2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam kızlar Sevgililer gününüz kutlu olsuun ben de akşam yaş pasta yapıp süslemeyi planlıyorum eşim gelmeden umarım yetiştirebilirim pasta tabanından yapıcam 1 saatte olur en fazla sanırım

olur canım yetişir ....

Herkese iyi öğlenlerrr

..
Nekk benim de benim dee burç yorumumu yaz(fish)

ay yesinler seni fish :104:

benimki de ведро

evt alışkanlık ondan öyle YAZIOUM
vedro taam yemekten gelim yazcam hepsini kova yanisi dimmi
ya kızlar bu arada ben akşam için gecelik nevresim falan fişman düşünmüştüm ama
benimki saat 00.00 olunca kutlamaya başladı
plan iptal gibi yani:26:
benimkisinin de öyle bi niyeti vardı dün gece ama , sırtımı döndüm saat 1 e geliyodu çok bekler

olsun cnm bugünde yap sende:))
ay bende olmadım olmadım hastalanacak zamanı buldum dün oldumnapalım artık kısmet değilmiş
aaa olmuyodun olmuyodun şansa bak, olsun ama kafan rahatladı en azından

kocamdan gelen msn mesajı

gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde,
aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece
seni sevmeye devam edeceğim
sevgililer günün kutlu olsun....
benim KADINIMMM!!!!

ben de aksi gibi bugün telefonumu evde unutmuşumm (((

günaydın canlar

kan sonucum 1000 çıktı bir aylık hamileyim
süper hayırlı olsun kuzummm
Kızlar dilşad bebeğini görmeye gitmiş yoldalarmış durum iyiye gidiyormuş kilo bile almış yeğenimiz :119:
ayyy çok sevindim hep aklımda dua ediyorum hep biran önce toparlanır inşallah keremcik
3 lahmacun yedim çatlıyorum :))
maşaaalah elfişşş
merhaba kızlar, nasılsınız?
oğlumu gördüm, dokundum, okşadım tenini, çok ii değil ama iyiye gidiyor sonsuz şükürler olsun.
çok sevindim kuzum oğlunun iyi olmasına daha güzel haberlerini beklliyoruz...

nekimmm ayşam ve enkim çok doğru diyo havada kaparlar valla seni....
kocamdan gelen msn mesajı

gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde,
aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece
seni sevmeye devam edeceğim
sevgililer günün kutlu olsun....
benim KADINIMMM!!!!
dilekkk... allah mutluluğunuzu bozmasın.....

selam kızlarrr dün gelemedim okul başladı malumm pazartesi ve salı günleri 6 da bitiyo derslerim bugün gitmedim dün ders yoktu bugünde yoktur ama yarın başlar...yarın ki ders programım iğrençççç sabah 9 da başlıyo hiç aralıksız 4.5 a kadar....yemek yemeğe bile vakit yok birinden çıkıp diğerine giricem perşembe cuma birer tane ama salıda bitane ama 4.5 ta başlıyo 6 da bitiyo pazarteside 9 da başlıyo 2 tane 1.5 saatlik aram var işte ama 6 da bitiyo hiç sevmedim bu dönemi ben 6 da çıktığım dersler günlerinde 8 den önce evde olmam imkansız...

dün işte ders kayıdı için gittim okula sistemde arıza vardı saatlerce bekledim sonra 5 buçuk gibi eve geldim eşimle kapıda karşılaştık dükkandan erken gelmiş hiç çıkarma üstünü gidiyoruz dedi nereye dedim mehmet geldi kız arkadaşıyla onlarla buluşucaz dedi ( en yakın arkadaşı aydında okuyodu ) neyse çıktık gittik kız yanında bi kız arkadaşını daha getirmiş işte eşim bizi benzin e götürdü görmüşsünüzdür şanslı masa filan çekiliyodu o cafede orda oturduk filan kızlar içtiler o tek gelen sapıttı filan bnm 7 tane sevgilim var demeye başladı mehmetin sevgilisini beğendim kız gayet iyide o yellozu nerden buldularsa sonra onları bıraktık evlerine eşim gel karıcım senle 14 şubatı kutlayalım dedi beylerbeyindeki profeterol e götürdü deli gibi sevindimmm öküz gibide yedimmm bidesi eşim böle arkadaşlarının yanında ailesinin yanında bana biraz soğuk davranır öle sırnaşmaz hiç dün cafede ellerimi öptü beni öpüyo ayy bi hoşuma gitti bnm minik güzel elli karımın ellerimi üşümüş kurban olurum filan dedi bende kedi gibi sırnaştım hemen sonra eve geldik gece 1 gibi filan kayınvalidem evde yok a. aimde yok bişimi oldu diye merak ettik baya sonra kayınvaildemi aradık bi akraamız var onlar bize gelmiş nlarla eraber onlara gitmiş 2 gün orda kalıcakmış a.abimde arkadaşının yanına gitmiş...sonrası kayınvalidem dediki tencerede çok az yemek var onu küçük borcama koy buzdolabına kaldır bende gittim hallettim tencerenin içine su koyuyorum ses oldu diye eşim geldi bi bağırdı bana bütün gecenin içine etti abim uyuyo yavaş olsana diye bende sinirlendim çık mutfaktan dedim gitti yattı bu öküz bende mutfağı topladım filan geldim yattım oda çok soğuktu aşk çok üşüdüm sarılsana dedim battaniyeye sarıl diye tersledi bni bnde terbiyesiz dedim attık yorganı üstümden battaniyeye sarıldım yattım ört üstünü filan dedi istemez battaniyeme sarıldım ben dedim ama titriyorum resmen sonra uyumuşum sabaha karşı bi uyandım nasıl sancım var ama gittim tuvalete çişimi yapamadım nasıl yanıyo ağlaya ağlaya geldim odaya sistim olmuşum ikide birde tuvalte kalktım tabi 5 dakkada bir çişim geliyo ama bi damla bi damla nasıl canım yanıyo ağlamama ikide bi yataktan kalkmama uyandı eşim noluyo dedi bnde eninin körü oluyo yok bişey zıbar sen dedim noluyo dedim dedi sistit oldum yok bişi dedim sonra bu başladı allah bnm belamı versin şöyle böyle sarıldı elini karnıma koydu uyumadı saat 5 miydi neydi işte 7 dede işe gitti nde o gittikten sonra biraz uyumuşum sonra a abim bni uyandırdı kahvaltı hazırladım uykucu kalk diye bn ölü gibiydim zaten sonra abim hastamısın dedi evet idrar yollarımı üşütmüşüm dedim gel doktora gidelim o zaman dedi kahvaltıdan sonra doktora götürdü bni daha yeni geldik idrar tahlili filan yaptılar işte ilaç verdi doktor düzenli kullan dedi öle işte sizden ne var ne yok

