özgem kaç tane aldın
benim 2 oldu
3-4 tane daha alıyım dioum yıl boyu kullanırım
kızlar mesaj attı aydan: :26: :26: :26:
"canım eşim evde giremiyorum topiğe. dün kayınpederimle kavga etti eşim ve eşimin abisi kayınpederim de resti çekti, kovdu bizi dükkandan bi daha gelmeyin aramayın sormayın. mayısın 1inde o eve gelicem boşaltmış olucaksınız defolun gidin evimden dedi tersi fenadır kayınpederimizn bizimkiler de hiç alttan almadılar düzelmez durum mayıstan önce kiraya çıkıcaz zor zamanlar bizi bekliyo kayınvalidemde dün hastalandı olanları duyunca ee eşimde isten çıkmıştı dükkanda çalışıyodu şimdi işsiz kaldı iş arıyo."
Benim toplam 7 tane var :)) Her ay bi tanesini kullanırım :))
aminnn canım, hepimizin hakkında hayırlısı :))patronlar z maaş vereyim çok çalışsın istiyor bazı işlerdende güzel kazanılıyor ama iş saati fazla .benim eşimde şükürler olsun iyi kazanıyor ama zamanı yok .ben çalışırken hiç görüşemiyoduk bişe yapamıyoduk.şimdi evdeyim ama yine yapamıyoruz yinede şükürler olsun daha iyi.
ikramiye falan çıkmasın ama allahım hepimize güç kuvvet sağlık versin hayat şartlarımız iyi olsun çok veripte azdırmasın
evet düşünüyoruz canım ama evde fazla kaldıkça can sıkıntısı işte bide kış faturalar falan benim kendi harcamalarım bitmez kredim olunca kafaya takıyorum ..part time da olsa bi iş isityorum eşim hiç istemiyo yaz geliyor gezer dolaşırsın diyor bende artık bişe demiyorum
Aa kötü olmuş yaa babası nasıl kovmuş oğullarını. Kiraya çıkacaklar eşi de işsiz Allah yardımcıları olsun:105:
ya ne kötü olmuş eşi de dükkana yeni girmişti kısmet işte
olmayacakmış demek ki şimdi sadece abilerinin maaşı var
k.validesi çalışıo muydu
kavga etmeleri kötü olmuş babasıda nasıl kovmuş çocuklarını hayırlısı olsun onlar için
:13: :13:Dilek emin ol o tiplerden her yerde var burda neler görüyoruz insanlar arkalarından atıp tutyor yüzüne geldi mi hiç bişe yok dost gibiler.. En kötüsü de herşey bizim gözümüzün önünde bizden de utanmıyorlar. Kimin ne mal old. biliyoruz.. ve yaşadıkça neler göreceğiz.. Allah düşmanın bile namuslusunu, şereflisini versin
Ben bilmiyorum ne yapacağımı :/ Dün kızartma yaptım patates ve karnıbaharlı.. Artık çeşit bulamıyorum şöyle güzel bi mercimek çorbası yapim olmazsa sıcak sıcak içeriz yanınada bişe düşünmem lazım :26:
akşam yemeğinde peynirli makarna var (önce kavurlacak) ve kara lahana çorbası
eşim mırın kırın etti telefonda..
siz ne yapıcaksınız kızlar?
kızlar, ben 2 saat uyuyup kalkim yemek yapmaya.
gözlerim kapanıyor
öpüyorum siziherkese iyi tatiller
kızlar, ben 2 saat uyuyup kalkim yemek yapmaya.
