- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
kendine göre gezsin o zaman sizin arabayla plan yapmasın tur gibi gezme olur mu
sizi karı koca ve bebiş mutlu bıraksınlar Allahtan kocan çok ii bi adam senin hiç bırakmıo
hep böyle devam etsin saygı ve sevginiz elfim
saol cnm inşallah..
elfi valla bu görümceni elime verseler bi kaşık suda boğarım ii sabrediyon sende gerçi kocan maşallh çok ii bence ondan sabredebiliyosun sende..
bende geçen hafta murat yayınlarının son 6yılın çıkmış sorulaırnı aldım ama konu anlatımlı istiyorum bu sene çıkmış sorular çıkmayacak diyorlar .konu çalışayım diyorum.sğolsun eşimde işletme mezunu ben sana sayısal muhasebede yardım ederim dedi.verdikleri kitaplar çok kapsamlı canım nlamıyorum onlardan.nisan 7-8sınav tarihleri bide çok ünite var bende 10 ders var.hazıığın 4 derside var.
bende hangisine çalışıcam şaşırdım sistem kuramadım .dil vardı toefl sınaına girecektim ama şuan kursa gidiyorum çok zor vzgeçtim.kazanamam sadece dili ilerletmek için gidiyorum.açıköğretim var yine kpds (kamu personel dil sınavı) var bundan muhakkak geçerli puan almam lazım.kpss memurluk var.
allahım yardımcımız olsun
ay hepsi aynı yaa, çocuk gibilerseri katil haa
benimkide dün mısır patlattım tam o ara çorbayı karıştırıoum sen kaseye döker misin dedim
kibar olsun die kalp kasem vardı şıkça ona koyalım dedim
adam koca tencereyi ters çevirdi mermerin üstü yerler hep patlamış mısır yani o kase tüm tencereyi almaz bunu hesaplayamıo musun yaa :26: aşkım hep döktün dedim yoo azcık döküldü dur toplarım dio attık çöpe mısırları
geçmiş olsun minik prensese :26:slm kızlar amma yazmışsınız yaa gözlerim ağrıdı valla herkes ii bir haftasonu geçirmiş heralde bende cmtsi evdeydim temizlik yaptım biraz kızımla geçirdik pazarda dışarı çıktık eşimle ve arkadaşlarla akşamda başka arkadaşlara gittik öle geçti.canım sıkkın biraz kızımın vüdununda kızarıklıklar oldu hep neden doktora götürecez öğle arası umarım kötü bişe çıkmaz..
Evet canım ünv. verdiği kitaplar çok karışık kapsamlı. Benimde 10 dersim var amin bakalım napıcaz.. Birde bir topikte link vermişler açıköğretim portalında tc numarasıyla girip online soru çözebiliyorsun bir de onlara bak istersen.
nerde canım hangi topic ben görmedim
yok canım bana gelmedi :26:nek özge msjlarım gelmedi mi
bana da gelmedi kuzu :44:nek özge msjlarım gelmedi mi
zuzum, o saatte yatıp nasıl kalktın 9,30 da yine yaamaşallah
evet yorucuymuş çok hafta sonun, bu akaşm erken yat
Zuzu çocuklu misafirler öyle yapacak bişey yok birde annelerini düşünBiz napıcaz bakalım
kızım gezmekten misafirden helak oluosun 1 hftda evde yayıldım dinlendim die gel yaa
zuzum maşallah diyorum sana sen hiç yorulmazmısın .hem gezme yapıyosun hem misfir kabul ediyosun helal olsun.senin bebiş olunca görürsün ağlamaları.
bana da gelmedi kuzu :44:
..
eşimle konuştuk şimdi bundan sonra her akşam yemekten sonra (22:00 de yani)
yürüyüş yapcaz, migrosa kadar yani 15 dk gidiş 15 dk dönüş
pazartesi/salı/perşembe ve pazar
geç ama napim kuzu, eşim 9:15 de geliyoNek çok geç değilmi yaa insan zaten yemeği yedikten sonra mayışıyo yaz olsa neyse de kışın soğukta nasıl yapıcaksınız :26:
Eşimle dün gezerken bisiklet gördük 299 tl idi sadece bacakları çalıştıran vardı birde kollar ve bacakları çalıştıran vardı o da 399tl doğum günü hediyen bu olsun o zaman dedi bende onu sevgililer günü için al doğum günü için başka dedimBakalım alcakmı gerçekten
bende var ondaaan, yazın laptopumu koyuyorum üstüne altı ısınıyo ya yakmasın beni diyekızlar şu tepsilerden istiodum kocişle otururken bardaklarımız koyalım die ve aldım 24,90dı 4,90a almış oldum
özgem saolsun
Eki Görüntüle 350946
özgem yolluoum msjı tekrar
kızlar şu tepsilerden istiodum kocişle otururken bardaklarımız koyalım die ve aldım 24,90dı 4,90a almış oldum
özgem saolsun
Eki Görüntüle 350946
özgem yolluoum msjı tekrar
Özge bende verdiğin adresten 2 tane yeni üyelik oluşturdum biri eşim adına bi tanede kendi adıma. ama bu şifrelerin sms ile gelmesi kötü ya. aynı cep nolarını yazsak olurmu acaba?
Olmuyor canım maalesef orası kötü ama işte eş dost kim varsa rica edicen tanıdıklardan
o zaman bi benim numaram bide eşimin numarası 2 tane yeter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?