2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:)) Gör gör Eşin ozaman öpüşelim diye önünü keser kesin
..
Saçlarım kıvırcık ama düz iken belimin ortasında canım. kıvırcık olunca omzumdan biraz uzun oluyo katlı diye de uzunluğu fazla belli olmuyor. Ama en uzun katı belimin ortasına geliyo banyoda. Şu sıralr aklımda çıtçıt yaptırmak var yaa şöyle tam belime gelse ne güzel olurdu eşime de söyledim zaten uzun diyor Para gitcek ya
Ben yaptırcam yaa büyük ihtimalle ama saçımın doğal şeklini bulmak lazım kıvırcık :26:kuaförümle konuşucam bakim ne dicek bi dahaki gidişime sorucam
..
Arkadaşına üzüldüm annesine de geçmiş olsun Herşeyin başı sağlık gerçekten Allahtan daha kötüsü olmamış hayatta annesi
Arabanızda en kısa sürede gelir inş. arabasız zor yaa bizimki 10-15güne gelecekmiş

canım sen sonuna kadar haklısın, ama şöyle olay bizim başımıza gelseydi ne olurdu diyorum da, benim eşim de aynı seninki gibi davranırdı. yanisi öyle zıtlaşıp diretmezdi "başa gelen çekilir, sağlık olsun" modunda olurdu. Sonra da biz kavgacı, herşeye tavırlanan kişiler oluyoruz dimmi
sen de takılma artık, olucağına varır herşey sinir stres yapma kendine.. olmadı dediğin gibi herşeyi tamamlanınca satışa çıkartırsınız..

eşine..
ah ah benim eşim de bir gün bana kahvaltı hazırliycak mı acaba.
dün akşam pide için yardım ediyo göyaa, arkamı bi dönüp baktım tüm tezgahın üstü kaşar olmuş. resmen tezgaha rendelemiş gibi, yarısı tabakta..
tezgahın üzerinde 10 paket 3ü1 arada vardı, kaldırmamıştım onları daha rendeyi de onlatın üzerine koymuş batmış onlar da.
kızsam mı gülsemmi bilemedim. sakince söylim dedim "aşkım bebeyim bak bu rendeyi bunların üzerine koymuşsun, bunu yaptığına kızmıyorum nasıl yapabildiğine şaşırıyorum" dedim. bana böyle sinirliyken sakin sakin konuşma seri katil gibi diyo yaa bağır hadi bağır diyo

Son düzenleme:
çok haklısın arkandayım sinir görümce nolcak
dilekciğim arkadaşının annesine çok geçmiş olsun
saol canım Allah kimseye vermesin çok zor durumdaydı kız

kış bizi çok kötü vurdu yaa her bakımdan

Evet canım bende artık oluruna bıraktım karışmıyorum ..
Eşine güldüm yaa seri katil gibi sakin sakin konuşma demiş Allahım yaa sinirli söylesen suç sakin söylesen suç

özgeciğim sen açıköğretim işletme mi okuyorsun
Evet canım 3.sınıfım. Sen nerden biliyorsun :))

Son düzenleme:

maşallah pazar günleri ben masayı kurarım kahvaltılıkları götürürüm hazır şeylerle uğraşırım o patatesi kızartır menemen ,yumurta yapar ekmekleri kızartır .dün sabahta hiç üşenmeden bana sosis kızartmış kendinede salçalı yapmış.yemek konusunda problem yok yemeyi sevdiği için herşey elinden gelir ama temizlik dediğinde mutfak berbattır.o yapıyor ben temizliyorum .
ne alem bu erkekler sakin konuşsan yine bişe buluyolar seni seri katilde yaptı yani

Son düzenleme:

evet canım çok güzel manzarası var akşama doğru gidin sizde. hem gündüz halini hem akşam halini görürsünüz :))

ay ben istediğimiz yaptım ya o da istediği kadar yırtınsın hiç umrumda deil. kaynanam ona 10:30da geliriz dedi diye ona patladı zaten bizde eşimle hiç arkada kavga yokmuş gibi el ele gittik :)))

saol canım Allah kimseye vermesin çok zor durumdaydı kız

kış bizi çok kötü vurdu yaa her bakımdan

dilekciğim facede gördüm görümcesini hiç o tip değil ama fena olduğu belli sinsi
allah yardımcısı olsun canım bide bakacak kimsesi yok yeni evli
aynen ben zaten ısınamıyorum 2 çorapta giysem ayak demir gibi yaz gelsin artık doğalgazda 290 gelmiş kış bizi mahvetti

dün akşam açıköğretim formlarına bakıyodum yazını gördüm. bende işletme 3teyim ama çalışmaya başlamadım.sayısldn korkuyorum.bugün kitap alıcamda ne alsam diye bakıyodum

