2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

teşekk.nektarcım ..memnunmusun yengeçlikten :))
merak etme kan tahlili yaptırdım
seviyorum burcumu evet, fazla duygusal, fazla evcimen, fazla anaç ama anlaşıyoruz

kimse arsenin facesinde eki değilmi ya.sabahtan beri kendimi yırttım yardımcı olun diye
bende ekli ama işyerinde face açılmıyor, yasaklı sitelere dahil olduğu için yardımcı olmaya kalkışmadım. :26:

link verdi elfi sağol

luxx

Aslan 2012:

Aşk Hayatı:
Şubat: Yeni Ay 7 Şubatta burcunuzda doğuyor. Başkalarının fırsatlarıyla kendi arzularınızı birleştireceksiniz.
Arkadaşlarınızla birlikte ideallerinizi gerçekleştirecek seyahatler yapabilir, kariyerinizi destekleyecek önemli kişilerle bir arada olabilirsiniz.

İş Hayatı:
Şubat: Bu ay Jupiter kariyer evinizde, tüm iyi niyetiyle yıldızınızı parlatmaya devam ediyor. Yüksek özgüveniniz sayesinde
duygu ve düşüncelerinizi ifade edebilecek ve cesur kararlar vereceksiniz.

Sağlık Durumu:
Şubat: Sağlık konusunda bu ay oldukça hassassınız. Ayın ilk günlerinde ayaklarınızı ve karın bölgenizi üşütmemelisiniz.

Kıızlar bu arada benim kocacıım da bana az önce işşyerine şşu mevye buketlerinden yollamıışş yaaa yenilebilir çiçek buketi hamileye verilebilecek en güzel çiçek

Sağğol canıım benim

nekimmm saol balım
luxxor sayesinde eşimin aslan burcunu da okumuş oldum

hadii eşşin de mi aslan burcu

sağol bebikimmm
Aydaan o yazı ne öylee
özet geç bebeyim, işteyim okuyamam ki ben onu yakalanıcam müdürüme
evde okurum artık :)

Selam diyim ama
sanada selamlar olsun nekimmm çok dertlenmişim demek ki öle uzun uzun anlattım
evet öküzlük var kocamın kanında kabul ediyorummm
slm, nasılsınız?
ben iyiyim kuzum sen nasılsınnn

ortalıktan kayboldum bi süre gittim pasta yaptım 7 katlı pasta hamurları açarak kekini hazırlıyorsun kremasınıda kendin yapıyrosun kremanın soğumasını bekliyorum inşallah tadıda güzel olur hamurları açma konusunda acami olduğum için kimi ince kimi kalın oldu ama tadı güzel olsunnn fotosunu çekip sitemede eklicem yarın tarifiyle çinkim bnm telefonum güzel çekiyo kocişinki güzel çekiyo...sevgililer günü şeysi oldu işte akşamada frında pattis yapıcam yanına napsam ki? kaynanam yok ya yemekler benden ayy o yokken çok verimli oluyorum mutfakta

ayyy ne güzel düşünmüş eşinnn ben dün eşime kazak alıcaktım ama param yoktu eşim bırakmamış sabah işe giderken kaynanamdanda isteyemedim alamadım bende gratise girdim bi deo bi stik aldım bide kart alıp yazdım inş beğenir acabe o bana ne alıcak

o da benden kazak istemişşti ama istediğği gibi bişşi bulamadıım ya ellerim bomboşş dönücem eve artıık pastayla idare etsin yaşş pasta yapayıım diyorum

LUXXOR SÜPER DÜŞÜNMÜŞ EŞİN, AFFERİM ONA AFİYET OLSUN AYÇAYLA SANA
..
çok sıkıldım ben

valla cnm aynen öle oldu:)

zaten az önce eşim aradı geç kalacakmış akşam yemek yeriz en azından diyodum onuda yapamıcaz(sevgililer günü benim neyime

luxxorcum çok güzel bi sürpriz gerçkten birazda benim oduna bulaşsa ya

[video=dailymotion;x8b2dy]http://www.dailymotion.com/video/x8b2dy_emirkan-demet-akalin-sevgililer-gun_music[/video]
Bu sabah uyandığım müzik sevdiğimden bana...
Hepimize gelsin

bende pasta yaptım hindistan ceviziylede süsledim üstünü kalp şeklinde fırında pattisin yanına napıyım

ohh ellerine sağlıık canıım Valla tavuk geliyo aklıma yine fıırıında ama?

yaaa gerçekten çok hoş bi hediyee yaaa

LUXXOR SÜPER DÜŞÜNMÜŞ EŞİN, AFFERİM ONA AFİYET OLSUN AYÇAYLA SANA
..
çok sıkıldım ben

sağolun kızlar

canıım sen de prensesinle oyalan bari yarıın kutlarsıınıız siz de

görümcem zam alınca bizi yemeğe götürecekti bugün gitsek dedi. bende olur dedim. kalabalık oluruz değişiklik olur.

kızlarrr bu saat oldu sadece 1 msn yazısı geldi o kaaaa
eskiden işe çicek gönderirdi çicekci arkadaşı işi bırakmıştı sanırım ondan o şansı kaybettim
kendi napcak ki acaba arayıp duruo her seferinde bişi dicek sanıoum ama yok yani
gidip yemek yapim bari

merhaba kızlar bugün giremedim sabah 2 misafirm vardı kahvaltıya arkadaşlar sonrada dışarı çıktık beyazıta gittik sahaflar çarşısınıa gittik ordan kapalı çarşıyı gezzdik mahmut paşayıgezdik mısır çarşısına gittik sonra eminönüne balık ekmek yedik 6da geldim

Herkesin sevgililer günü kutlu olsun ben hiçbişe yapmadım akşam için kuzuya dedim bişiler hazırlıcam ve pasta alıcam dedim gerek yapma hiçbişe yapma dedi bende yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…