2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam kızlar. keyifli pazarlar herkese. bizim koltuklar perşembe günü gelecekmiş eşim abisi ve kardeşiyle araba pazarına gitti ben de eltimlerdeyim. o buzdolabını temizliyor, ben de fırsattan istifade edeyim dedim. biraz okudum geçmişi ama aklımda pek birşey kalmadı. kusuruma bakmayın artık. şu koşturmacalar bi bi bitsin döncem aranıza bomba gibi.

geçen gün sağlık ocağına gittim hemen kaydımı aldılar salı günü gitcem aç karna testler yapılacakmış bakalım hayırlısı inşallah.

merhaba arkadaşlar
arada bir uğruyorum ben buralara, bazı kızlar tanır beni:) herşey yolundadır inşallah hepiniz için...

yarenay, bebişin oluyor öyle mi ? ben de hamileyim, benim de 7 haftalık, şansa bak :) nasıl gidiyor peki? benimki çok zor geçiyor, bulantılar falan.. geçen hafta rapor aldım okla gidemedim çünkü, yarın başlıycam bakalım nasıl olur... umarım seninki iyi geçiyordur...

günaydın kızlar

aydancım çok üzüldüm ya inş. en kısa zamanda toparlanırsınız. elektrik faturanızda çok gelmiş ya bence bi yanlışlık vardır itiraz edin.

biz cumartesi seyir terasına gittik çok güzel bi gün geçirdim eşimle alışveriş bile yaptık çok eğlenceli güzel geçti eve gittiğimizde 9 u geçiyordu. yolda eşime dedim dayılara gidecekmiyiz yenge hastaymış hastanede bile yatırmışlar yarın gitmesek haftaya gitmemiz lazım dedi. 11-12 gibi gideriz dedi tamam dedim. görümceyde bizdeydi 11 de kahvaltımı olur erken gidelim dedi. eşimde iyi o zaman siz erken gidin biz geç gelicez dedi. yine cırladı durdu yok ya biz yollarda sürünelim siz rahatça arabayla gelin diye. eşim hiç oralı olmadı ben 11 de çıkarım evden dedi. kaynanamda kızına 10:30da alırız seni dedi. sinir oldum dedim eşime yorgunumn banyo yapamam yarın sabah kaçta kalkıcam ben banyo yapıcam daha. 10 gibi kalkarız dedi ben yetişemem deyip triplendim. sonra 09:30 da uyandım 40 dk çıkmadım bi güzel yıkandım saçlarımıda sakince kuruttum fönledim giyindim saat 11 de evden çıktık yine görümcemin kavgası başladı yarım saattir bekliyormuş kaynanamla birbirlerine girdiler. iyi oldu :) kahvaltıdan sonra biz kalkıcaz dedik yine başladı biz nasıl dönücez. dayılarda akşama lahmacun yaptırıyoruz bırakmayız sizi dediler akşam yemeğinede kaldık eve geldik eşimle yatak odasını temizledik sonra yattık

canım eşinin yapısı öyle yani hiç geri adım atmıo anlattıklarına göre ve hep sinirinden kaybedio onun yanında sende ceremesini çekiosun tabiki elektrik faturanızda çok ama çok fazla gelmiş yaa
devletin bu zamların kullanım bedeline göre kdvleri vırtları zırtları

Canım hayırlısı olsun sağlık ocağına kayıt yaptırdığın ii olmuş
koltuklarda istedğin gibi sağlam olsunda 2-3 gün geç olsun
eşin arabamı bakıo peki yoksa abisi falan mı alcak.

Canım mrh
Allah yardımcın olsun sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

canım cmt eğlenmenize sevindim ama o görümceni boğazlamak istioum huysuz şey

günaydın bu arada

Elfim gördüm faceden gittiğinizi, ben de çok istiyorum oraya bakalım nezaman kısmet olucak.

Benim hafta sonum temizlikle geçti, yatak odası ve mutfağın camlarını sildim, belim ağrımaya başlayınca bıraktım oturma odasını haftaya silerim artık. Koltuklarımı sildim güzelce..
Eşim geldi 9 gibi, nezamandır kaşarlı-sucuklu pide istiyodu, süpriz yaptım onaa.. hamurumu hazırlamıştım.. eşim kaşarı rendeledi, sucuğu doğradı birlikte yaptık yedik, ne güzel oldu sıcak sıcak

günaydın kızlarr.....

