2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hepinize ii akşamlar kuzucuklar
mutlu ve güzel bi akşam geçirmeniz dileğiyle

sevgiyle kalın anacığımmmmmm

günaydın kızlar

dün görümcemlerle birlikte avm de bi yere yemeğe gittik sonra görümcemler ayrı biz ayrı dolaştık avm yi. ben eşime bi kazak aldım bana bişey almadığın için üzüldüm dedim aldım ama işyerinde unuttum dedi. beni kandırıyor sandım baya üstüne gittim yemin etti arabaya koysaydın unutmazdın dedim araba ya çalınırsa falan diye bu tarz konuştuk neyse avmden çıktık arabanın camını patlatmışlar talan etmişler o nasıl dağıtma öyle anlayamadık. görümcem bakıcıdan çocuğu almış direk gelmişler bakıcıda kirli çamaşırlarını vermiş onlarıda arabaya koymuşlar hep çocuğun kıyafetleri gitmiş bezlerine kadar almışlar. eşim iyiki hediyeni işyerinde unutmuşum yoksa arabada o da gidecekti dedi. tahminimce kolye almış

sizlerin nasıl geçti?

elfişim nasıl patlatmışlar ya arabanın camını :26: geçmiş olsun..

biz hediyelerimizi önceden aldığımız için bi söprays, bi atraksiyon yoktu :)
ben migros avm de indim, pasta malzemeleri alıp yapıcaktım sonra vazgeçtim.
Eşime bi cüzdan aldım :)
Kuzum da geç geldi 10 gibi, Beşiktaşım maçını izlemiş öyle geldi.
"Çok küstüm sana sevdicekler gününde maç izliyosun ayıp" dedim de küsmedim tabisi.
Yemek yedik, banyo yaptık yattık..sıradan bi akşamdı yanisi :)

Eşim bana 11 tane beyaz gün gönderecekmiş işyerine ama ben öğrendim int kayıtlarından.
İtiraf ettirdim (pazartesi akşamı) "sakın gönderme, hiç gerek yok.. Göndermiş kadar oldun" dedim.
Gerçekten gerek yok yaa, çiçek fiyatları 2 misline frlıyo sevgililer gününde. Yazık.

arka camı kırıp içeri girmişler şirket aracı olduğu için eşimin morali çok bozuldu ama cana gelmesin önemli olan.

günaydın kızlarr...

elfim geçmiş olsun ,içine doğmuş adamın

..

ay bu sevgililer günü tam bi süprüz oldu bana eşim bana tek orkide almış
yalnız saksıda olanıda varmış ,onu almamış keşkem saksılı alsaydın kalıcı olurdu dedim ,onuda d.gününde artık dedi (buldum da bunuyom)

sonrada gözlerimi kapatıp mutfağa götürdü, o da neee microdalga çok çookkk istiyodum, canım sevgilim yaaa gitmiş almış kurmuş

güle güle kullan canım..mikrodalgasız bir hayat düşünemiyorum, elim kolum o benim resmen :))

ben de eşime diyorum hani hediyem?
Allah gözünü doyursun, mont aldım 4 çift ayakkabı, el. süpürgesi aldım.. faturaları yatırdım daha ne istiyosunn
faturaları duyunca kikirdemeye başladık zaten

Son düzenleme:
elfim çok üzüldümyaa araba için çocuk eşyaları alıp gitmeleri ne tuhaf yaa hayret bişi bununla geçmiş olsun
nigarım zaten evde olunca nolcak ki hepimiz aynı yani

benimkide akşam elinde gülle geldi antrede bi sarılma faslı
bende güzel mum ışığında bir sofra hazırlamıştım
bana özel kutusunda özel kadehli kırmızı sarap almış
2 tane trenchkot almış laci ve siyah
siyahı geri verdim çünkü vardı benim
başbaşa oturduk işte gecede doğum günümü kutladık
bugünde seni dışarı çıkarıyım dio
ama annemde bize gelin dio özel menü hazırlıcam dio
off oraya gidip evde pineklemek istemioum ama heves etmişler
dışarı da çıkıp boşa bir sürü para harcamak istemioum
bakalım artık

Günaydın herkesee...

Elfiş geçmiş olsun ya nasıl yapmışlar öyle ulu orta avm diyosun güvenlik bişe yapmamış mı? Neyse cana geleceğine mala gelsin önemli değil..

Bizde dün yemeğe göl kenarına bi yere gittik.. Maçıda orda izledik kocaman ekran kurmuşlar ortam güzeldi yemek yedik yemekten sonra eşim sinemaya götürim mi seni dedi istemedim eve gidelim dedim :))
Hediye yok ortada tabisi yüzük alacakmış arkadaşına ayarlatmış arkadaşının işi varmış alamamış sonra ama alcam ben sana dedi bakalım...
Çiçek göndermeyi de düşünmüş işyerine sonra vazgeçmiş yılbaşında gönderdim şimdide gönderirsem işyerindekiler ne düşünür falan diye göndermedim dedi.. Tlf. baktım aramış gerçekten çiçekci arkadaşını 2 kere... Önemli değil sadece bu gün mü sevgililer günü her gün bizim dedim bende.. Bende ona gümüş kolye aldım ucunda arkalı önlü isimlerimiz yazıyor..
Sonra eve geldik, :92:falan banyoydu yattık sonra kalktık ve geldim burdayım...

günaydın kızlar;

günün sözü: Seni seviyorum"dan daha özel bir cümle de var: Sana güveniyorum. Çünkü herkes herkesi sevebiliyor; Ama herkese güvenmiyor.

çok ii düşünmüş o zaman ihtiyacın olan bişi almış orkide de çok özel
güle güle kullan kuzum ii yemekler ısıt

günaydın kızlar..
elficim çok geçmiş olsun gerçekten..

benim eşimdende beklenmeyen bir performans geldi dün ben çocuğu alıp eve gittim o daha gelmemişti 8 falandı geldi eve elinde güller:)) bide düğün resimlerinden takvim yaptırmışayy çok mutlu oldum valla hiç beklemiyodum böle bişe tabi kızımla uğraşmaktan ve eve geç gittiğim için yemek falan yapamadım öle geçti gitti işte:))

sağol canım. evet içine doğmuş ama bakıcaz artık gerçekten bi hediye varmı yokmu :)))

hayırlı olsun canım güle güle kullan

dilekkkkkk doğum günün kutlu olsun canım :) Yeni yaşın sana sağlık huzur mutluluk getirsin.

hediyelerinide güle güle kullan

sağol canım otoparka koymamıştık arabayı. keşke koysaymışız ama bilemezdik ki.

sizinkide güzel geçmiş. özel günlerde çiçek fiyatları iki katına çıkıyo ama yinede alınıyor eşim her zamanki çiçekçisine gitmiş adamın elinde gül kalmamış

sağol canım

beklenmedik olunca eminin daha güzel oluyordur. Aferin eşine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…