Evdeyim canım eşim geldi şimdi çıkıyorum bende sen nasıl oldun?özgem sen burdasın hala bende ilaç etkisini gössterince uyumuşum kendime geldim
Evdeyim canım eşim geldi şimdi çıkıyorum bende sen nasıl oldun?
canım eşinin yapısı öyle yani hiç geri adım atmıo anlattıklarına göre ve hep sinirinden kaybedio onun yanında sende ceremesini çekiosun tabiki elektrik faturanızda çok ama çok fazla gelmiş yaahiç kimseye eyvallahı yok hiç laf söz dinlemez kendine hiç laf söyletmez bnde artık hiçç karışıyodum kendi hatalarının cemeresini ekicek şimdi eli mahküm şimdi az maaşlıda olsa bi yerde çalışmaya...allah kolaylık versinn hepimize ev geçindirmek çok zor....bugün elektrik faturası geldi 510 tl odamda ki sobayı yakmama kararı aldım yorganın yada battaniyenin altına giricem bundan sonra aksi gibi havalarda buz gibi....offfi içim şişti.....
Canım hayırlısı olsun sağlık ocağına kayıt yaptırdığın ii olmuşselam kızlar. keyifli pazarlar herkese. bizim koltuklar perşembe günü gelecekmişeşim abisi ve kardeşiyle araba pazarına gitti ben de eltimlerdeyim. o buzdolabını temizliyor, ben de fırsattan istifade edeyim dedim. biraz okudum geçmişi ama aklımda pek birşey kalmadı. kusuruma bakmayın artık. şu koşturmacalar bi bi bitsin döncem aranıza bomba gibi.
geçen gün sağlık ocağına gittim hemen kaydımı aldılar salı günü gitcem aç karna testler yapılacakmış bakalım hayırlısı inşallah.
Canım mrhmerhaba arkadaşlar
ben de hamileyim, benim de 7 haftalık, şansa bak :) nasıl gidiyor peki? benimki çok zor geçiyor, bulantılar falan.. geçen hafta rapor aldım okla gidemedim çünkü, yarın başlıycam bakalım nasıl olur... umarım seninki iyi geçiyordur...
biz cumartesi seyir terasına gittik çok güzel bi gün geçirdim eşimle alışveriş bile yaptık çok eğlenceli güzel geçti eve gittiğimizde 9 u geçiyordu. yolda eşime dedim dayılara gidecekmiyiz yenge hastaymış hastanede bile yatırmışlar yarın gitmesek haftaya gitmemiz lazım dedi. 11-12 gibi gideriz dedi tamam dedim. görümceyde bizdeydi 11 de kahvaltımı olur erken gidelim dedi. eşimde iyi o zaman siz erken gidin biz geç gelicez dedi. yine cırladı durdu yok ya biz yollarda sürünelim siz rahatça arabayla gelin diye. eşim hiç oralı olmadı ben 11 de çıkarım evden dedi. kaynanamda kızına 10:30da alırız seni dedi. sinir oldum dedim eşime yorgunumn banyo yapamam yarın sabah kaçta kalkıcam ben banyo yapıcam daha. 10 gibi kalkarız dedi ben yetişemem deyip triplendim. sonra 09:30 da uyandım 40 dk çıkmadım bi güzel yıkandım saçlarımıda sakince kuruttum fönledim giyindim saat 11 de evden çıktık yine görümcemin kavgası başladı yarım saattir bekliyormuş kaynanamla birbirlerine girdiler. iyi oldu :) kahvaltıdan sonra biz kalkıcaz dedik yine başladı biz nasıl dönücez. dayılarda akşama lahmacun yaptırıyoruz bırakmayız sizi dediler akşam yemeğinede kaldık eve geldik eşimle yatak odasını temizledik sonra yattık
Elfim gördüm faceden gittiğinizi, ben de çok istiyorum oraya bakalım nezaman kısmet olucak.
Benim hafta sonum temizlikle geçti, yatak odası ve mutfağın camlarını sildim, belim ağrımaya başlayınca bıraktım oturma odasını haftaya silerim artık. Koltuklarımı sildim güzelce..
