selam kızlarSevgililer gününüz kutlu olsuun ben de akşam yaş pasta yapıp süslemeyi planlıyorum eşim gelmeden umarım yetiştirebilirim pasta tabanından yapıcam 1 saatte olur en fazla sanırım
ay yesinler seni fish
..
Nekk benim de benim dee burç yorumumu yaz(fish)
benimki de ведро
evt alışkanlık ondan öyle YAZIOUM
benimkisinin de öyle bi niyeti vardı dün gece ama , sırtımı döndüm saat 1 e geliyodu çok beklerya kızlar bu arada ben akşam için gecelik nevresim falan fişman düşünmüştüm ama
benimki saat 00.00 olunca kutlamaya başladı
plan iptal gibi yani:26:
aaa olmuyodun olmuyodun şansa bak, olsun ama kafan rahatladı en azındanolsun cnm bugünde yap sende:))
ay bende olmadım olmadım hastalanacak zamanı buldum dün oldumnapalım artık kısmet değilmiş
kocamdan gelen msn mesajı
gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde,
aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece
seni sevmeye devam edeceğim
sevgililer günün kutlu olsun....
benim KADINIMMM!!!!
süper hayırlı olsun kuzummmgünaydın canlar
kan sonucum 1000 çıktı bir aylık hamileyim
ayyy çok sevindim hep aklımda dua ediyorum hep biran önce toparlanır inşallah keremcikKızlar dilşad bebeğini görmeye gitmiş yoldalarmış durum iyiye gidiyormuş kilo bile almış yeğenimiz :119:
maşaaalah elfişşş3 lahmacun yedim çatlıyorum :))
çok sevindim kuzum oğlunun iyi olmasına daha güzel haberlerini beklliyoruz...merhaba kızlar, nasılsınız?
oğlumu gördüm, dokundum, okşadım tenini, çok ii değil ama iyiye gidiyor sonsuz şükürler olsun.
pek işe yarar diller değil canım
bulgarca, rusça, (çok iyi) almanca (ortadan iyi)
çok sevindim canım
bana da 1 tane yeterdiafiyet olsunn
ben de kot bakımından aynı durumdaym, kotum çok dar karnımı nasıl sıktı ve izi çıkmış bacaklarıma wc de baktım da:18:
nekimmm ayşam ve enkim çok doğru diyo havada kaparlar valla seni....maşallah canım hiçte işe yaramaz diye düşünme sultanahmette ,beyazıtta,lalelide otellerde resepsiyonda iş bulabilrsin büyük otellerde 8 saat çalışıyosun 3 te çıkınca ingilizce kursunada gidebilrsin şansın çok fazla bence bi kaç siteye cv gönder özgeçmiş oluştur sana mail olarak geliyor uygun işler
dilekkk...kocamdan gelen msn mesajı
gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde,
aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece
seni sevmeye devam edeceğim
sevgililer günün kutlu olsun....
benim KADINIMMM!!!!
kızlar bir yardımcı olun bana arseyi faceye ekleyemiyorum???
adı çıkmıyorr
arse kendi görünürlülüğünü kapatmıştır canın
oda beni ekleyemiyormuş.hata veriyor diyor.kızlardan bak diyor
kızların listesinde görünüyormu arse
süper başka birini eklemeye çalış bakalım olacakmı ?
problemi anlamadım.
Yengeç (ben de yengecim süper)
Aşk Haytı:
Şubat: Yoğun duygularınıza rağmen, mantığın gerektirdiği kurallar çerçevesinde davranacak ve bazı ilişkilerinize mesafe koyacaksınız. Bu ay başka ilginç gelişmeler de söz konusu olabilir.
İş Hayatı:
Şubat: Bu ay ile birlikte bir değişim sürecine girmiş bulunuyorsunuz. Kendinizi rahat ve olumlu hissedeceğiniz bu dönemde, izsteklerinizdeki artışla beraber, iş konusunda atacağınız olumlu adımlar da başarıyı beraberinde getirecek.
Sağlık Durumu:
Şubat: Bu ay, Mars, Satürn, Pluton uyumu size gayet olumlu bir enerji verecek.Ama kan tahlillerini yaptırmalı ve kolesterol seviyelerinizi düşürmelisiniz.
Sağol bebeyimBalık 2012
Aşk Hayatı:
Şubat:Venüs ve Uranüs'ün kişisel evde olması ilginç aşk hikayelerini de çağırabilir.
Özgün fikirli kişileri sevmenize rağmen, alışkanlıklarına bağlı ve kuralcı tipleri tercih edeceksiniz.
İş Hayatı:
Şubat:Uranüs ve Venüs 1. ve 2. sınırlarında yer aldığı için parasal konularda dikkatli olmnız gereken bir döneme giriyorsunuz. Ortak kazançlar konusunda da gerginlikler yaşayabilirsiniz.
Sağlık Durumu:
Şubat: Uranüs'ün konumu ani değişiklikler yaşayacağını gösteriyor. Aklınıza gelen her şeyi anında söyleyerek tepki de toplayabilirsiniz. Değişen ruh hallerinizle dikkat çekeceksiniz.
Kova:
Aşk Hayatı:
Şubat:İlişki gezegeniniz güneş bireyselliğinizi destekliyor. Aşkta son sözü siz söyleyeceksiniz. Gezegenler, aşk ve sevgili konusunda sizi sınayacak, şimdiye kadar ihmal ettiğiniz tüm sorunlarla yüzleşmenize yol açacak.
İş Hayatı:
Şubat: Bu ay liderlik özellikleriniz ortaya çıkacak. Eğer şimdiye kadar hiç bir yerde çalışmamışsanız artık kendinize bir uğraş bulabilirsiniz.
Sağlık Durumu:
Şubat: Sağlığınızla ilgili problemleri fazla büyütmeden çözmelisiniz.Zihinsel yorgunluk söz konusu olabilir. Gerekli vitaminleri doktor kontrolünde almalısınız.
selam kızlarrr dün gelemedim okul başladı malumm pazartesi ve salı günleri 6 da bitiyo derslerimbugün gitmedim dün ders yoktu bugünde yoktur ama yarın başlar...yarın ki ders programım iğrençççç sabah 9 da başlıyo hiç aralıksız 4.5 a kadar.... yemek yemeğe bile vakit yok birinden çıkıp diğerine giricem perşembe cuma birer tane ama salıda bitane ama 4.5 ta başlıyo 6 da bitiyo pazarteside 9 da başlıyo 2 tane 1.5 saatlik aram var işte ama 6 da bitiyo hiç sevmedim bu dönemi ben 6 da çıktığım dersler günlerinde 8 ...
Yengeç (ben de yengecim süper)
Aşk Haytı:
Şubat: Yoğun duygularınıza rağmen, mantığın gerektirdiği kurallar çerçevesinde davranacak ve bazı ilişkilerinize mesafe koyacaksınız. Bu ay başka ilginç gelişmeler de söz konusu olabilir.
İş Hayatı:
Şubat: Bu ay ile birlikte bir değişim sürecine girmiş bulunuyorsunuz. Kendinizi rahat ve olumlu hissedeceğiniz bu dönemde, izsteklerinizdeki artışla beraber, iş konusunda atacağınız olumlu adımlar da başarıyı beraberinde getirecek.
Sağlık Durumu:
Şubat: Bu ay, Mars, Satürn, Pluton uyumu size gayet olumlu bir enerji verecek.Ama kan tahlillerini yaptırmalı ve kolesterol seviyelerinizi düşürmelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?