2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

temziliğime devam etmeliyim çekyatın altına küçük odamdaki ıvır zıvırları koydum orayı toprladım evim çok dağınıktı toparladım kitaplığımı düzelttim kıyı köşe süpürdüm biraz simetri problemim var sinir ediyo beni bırakamyorumda bu huyumu silme ve toz alma lavabo yıkanacak üfff yoruldum eşim arkadaşının yanına gidecek geç geleck bende rahat rahat işimi yaparım.

sabah kahvaltıya misafirim gelecek hiçbişe düşünmedim

dah çok zor biyere gidemem ben daha kızımı görmeye vaktm yokama çok avantaj olduğu kesin ilanlara bakıyorum da yönetici asistanlarının %90 ınında ingilizce istiyolar..

valla nektarım öle yalan yok yani gerçekten havalrdaydı
sende memnun değilsen gayet rahat iş bulabilirsin bence..

Son düzenleme:
ben 21 mayıs bazen boğa bazen ikizler oluyorum nasıl oluyor anlamıyorum
bence boğa burcusun sen canım..

Boğa:
Aşk Hayatı:
Şubat: 14 şubata kadar kova burcunda bulunan Neptün ve ay duygusal gerilimlere neden olurken , aşk yaşantınızda yenilikler gündeme gelebilir.

İş Hayatı:
Şubat: 21 Şubat'ta, yeni ayla birlikte yenilenme duygularıyla hareket edeceksiniz. Motivasyonunuzu güçlendirecek yolculuklar gündeme gelebilir.

Sağlık Durumu:
Şubat: Bu ay sağlığınız için harcamalarda bulunabilir, çeşitli terapi seanslarına katılabilirsiniz. Beslenmenizle ilgili olarak da sağlık kurumlarına başvurabilirsiniz.

teşekkür ederim canım sağlıkla ilgili hayırsız bişe olmaz işallah

var bi iki ama eski ki onlarr

nekk ikizlerim ben
geliyoo

14 şubat gecesi kendi fazla yorma yani zuzum

İkizler:

Aşk Hayatı:
Şubat: Ay içinde sürpriz fakat olumlu ilişkiler ortaya çıkabilir.

İş hayatı:
Şubat: 14 şubata kadar hayallerinizi destekleyici seyahatler gündeme gelecek, arkadaşlıklar ön planda olacak. Kariyer evinizdeki Merkür, 12 Mart'ta geri hareket etmeye başlıyor. İyi gelişmeler olacak.

Sağlık Durumu:
Şubat: Bu ay kesici aletlerden uzak kalmalısınız. El ve ayaklarınız dikkatsizce yapılan küçük kazalardan zarar görebilir.

Kaçıyorumm, herkese iyi akşamlar

meeerci cnmmmm iyi akşamlar herkese ben de kaçıyorum yemek yedik bi masayı toplayayım

Eşin yapmak istemiş ama çocuk yoğun diye yapılmış gibi varsaymanı istemiş ya sende eşine deki bende senin için yeni ciciler alıp sürpriz yapacaktım ama sen planımı bozdun almışım gibi varsay :))))

iyi akşamlar kızlar

sağol bitaneciim

ayy evet, uyku muyku yok bugece bana, bugün reglim bitiyo ..kaçgündür deli gibi bu akşamı bekliyo herifim :))))

14 şubat gecesi kendi fazla yorma yani zuzum

Günaydın herkesee.. Sevgililer gününüz kutlu olsun hepinizin..
Nek.. rüyamda seni gördüm hayırdır inşallah..:26: Senle hastanede karşılaşıyormuşuz sen sağlık personeliymişsin hani hemşire değil de yine beyaz önlük giyen dr. yardımcıları olur ya onlar gibiymişsin. Karşılaşıyoruz senle orda ben tanıyorum seni ama zayıfmışsın bi foton vardı ya eskilerden ordaki gibi birde kilom var şişkoyum diyor diyorum içimden sonra ben nasılsın canım falan diyorum sarılıyorum sen soğuksun böyle etrafına bakıyosun telaşlı kimseye demedin dimi nerden tanıştığımızı falan diyorsun. Benim moralim bozuluyor falan öyleydi işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…