2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

güle güle kullan canım..mikrodalgasız bir hayat düşünemiyorum, elim kolum o benim resmen :))

sağol canımmm
valla çok mutlu oldum ,akşam gidip gelip mutfağa bakıyorum okadar yani, hiç görmemiş gibi :)) çinkim çookkk istiyodum , hep evkura falan gittikmi microdalgalara bakıyodum, oda beni uzaklaştırıyodu,üzülüyodum içten içe

ben de eşime diyorum hani hediyem?
Allah gözünü doyursun, mont aldım 4 çift ayakkabı, el. süpürgesi aldım.. faturaları yatırdım daha ne istiyosunn
faturaları duyunca kikirdemeye başladık zaten

gözün doysun hatun

çok ii düşünmüş o zaman ihtiyacın olan bişi almış orkide de çok özel
güle güle kullan kuzum ii yemekler ısıt

sağol bebeğim

hayırlı olsun canım güle güle kullan

sağol tatlım, vardır hediye bencede, heleki senin eşin

Zuzu hayırlı olsun mikrodalgan bende istiyorum aslında ne zamandır acelesi yok diye almıyorum..
..
Doğum günün kutlu olsun dilekcimm.. "Sevdiklerinle Nice Mutlu Uzun Huzurlu Yıllara..."
..
Elfiş keşke ama olan olmuş canım yapacak bişe yok sağlık olsun size bişe olmasın..

Eki Görüntüle 347357

doğum günün kutlu olsun arkadaşımmm sevdiceğin ve ailenle kocaman mutlu yaşlara inşallahhh

özgecim saol canım
arzu çok tesekkür ederim ay duygulandım yaaa

ay elfimm eşinin içine doğmuş resmen allahtan değerli bişey yokmuş walla arabada geçmiş olsun cnmm.

herkes yeni cicilerini güzel günlerde kullansın. dün girdim ama yazmaya fırsatım olmadı. bizim sevgililier günü gayet sıradan bir gündü, nedense bu sene içimde öyle bi heves de yoktu pek...hediye vs.ben de almadım eşim de almadı, normal yemeğimizi yedik, k.validemlere çıktık bebiş ordaydı onunla oyalandık falan geldik yattık işte
babamı dün tekrar hastaneye yatırdık yine o bel ağrısından dolayı.ağrı kesici ilaçlarını ve ağrı bandını kullandığı sürece fazla probemi yok ama ömür boyu da ağrı kesici kullanacak değil ya. enfeksiyon olabilir demiş doktorlar, o bölüme yatırdılar takp edicekler araştırcaklar bakalım...

dilekcim doğumgünün kutlu olsunnnnnnnn

bende fırsat sitelerinden akşam için kahve fırsatı falan bakim annemlerden çıkınca gideriz belki
bugün inş arabamızda yapılcak eşim sanayide şimdi

NE GÜZEL HEDİYELER ALMIŞ AFFERİM EŞİNE
dOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM, SEVDİKLERİNLE NİCE GÜZEL YILLARA

GÜZEL BİR AKŞAMMIŞ :)))

AYY BOL SÜPERMİŞ TAKVİM ŞEYSİ :119: WALLA EŞİNE KOOCAMAN BİR BRAVO

s
gözün doysun hatun

çok geçmiş olsun ayşam :/
ben de aynı duygular içerisindeydim sevgililer günü için..
Sıradan bir gündü, hatta yemeğe de karnabahar yaptım
Sevgililer günü menüsü felan hak getire

canım çok tesekkkur ederim
babana da tekrar geçmiş olsun kesin bi çözüm bulsalar artık ya

[video=youtube;oMQsDZy71R4]http://www.youtube.com/watch?v=oMQsDZy71R4&feature=related[/video]

birde bu parça hediye geldi bana

Selam kızlar Dün ben de eşim eve gelince gönderdiği meyve buketinin nasıl bir etki yarattığı üzerine uzun uzun konuştum çok teşkür ettim kendisine eve gider gitmez 20 dakika içinde şahane bi yaşpasta yaptım ki görmelisiniz pasta tabanına çilekli cremole ve kremşantiyi birlikte çırparak pasta kreması elde ettim 5 dakkada onu sürdüm aralara ve yanlara muz koydum üstünü de doktor ötker amcam yeni kalp şeklinde çikolata pasta süsleri çıkarmış onlardan koydum hindistan cevizi serptim vallaha 20 dakka sürdü başlaması bitmesi Eşim de çok sevindi tabiii

ay elfim yaa çok geçmiş olsun:26:Allah korumuş vicdansızlardan

ooo süper romantik canım mikrodalganı iyi günlerde kullanın. Ben yiyeceklerin DNAsını bozduğunu ve fazlaca radyasyon yaydığını okuduktan sonra etkilendim onlardan ve aldırmadım hiç:44:

ayy canım sizin de çok güzel geçmiş sana da nice mutlu yıllar sevdiklerinle inşallah!!:119:
günaydın kızlar;

günün sözü: Seni seviyorum"dan daha özel bir cümle de var: Sana güveniyorum. Çünkü herkes herkesi sevebiliyor; Ama herkese güvenmiyor.

ben de geçen gün duyduğum bir sözü paylaşayım TVden "Güven tek kullanımlıktır" çok hoşuma gitmişti duyunca

ay çok güzel bolcum bak ümidini kesmiştin tam da güzel olmuş valla tebrikler kocişe

Allah acil şifalar versin canım inşallah

efim çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gellsin.bilemezdinizki bişe olacağını dışarda.

zuzum güle güle kullan canım mikrodalganı güzel güzel yemekler ısıt

sedacığım çok güzel bir süpriz yapmış eşin takvimle

dilekciğim sende güle güle kullan canım hddiyelerini

Son düzenleme:
dilekciğim doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice huzurlu sağlıklı mutlu yıllara :119::119:

benimde normal geçti akşamım hediyelerimi almıştım önceden ama ben almadım kocişe bişe geç geldi zaten işi vardı

ohh eline sağlık canım

Sağol canım, evet biliyorum onu ama genede çok istiyodum ,çok pratik

zuzum güle güle kullan canım mikrodalganı güzel güzel yemekler ısıt

sağol canım, amin inş

benimde bu sene heves yoktu içimde anlamadım.canım çok geçmiş olsun babana işallah bulurlar ne olduğunu sürekli ilaçla yaşanmaz

canım ellerine sağlık
AÇILAY: emeğine sağlık arkadaşım
----
tesekkur ederim kuzum
NE GÜZEL HEDİYELER ALMIŞ AFFERİM EŞİNE
dOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM, SEVDİKLERİNLE NİCE GÜZEL YILLARA
valla seni bekliodum herkes yazdı sen yazmasaydın küscektim
neyse gel hadi Eki Görüntüle 347464

dilekciğim sende güle güle kullan canım hddiyelerini
dilekciğim doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice huzurlu sağlıklı mutlu yıllara :119::119:
tesekkur ederim canım
bu yıl kimsenin hevesi yoktu sanırım bizimde öyleydi gül dışında extra bişi yok diyebilirim
şarap ve hediye her zaman oluo ama işte biraz daha fazla cilveleşiouz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…