- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
seviyorum burcumu evet, fazla duygusal, fazla evcimen, fazla anaç ama anlaşıyoruzteşekk.nektarcım ..memnunmusun yengeçlikten :))
merak etme kan tahlili yaptırdım
bende ekli ama işyerinde face açılmıyor, yasaklı sitelere dahil olduğu için yardımcı olmaya kalkışmadım. :26:kimse arsenin facesinde eki değilmi ya.sabahtan beri kendimi yırttım yardımcı olun diye
seviyorum burcumu evet, fazla duygusal, fazla evcimen, fazla anaç ama anlaşıyoruz
fazla ağlak.fazla alıngan, çekingen.neşeli..sulugöz, öncü vs.gecmişe takılı
bende ekli ama işyerinde face açılmıyor, yasaklı sitelere dahil olduğu için yardımcı olmaya kalkışmadım. :26:
luxx
Aslan 2012:
Aşk Hayatı:
Şubat: Yeni Ay 7 Şubatta burcunuzda doğuyor. Başkalarının fırsatlarıyla kendi arzularınızı birleştireceksiniz.
Arkadaşlarınızla birlikte ideallerinizi gerçekleştirecek seyahatler yapabilir, kariyerinizi destekleyecek önemli kişilerle bir arada olabilirsiniz.
İş Hayatı:
Şubat: Bu ay Jupiter kariyer evinizde, tüm iyi niyetiyle yıldızınızı parlatmaya devam ediyor. Yüksek özgüveniniz sayesinde
duygu ve düşüncelerinizi ifade edebilecek ve cesur kararlar vereceksiniz.
Sağlık Durumu:
Şubat: Sağlık konusunda bu ay oldukça hassassınız. Ayın ilk günlerinde ayaklarınızı ve karın bölgenizi üşütmemelisiniz.
nekimmm saol balım
luxxor sayesinde eşimin aslan burcunu da okumuş oldum
sağol bebikimmmAydan geçmiş olsun canım
ayy ufku bastı, bi ağırlık çöktü bana... Hafiften başım ağrıdı gibi gibi ,azcık kafamı koyup uyusam ne iyi olurdu
neysem işler çok,kaçtım öpüldünüz ....
Aydaan o yazı ne öylee
özet geç bebeyim, işteyim okuyamam ki ben onu yakalanıcam müdürüme
evde okurum artık :)
Selam diyim ama
evet öküzlük var kocamın kanında kabul ediyorummmcanıım yaa çok geçmişş olsun kocalar böyle malesef bi romantik bi öküz bi romantik bi öküz
ay Nektarcıım beni de bulur musun canıım Aslan. Bu arada benim bazıı harfler bu bilgisayarda çift basar oldu anlamadıım neden
ben iyiyim kuzum sen nasılsınnnslm, nasılsınız?
ayyy ne güzel düşünmüş eşinnnKıızlar bu arada benim kocacıım da bana az önce işşyerine şşu mevye buketlerinden yollamıışş yaaa yenilebilir çiçek buketi hamileye verilebilecek en güzel çiçek
Sağğol canıım benim
hadii eşşin de mi aslan burcu
ayyy ne güzel düşünmüş eşinnnben dün eşime kazak alıcaktım ama param yoktu eşim bırakmamış sabah işe giderken kaynanamdanda isteyemedim alamadım bende gratise girdim bi deo bi stik aldım bide kart alıp yazdım inş beğenir acabe o bana ne alıcak
Kıızlar bu arada benim kocacıım da bana az önce işşyerine şşu mevye buketlerinden yollamıışş yaaa yenilebilir çiçek buketi hamileye verilebilecek en güzel çiçek
ay yesinler seni fish:104:
vedro taam yemekten gelim yazcam hepsini kova yanisi dimmi
benimkisinin de öyle bi niyeti vardı dün gece ama , sırtımı döndüm saat 1 e geliyodu çok bekler
aaa olmuyodun olmuyodun şansa bak, olsun ama kafan rahatladı en azından
ben de aksi gibi bugün telefonumu evde unutmuşumm(((
bende pasta yaptım hindistan ceviziylede süsledim üstünü kalp şeklindefırında pattisin yanına napıyım
yaaa gerçekten çok hoş bi hediyee yaaa
LUXXOR SÜPER DÜŞÜNMÜŞ EŞİN, AFFERİM ONAAFİYET OLSUN AYÇAYLA SANA
..
çok sıkıldım ben
valla cnm aynen öle oldu:)
zaten az önce eşim aradı geç kalacakmış akşam yemek yeriz en azından diyodum onuda yapamıcaz(sevgililer günü benim neyime
luxxorcum çok güzel bi sürpriz gerçkten birazda benim oduna bulaşsa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?