günaydın kızlarr...
elfim geçmiş olsun ,içine doğmuş adamın
..
ay bu sevgililer günü tam bi süprüz oldu banaeşim bana tek orkide almış
yalnız saksıda olanıda varmış ,onu almamış keşkem saksılı alsaydın kalıcı olurdu dedim ,onuda d.gününde artık dedi(buldum da bunuyom)
sonrada gözlerimi kapatıp mutfağa götürdü, o da neeemicrodalga çok çookkk istiyodum, canım sevgilim yaaa gitmiş almış kurmuş
günaydın kızlarr...
..
yalnız saksıda olanıda varmış ,onu almamış keşkem saksılı alsaydın kalıcı olurdu dedim ,onuda d.gününde artık dedi(buldum da bunuyom)
sonrada gözlerimi kapatıp mutfağa götürdü, o da neeemicrodalga çok çookkk istiyodum, canım sevgilim yaaa gitmiş almış kurmuş
günaydın kızlarr...
..
elfim çok üzüldümyaa araba için çocuk eşyaları alıp gitmeleri ne tuhaf yaa hayret bişi bununla geçmiş olsun
nigarım zaten evde olunca nolcak ki hepimiz aynı yani
benimkide akşam elinde gülle geldi antrede bi sarılma faslı
bende güzel mum ışığında bir sofra hazırlamıştım
bana özel kutusunda özel kadehli kırmızı sarap almış
2 tane trenchkot almış laci ve siyah
siyahı geri verdim çünkü vardı benim
başbaşa oturduk işte gecede doğum günümü kutladık
bugünde seni dışarı çıkarıyım dio
ama annemde bize gelin dio özel menü hazırlıcam dio
off oraya gidip evde pineklemek istemioum ama heves etmişler
dışarı da çıkıp boşa bir sürü para harcamak istemioum
bakalım artık
Günaydın herkesee...
Elfiş geçmiş olsun ya nasıl yapmışlar öyle ulu orta avm diyosun güvenlik bişe yapmamış mı? Neyse cana geleceğine mala gelsin önemli değil..
Bizde dün yemeğe göl kenarına bi yere gittik.. Maçıda orda izledik kocaman ekran kurmuşlar ortam güzeldi yemek yedik yemekten sonra eşim sinemaya götürim mi seni dedi istemedim eve gidelim dedim :))
Hediye yok ortada tabisi yüzük alacakmış arkadaşına ayarlatmış arkadaşının işi varmış alamamış sonra ama alcam ben sana dedi bakalım...
Çiçek göndermeyi de düşünmüş işyerine sonra vazgeçmiş yılbaşında gönderdim şimdide gönderirsem işyerindekiler ne düşünür falan diye göndermedim dedi.. Tlf. baktım aramış gerçekten çiçekci arkadaşını 2 kere... Önemli değil sadece bu gün mü sevgililer günü her gün bizim dedim bende.. Bende ona gümüş kolye aldım ucunda arkalı önlü isimlerimiz yazıyor..
Sonra eve geldik,:92: falan banyoydu yattık sonra kalktık ve geldim burdayım...
günaydın kızlar..
elficim çok geçmiş olsun gerçekten..
benim eşimdende beklenmeyen bir performans geldi dün ben çocuğu alıp eve gittim o daha gelmemişti 8 falandı geldi eve elinde güller:)) bide düğün resimlerinden takvim yaptırmışayy çok mutlu oldum valla hiç beklemiyodum böle bişe tabi kızımla uğraşmaktan ve eve geç gittiğim için yemek falan yapamadım öle geçti gitti işte:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?