ben c.ertesi erken çıkamadım 6 da çıktım ,amcamlar gedi eöiştim ya, ablamlara geçmişler bizde oraya geçtik... 10,30 gibi eve geldik eşimle, ordan arkilere gittik gece 3,30 gibi eve geldik ... pazar sabah 9,30 da kalktım zorla, evi temizledim ..kahvaltı hazırladım akşam için fırında pattis+köfte yeşilmercimekli bulgur pilavı ve şehriye çorbası yaptım ....
amcalar annemler geldi yedik içtik, bizde kaldılar sabahda kahvaltı yaptık onlar yola çıktılar bende yeni geldim büroya

amcamın torunu daha 1yaşına girmedi, uff bütün gece ağlarmı bi bebek, okadar çok uyandımki, başka odada yatmalarına rağmen

h.sonum yorucuydu özetle

günaydın kızlar;

cumartesi fener maçına gittim çok harikaydı ya.stadda maç bir başka tavsiye ederim..

pazar günü berlin kaplanının filmine gittik.ay hiç komik değildi.begenmedik filmi tavsiye etmem kızlar..

bende cmt anneme gittik yaprak sarmamı yedim
eve inip bacaklarımı aldım eşim gelince tekrar anneme çıktım oda yedi yemeğini
eve indik her cmt akşamı fasıl olayımızı gerçekleştirdim boks maçı izledik güldük ettik onlara uyuyakalmışız
pazar sabahta 11de kalktık eşim kahvaltı hazırladı yedik beraberce yatak odamızı temizledik dip köşe
sonra dışarda gezdik arabamız yoktu zaten yürüyerek gezdik sinemaya gircektik çok üşüdüm ve istemedim eve gidelim dedim
sonra eltimleri çağırdım onlar gelcek die mutfağı sildim süpürdüm tuvalet banyo temizliği birde toz aldım
servisimizi hazırladım ikramlıklarım geldiler 19,30 gibi 21,30 hep birlikte kalktık bi arkadaşa gittik
yeni evlenmişlerde 4-5 ay oluo kızın annesinin kanserden bacağını kesmişler geçmiş olusn eviniz hayırlı olsun gibi bi ziyaretti
00,30'a kadar oturduk 1e abimler bizi eve bıraktı hemen ortalığı toparladım eşimin traş olmasına yardım ettim ve 2ye doğru yattık
dolu güzel bi pazar geçirdim yani şükür eşimlede iyiyiz
herzamanki maddi durumlar biraz canımı sıkıo eşim başka işler yapmalıyım die hayırlısı bakalım

hepimiz icin şubatın 4. haftası
53: -ki 29 gün olmasına rağmen 5 hafta:26:)
güzel sağlıklı ve mutlu geçer umarım

Elfi yine dediğini yaptırmışsın 11 de çıkmışsın, iyi olmuş sırf kendi rahatları için sizi de sürüklüyorlar arkalarından. Araba olsa sert olmasa dert işte.
..
Zuzu çocuklu misafirler öyle yapacak bişey yok birde annelerini düşün Biz napıcaz bakalım
..
Nekim bende hafta sonu 3e kadar temizlik yaptım ama içime sindi giriş holdeki halıları ve mutfaktaki halımı sildim güneşe attım evi sildim süpürdüm toz aldım zaten h.içinden çok işim yoktu banyo tuvalet derken 3 oldu yinede. Sonra hazırlandım eşimle çıktık optimuma gittik iskender yedik sinemaya gittik Fetih e :)) film güzeldi beğendim özellikle ulubatlı hasan ın bayrağı asış sahnesi çok duygulandım.. Hasan da ne hasandı ama Era'yı beğenmedim o role daha güzel karakteristik birini koysalar daha iyiydi.. Sahneler bağımsız alakasızdı seninde dediğin gibi bölüm gösteriliyor sonra devamı gelmiyor o yönden karışıktı biraz. Genel olarak iyi diyebilirim
Keşke Recep İvedik çıksa izler gülerdik içimden hep o geçti
Sonra eve geldik akşam 10 du saat banyoydu derken 12 yi geçiyordu saçımı kurutamadan bayılmışım :)) sabaha kabarık kıvır kıvır kalktım Topladım hazırlandım ve burdayım.. Yorgunum
Günaydın herkese..

zuzum, o saatte yatıp nasıl kalktın 9,30 da yine yaa maşallah
evet yorucuymuş çok hafta sonun, bu akaşm erken yat

dileğim, arkinin annesine çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun, inş bakacak kimsesi vardır yanında..
eşin kapıyı yaptırdı mı canım iş yerinin?

özgem, eveeet hasan da hasan ama dimmi justinyan da öyle
sizin araba işi ne oldu canım?