Eşim geldi 9 gibi, nezamandır kaşarlı-sucuklu pide istiyodu, süpriz yaptım onaa.. hamurumu hazırlamıştım.. eşim kaşarı rendeledi, sucuğu doğradı birlikte yaptık yedik, ne güzel oldu sıcak sıcak
:)) Onlar birbirlerine benziyorlar zatenözgem, eveeet hasan da hasan ama dimmijustinyan da öyle
sizin araba işi ne oldu canım?
kızım gezmekten misafirden helak oluosun 1 hftda evde yayıldım dinlendim die gel yaah.sonum yorucuydu özetle
bide ben görseydim şu hasanı nasılmışSonra eve geldik akşam 10 du saatbanyoydu derken 12 yi geçiyordu saçımı kurutamadan bayılmışım :)) sabaha kabarık kıvır kıvır kalktım Topladım hazırlandım ve burdayım.. Yorgunum
Günaydın herkese..
dileğim, arkinin annesine çok üzüldümçok çok geçmiş olsun, inş bakacak kimsesi vardır yanında..
eşin kapıyı yaptırdı mı canım iş yerinin?
biz cumartesi seyir terasına gittik çok güzel bi gün geçirdim eşimle alışveriş bile yaptık çok eğlenceli güzel geçti eve gittiğimizde 9 u geçiyordu. yolda eşime dedim dayılara gidecekmiyiz yenge hastaymış hastanede bile yatırmışlar yarın gitmesek haftaya gitmemiz lazım dedi. 11-12 gibi gideriz dedi tamam dedim. görümceyde bizdeydi 11 de kahvaltımı olur erken gidelim dedi. eşimde iyi o zaman siz erken gidin biz geç gelicez dedi. yine cırladı durdu yok ya biz yollarda sürünelim siz rahatça arabayla gelin diye. eşim hiç oralı olmadı ben 11 de çıkarım evden dedi. kaynanamda kızına 10:30da alırız seni dedi. sinir oldum dedim eşime yorgunumn banyo yapamam yarın sabah kaçta kalkıcam ben banyo yapıcam daha. 10 gibi kalkarız dedi ben yetişemem deyip triplendim. sonra 09:30 da uyandım 40 dk çıkmadım bi güzel yıkandım saçlarımıda sakince kuruttum fönledim giyindim saat 11 de evden çıktık yine görümcemin kavgası başladı yarım saattir bekliyormuş kaynanamla birbirlerine girdiler. iyi oldu :) kahvaltıdan sonra biz kalkıcaz dedik yine başladı biz nasıl dönücez. dayılarda akşama lahmacun yaptırıyoruz bırakmayız sizi dediler akşam yemeğinede kaldık eve geldik eşimle yatak odasını temizledik sonra yattık
:)) Onlar birbirlerine benziyorlar zatenAma tercihim hasandan yana Türk olsun benim olsun (noluyosa )
..
Arabayı adam ben yaptırıcam demiş herşeyini eşim bu kadar masraf ediceğine sat benim masraflarımı ver demiş o da benim tanıdıklarım var yaptırırım demiş eşimde öyle diyince ille de satalım diyememiş
Eşime o araba yapıldıktan 1 yıl sonrasına arıza vermicek yoksa bozuşuruz dedimkavga ettim niye kabul ediyosun araba darbeliye girdi artık değeri düştü dedim haklısın da demiyor döndüm yattım yemek hazırlamadan..
Sabahta kalktım yanımda yok salona gitmiş tv izliyo. Bişe demedim temizliğimi yaptım 3e kadar. 3ten sonra dışarı çıkınca haklısın dedi dolmuşta sadece yemek hazırlamadan yattığıma SİNİRLENMİŞ tavır yapmışmış.. O yüzden benle konuşmamış ay bi daha sinir oldum öyle diyince ben sana karışmıyorum artık zaten kendi kararlarını kendin veriyorsun bundan sonra herkes kendi kararını versin bende dahil dedim. Hemen tutuşuyo ne kararı isteyerek mi tamam dedim diyor..
Sonuç olarak yapılıyor araba baştan kaportaya giriyor eksikleri tamamlanacakmış bakalım hiç istemiyorum binmeyi o arabaya artık ama dicek bişey yok, olmadı satışa çıkartırız yapıldıktan sonraGelsinde araba bakıcaz durumlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?