Aydan geçmiş olsun canım

ayy ufku bastı, bi ağırlık çöktü bana... Hafiften başım ağrıdı gibi gibi ,azcık kafamı koyup uyusam ne iyi olurdu

neysem işler çok,kaçtım öpüldünüz ....

Balık 2012

Aşk Hayatı:
Şubat:Venüs ve Uranüs'ün kişisel evde olması ilginç aşk hikayelerini de çağırabilir.
Özgün fikirli kişileri sevmenize rağmen, alışkanlıklarına bağlı ve kuralcı tipleri tercih edeceksiniz.

İş Hayatı:
Şubat:Uranüs ve Venüs 1. ve 2. sınırlarında yer aldığı için parasal konularda dikkatli olmnız gereken bir döneme giriyorsunuz. Ortak kazançlar konusunda da gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Sağlık Durumu:
Şubat: Uranüs'ün konumu ani değişiklikler yaşayacağını gösteriyor. Aklınıza gelen her şeyi anında söyleyerek tepki de toplayabilirsiniz. Değişen ruh hallerinizle dikkat çekeceksiniz.

Kova:
Aşk Hayatı:
Şubat:İlişki gezegeniniz güneş bireyselliğinizi destekliyor. Aşkta son sözü siz söyleyeceksiniz. Gezegenler, aşk ve sevgili konusunda sizi sınayacak, şimdiye kadar ihmal ettiğiniz tüm sorunlarla yüzleşmenize yol açacak.

İş Hayatı:
Şubat: Bu ay liderlik özellikleriniz ortaya çıkacak. Eğer şimdiye kadar hiç bir yerde çalışmamışsanız artık kendinize bir uğraş bulabilirsiniz.

Sağlık Durumu:
Şubat: Sağlığınızla ilgili problemleri fazla büyütmeden çözmelisiniz.Zihinsel yorgunluk söz konusu olabilir. Gerekli vitaminleri doktor kontrolünde almalısınız.

Yengeç (ben de yengecim süper )

Aşk Haytı:
Şubat: Yoğun duygularınıza rağmen, mantığın gerektirdiği kurallar çerçevesinde davranacak ve bazı ilişkilerinize mesafe koyacaksınız. Bu ay başka ilginç gelişmeler de söz konusu olabilir.

İş Hayatı:
Şubat: Bu ay ile birlikte bir değişim sürecine girmiş bulunuyorsunuz. Kendinizi rahat ve olumlu hissedeceğiniz bu dönemde, izsteklerinizdeki artışla beraber, iş konusunda atacağınız olumlu adımlar da başarıyı beraberinde getirecek.

Sağlık Durumu:
Şubat: Bu ay, Mars, Satürn, Pluton uyumu size gayet olumlu bir enerji verecek.Ama kan tahlillerini yaptırmalı ve kolesterol seviyelerinizi düşürmelisiniz.

Aydaan o yazı ne öylee
özet geç bebeyim, işteyim okuyamam ki ben onu yakalanıcam müdürüme
evde okurum artık :)

Selam diyim ama

teşekk.nektarcım ..memnunmusun yengeçlikten :))

merak etme kan tahlili yaptırdım

kimse arsenin facesinde eki değilmi ya.sabahtan beri kendimi yırttım yardımcı olun diye

ay kızlar dün kociş hasta olmuş.başı çatlıyormuş.bir nazlar .bir şımarıklıklar ne oluyor ya sana yoksam hamilemisin.bu ne haller gülüyor..başına örtü sarcakmışım.sardık.ay ne komikti ya.aşkım yoksa hamilemisin dedim beni çok güldürdü.

Sağol bebeyim

canıım yaa çok geçmişş olsun kocalar böyle malesef bi romantik bi öküz bi romantik bi öküz

ay Nektarcıım beni de bulur musun canıım Aslan. Bu arada benim bazıı harfler bu bilgisayarda çift basar oldu anlamadıım neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…