Son düzenleme:

seri katil haa
benimkide dün mısır patlattım tam o ara çorbayı karıştırıoum sen kaseye döker misin dedim
kibar olsun die kalp kasem vardı şıkça ona koyalım dedim
adam koca tencereyi ters çevirdi mermerin üstü yerler hep patlamış mısır yani o kase tüm tencereyi almaz bunu hesaplayamıo musun yaa :26: aşkım hep döktün dedim yoo azcık döküldü dur toplarım dio attık çöpe mısırları

akşamı çok merak ediyorum her traf ışık bayılıyorum öyle manzaralara.yaz gelsin artık öle gideriz.

ohhhhhhh ne güzel yapmışsınız.oda çatlasın .kaynana arayı bulmaya çalışıyo galiba ama malesef yani bu kadının kocası bişe demiyomu ya .ben kendimi düşünüyorum .kışın çocukla eşim beni gezmeye gönderecek.kardeşinin arabası olsa bile .bırak belki onlar gitmek istemiyor çocuk var diye gitmek zorunda kalıyor der.taksiye bin git der

valla bu erkekler alemya hem güldürür hem sinirlendirir

ben biraz daha şanslıyım eşim tecrübeli turizmde olduğu için garsonluk yapmış maşallah sevis açması masa hazırlaması süslemesi çok güzel.ilk evimizde üniversiteden 2 arkadaşım gelmişti ziyarete sabah onlar uyurken kalktık kahvaltı hazırlıyoruz. dometesten gül falan yaptı tabaklara kahvaltılıkları değişik şekilde servis yaptı

kocası pazar günleride çalışıyor hafta içleride geç geliyor görümcem o konuda rahat. istediği gibi gezer

slm kızlar amma yazmışsınız yaa gözlerim ağrıdı valla herkes ii bir haftasonu geçirmiş heralde bende cmtsi evdeydim temizlik yaptım biraz kızımla geçirdik pazarda dışarı çıktık eşimle ve arkadaşlarla akşamda başka arkadaşlara gittik öle geçti.canım sıkkın biraz kızımın vüdununda kızarıklıklar oldu hep neden doktora götürecez öğle arası umarım kötü bişe çıkmaz..

merhaba canım çok geçmiş olsun prensese işallah önemli bişe değildir

Zeynepcim ben kaynak almadım daha ama Murat yayınlarını tavsiye ediyor herkes sadece üniv.nin verdiği kitaplar var elimde eşimde okuyor o da 3.sınıf.. Çalışmaya başlıcaz ama ne zaman Nisandaymış ara sınav
Sayısal bölüm zor evet ikdisata giriş zor ama çalışırsak yaparız ben martta başlıcam çalışmalara . Sadece int.ten soru çözüyorum ehliyetede çalışıyorum o sınavda nisanda.. Nisan ayı zorlu bi ay olucak benim için...

kocası pazar günleride çalışıyor hafta içleride geç geliyor görümcem o konuda rahat. istediği gibi gezer

kendine göre gezsin o zaman sizin arabayla plan yapmasın tur gibi gezme olur mu
sizi karı koca ve bebiş mutlu bıraksınlar Allahtan kocan çok ii bi adam senin hiç bırakmıo
hep böyle devam etsin saygı ve sevginiz elfim

bende geçen hafta murat yayınlarının son 6yılın çıkmış sorulaırnı aldım ama konu anlatımlı istiyorum bu sene çıkmış sorular çıkmayacak diyorlar .konu çalışayım diyorum.sğolsun eşimde işletme mezunu ben sana sayısal muhasebede yardım ederim dedi.verdikleri kitaplar çok kapsamlı canım nlamıyorum onlardan.nisan 7-8sınav tarihleri bide çok ünite var bende 10 ders var.hazıığın 4 derside var.

bende hangisine çalışıcam şaşırdım sistem kuramadım .dil vardı toefl sınaına girecektim ama şuan kursa gidiyorum çok zor vzgeçtim.kazanamam sadece dili ilerletmek için gidiyorum.açıköğretim var yine kpds (kamu personel dil sınavı) var bundan muhakkak geçerli puan almam lazım.kpss memurluk var.

allahım yardımcımız olsun

merhaba canım çok geçmiş olsun prensese işallah önemli bişe değildir

saol cnm inşallah..

elfi valla bu görümceni elime verseler bi kaşık suda boğarım ii sabrediyon sende gerçi kocan maşallh çok ii bence ondan sabredebiliyosun sende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…