özgem, eveeet hasan da hasan ama dimmi justinyan da öyle
sizin araba işi ne oldu canım?
:)) Onlar birbirlerine benziyorlar zatenAma tercihim hasandan yana Türk olsun benim olsun (noluyosa)
..
Arabayı adam ben yaptırıcam demiş herşeyini eşim bu kadar masraf ediceğine sat benim masraflarımı ver demiş o da benim tanıdıklarım var yaptırırım demiş eşimde öyle diyince ille de satalım diyememiş
Eşime o araba yapıldıktan 1 yıl sonrasına arıza vermicek yoksa bozuşuruz dedim kavga ettim niye kabul ediyosun araba darbeliye girdi artık değeri düştü dedim haklısın da demiyor döndüm yattım yemek hazırlamadan..
Sabahta kalktım yanımda yok salona gitmiş tv izliyo. Bişe demedim temizliğimi yaptım 3e kadar. 3ten sonra dışarı çıkınca haklısın dedi dolmuşta sadece yemek hazırlamadan yattığıma SİNİRLENMİŞ tavır yapmışmış.. O yüzden benle konuşmamış ay bi daha sinir oldum öyle diyince ben sana karışmıyorum artık zaten kendi kararlarını kendin veriyorsun bundan sonra herkes kendi kararını versin bende dahil dedim. Hemen tutuşuyo ne kararı isteyerek mi tamam dedim diyor..

Sonuç olarak yapılıyor araba baştan kaportaya giriyor eksikleri tamamlanacakmış bakalım hiç istemiyorum binmeyi o arabaya artık ama dicek bişey yok, olmadı satışa çıkartırız yapıldıktan sonra Gelsinde araba bakıcaz durumlara.

h.sonum yorucuydu özetle
kızım gezmekten misafirden helak oluosun 1 hftda evde yayıldım dinlendim die gel yaa

bide ben görseydim şu hasanı nasılmış
senin saçların epey uzun diilmi kuzu ne güzel kıvır kıvır açık bırakınca güzel durmuo mu:115:

dileğim, arkinin annesine çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun, inş bakacak kimsesi vardır yanında..
eşin kapıyı yaptırdı mı canım iş yerinin?

kapıyı cmt 5te anca yaptırabilmiş onu da atlattık araba hala sanayide ne zaman alınır bilmioum hiç
kıza bende çok üzüldüm evlendikleten 1 ay sonra falan öğrenmişler bel fıtığı demişler ama sonra araştırma hastanesinde açıklamışlar 4. ameliyatta tümör temizlendi demişler ama sonra enfeksyion kapmış tüm bu ameliyatlardan ve 6. ameliyatta bacağı kasıktan keşmişler kız annesiyle kalmış tabi eve yeni dönmüş 2 tane 10 ve 17 yaşında erkek kardeşleri varmış bakabilcek tek kişi bu kız yani o yüzden tabi evlilikte tam oturamamışkı yine ayrı kalmışlar yani

çok güzel manzarası var değilmi canım dört taraftada farklı manzara bende eşimle gitmek istiyorum.iyi yapmışsın canım dediğini yapmakla sanki araba babasının malı. dediğimi yaptırıcam sanıyo healde görümcen çocuğu varsa seninde var artık dahada önemli hemde.çocuğu olan fazla gezmez maşallh buda hiç durmuyo.

günaydın herkese,

zuzum maşallah diyorum sana sen hiç yorulmazmısın .hem gezme yapıyosun hem misfir kabul ediyosun helal olsun.senin bebiş olunca görürsün ağlamaları.

dilekciğim arkadaşının annesine çok geçmiş olsun

ben cumartesi evdeydim yemeğimi hazırladım eşim gelince yedik yatarken ilaç aldım fayda etmedi gece doğru düzgün uyuyamadım sabah 7.30da uyandım .özel günler çayı içtim 10geliyodu azcık rahatldım yattım uyumuşum .sağolsun eşim kahvaltıyı hazırladı uyandım baktım yok .yat sen dedi ben hallediyorum.kahvaltımı yapıncada rahatladım ama şuan hal halsiz ve yogunum bu sefer baya ağrıı oldu kıştan

ahh bu erkekler yaa bizim haklı olduğumuzu biliolar aslında ama haklısın demek onları bozuo
benimkide öyle 2-3 gün sora sölüo ya aslında haklısın bende düşünndüm de falan dio
sür eşşeğini niğdeye gıcık yaa
inş düzgün bi şekilde yapılırdı tekrar tekrar iş çıkarmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…