkizler:
Aşk Hayatı:
Şubat: Ay içinde sürpriz fakat olumlu ilişkiler ortaya çıkabilir.
İş hayatı:
Şubat: 14 şubata kadar hayallerinizi destekleyici seyahatler gündeme gelecek, arkadaşlıklar ön planda olacak. Kariyer evinizdeki Merkür, 12 Mart'ta geri hareket etmeye başlıyor. İyi gelişmeler olacak.
Sağlık Durumu:
Şubat: Bu ay kesici aletlerden uzak kalmalısınız. El ve ayaklarınız dikkatsizce yapılan küçük kazalardan zarar görebilir.
Kaçıyorumm, herkese iyi akşamlar
gel tabi kuzum yaa kalabalıktan da kaç kurtul
evet yaa yaptırsın dimmiii, yapan çocuğun faceden yaptığı resimlere bakmış da birebir aynymış beğenmiş baya. ya uff ben bugün eşimden gizli avm'ye gidip cici bişiler alcaktımm gecelik falanama çıkışta almaya geldi. yarın da gelicekmiş şansına küssün napiim
zuzum için geliyorrr:
2012 de koçları neler bekliyor:
Her ayı var ama ben bu ayı veriyim
Aşk Hayatı:
Şubat: Süregelen bir ilişkinizde partnerinizle aranızda tartışmalar çıkabilir. Ama 9 şubattan sonra Uranüz ve Venüs işbirliğiyle mucizeler yaratabilirsiniz.Akılcılığınızla cazibenizi birlikte kullanmaya başlayacaksınız.
İş hayatı:
Şubat: Bu ay çevresel koşulların sizi zorladığı davranız şekilleriyle duygusallığınız arasında kalmanıza ve çelişkiler yaşamanıza yol açabilir. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin.
Sağlık Durumu:
Şubat: 14 Şubatta ayak bilekleriniz ve iskelet sisteminize özen gösterin. Sinir sisteminizi yormamalısınız. Uyku düzeninize dikkat etmelisiniz.
Başka kim ahngi burçtu ya aklımda bi zuzuşum kalmış :26::18:
14 şubat gecesi kendi fazla yorma yani zuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?