2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Amin canımmm hepimizin sevgisi ve saygısı hiç bitmesin

saol cnm inşallah..

elfi valla bu görümceni elime verseler bi kaşık suda boğarım ii sabrediyon sende gerçi kocan maşallh çok ii bence ondan sabredebiliyosun sende..

az kaldı taşınınca rahatlıcaz. dünde diyorki siz taşınınca ben napıcam evime misafir çağırdığımda siz olmazsanız onun tadı olmazki. kaynanamda ben iş çıkışı gelirim sana dedi.

bebişinede geçmiş olsun canım umarım önemli bişey değildir.

Evet canım ünv. verdiği kitaplar çok karışık kapsamlı. Benimde 10 dersim var amin bakalım napıcaz.. Birde bir topikte link vermişler açıköğretim portalında tc numarasıyla girip online soru çözebiliyorsun bir de onlara bak istersen.

ay hepsi aynı yaa, çocuk gibiler

geçmiş olsun minik prensese :26:
inş kötü bişi çıkmaz.. haberdar et bizi de..

nerde canım hangi topic ben görmedim

bankaları turladım geldim faturalar
kredi kendi kartımı sordum diğer pzt gelir dedi
tamda limongodan bişiler alcaktım.

zuzum, o saatte yatıp nasıl kalktın 9,30 da yine yaa maşallah
evet yorucuymuş çok hafta sonun, bu akaşm erken yat

sorma, 9a kurdum saati, zarzor 9,30 kalkabildim

Zuzu çocuklu misafirler öyle yapacak bişey yok birde annelerini düşün Biz napıcaz bakalım

bende öle düşündüm canım ...

kızım gezmekten misafirden helak oluosun 1 hftda evde yayıldım dinlendim die gel yaa

güldürdün beni

inş.bigün öle gelicem

zuzum maşallah diyorum sana sen hiç yorulmazmısın .hem gezme yapıyosun hem misfir kabul ediyosun helal olsun.senin bebiş olunca görürsün ağlamaları.

dimi

..

iş hayatım da yoğun, şimdi gidiyom gelirim biara

bana da gelmedi kuzu :44:
..
eşimle konuştuk şimdi bundan sonra her akşam yemekten sonra (22:00 de yani )
yürüyüş yapcaz, migrosa kadar yani 15 dk gidiş 15 dk dönüş
pazartesi/salı/perşembe ve pazar

Nek çok geç değilmi yaa insan zaten yemeği yedikten sonra mayışıyo yaz olsa neyse de kışın soğukta nasıl yapıcaksınız :26:
Eşimle dün gezerken bisiklet gördük 299 tl idi sadece bacakları çalıştıran vardı birde kollar ve bacakları çalıştıran vardı o da 399tl doğum günü hediyen bu olsun o zaman dedi bende onu sevgililer günü için al doğum günü için başka dedim Bakalım alcakmı gerçekten

kızlar şu tepsilerden istiodum kocişle otururken bardaklarımız koyalım die ve aldım 24,90dı 4,90a almış oldum
özgem saolsun

özgem yolluoum msjı tekrar

geç ama napim kuzu, eşim 9:15 de geliyo
montumuzu giyer elele tutuşur çekirdeğimizi alırız belkim, yürürz napalım. bakalım deniycez bu akaşm, yemekten sonra çıkarız hemen, gelince çay içeriz diyoruz
kızlar şu tepsilerden istiodum kocişle otururken bardaklarımız koyalım die ve aldım 24,90dı 4,90a almış oldum
özgem saolsun
Eki Görüntüle 350946

özgem yolluoum msjı tekrar
bende var ondaaan, yazın laptopumu koyuyorum üstüne altı ısınıyo ya yakmasın beni diye
bardak için hiiiç kullanışlı değil döküyoruz biz onunla :26:

Özge bende verdiğin adresten 2 tane yeni üyelik oluşturdum biri eşim adına bi tanede kendi adıma. ama bu şifrelerin sms ile gelmesi kötü ya. aynı cep nolarını yazsak olurmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…