gözlerim kapanıyor
öpüyorum siziherkese iyi tatiller
özgem sen bana davetiye gondermiş oldun dimi
ben alışveriş yapınca sen 10 tl kazanıomusun yoksa ben çekle aldığım için kazanamıosun
bende kendimi davet etsem mi
canım yok ben sana göndermedim o limangonun kampanyası:)) Bakıyorum master yolunda gidiyorsun
heyy kuzum adresimi güncelleyim dedim
tlf no yazdım başka kullanıcımız dio ben nası 10 farklı no bulcam şimdi :26:
hayırdır canım ne oldu işallah kötü bişe değildir
geçmiş olsun kuzum bi nazar duası filan okutun yada okuyungünaydın kızlar
dün tüy alma günüydü ya
eve gidip hemen başlayım dedim ama epilatörün çalışmasında bi sorun vardı motorla alakalı sanırım
ve doğru düzgün almıo derimi acıtıo diğer eskiyi deneyim dedim oda artık ölmüş saat oldu 20,15 başladım artık bozuk falan almalıyım dedim saat 9 oldu bir gümbürtü ama nası
hiç yapmadığım şey anahtarı kapıya takmıştım makinede bozuk olunca öyle çok ses çıkarıo ki helikopter gibi tvyide açmıştım zili hiç duymamışım eşim anahtarla açmaya çalışmış arkada anahtar olunca açılmamış tabi ve korkmuş arkaya anahtar takmazdı die
kapıyı kırcak zannettim nası yumrukluo dip odadaydım ki zaten o an makineyi kapatmasam yine duymazdım aksilik eşim dün tlfnu evde unutmuştu arayamıo da ben açınca bir bağırmaya başladı
sonrada sarılıo çok korktum die
neyse girdi içeri canı sıkkın noldu dedim
dükkanın kapısı tamamen cam hem içeri hem dışarı açılan dün akşam 7 gibi müşteri açmış kapanırken rüzgardan ters yöne gidince tuzla buz tlfnu yok kimseyi arayamıo tüm nolar kaldı tabi akşamın o saatinde camcı bulamamış bulduğu 300 tl istemiş araba hala sanayide değerli eşyaları alıp gelse dicem onu da yapamamış karton koyup kepengi çekmiş gelmiş
bu sbah biri gelip yapcakmış arkadaşı 130a ayarlamış alarmları kurmuş gece arayan soran olmadı
mahallede devriye gezen polisi aradı bide apartmanda bi komşuyu aradı bakar ol die
şuan yolda gidio işte umarım bişi yoktur
başımızdan sıkıntı eksik olmuş okutcam kendimi sadaka vercem birilerine dio
ben anlamıoum yaa sürekli terslikler oluo hayatımızda
sağol nek :)
Allah kabul etsin canım..
Hayırdır noldu yaa o bağ evi ile mi ilgili yoksa???
..
Günaydın herkese
Dilek ben dün yaptım kurtuldum rahatladım
canım kerem bir sürü şey atlattı bunuda atlatıcak inancını kaybetme sakın...dualarımız sizinle....ben de folbiol kullanmıştım kızlar
mrb
kerem hidrosefali geçirdi yani beyinde omirilik sıvısı arttı. bugün beyin cerrahı alacakmış suyu. oğlum kötüye gidiyor.
çok güldüm buna dilekim anca gedlim kuzum siz yoksunuz...hepiniz nereye kayboldunuz yine
zuzu nerelerdesin çıktın mı erkenden
markafoni de sarev nevresimleri var 82 tl ve 156 tl
82 pamuk saten diil ama ben kullanıoum kırış kırış ve kazık gibi olan kötü çarşaflardan diil yumuşacık oluolar yani pamuk saten gibi işte
zeynep sıcağı bulunca uyuyakaldın sanırım :26:
aydanda gelmedi merak ettim ya ne olduğunu
gel aydan gel gelll gellll
Aa kötü olmuş yaa babası nasıl kovmuş oğullarını. Kiraya çıkacaklar eşi de işsiz Allah yardımcıları olsun:105:
ya ne kötü olmuş eşi de dükkana yeni girmişti kısmet işte
olmayacakmış demek ki şimdi sadece abilerinin maaşı var
k.validesi çalışıo muydu
kavga etmeleri kötü olmuş babasıda nasıl kovmuş çocuklarını hayırlısı olsun onlar için
Aydancım üzüldüm olanlara.. Sen kayınbabanı görmemişmiydin hiç.geçmiş olsun kuzum bi nazar duası filan okutun yada okuyun
canım kerem bir sürü şey atlattı bunuda atlatıcak inancını kaybetme sakın...dualarımız sizinle....
çok güldüm buna dilekim anca gedlim kuzum siz yoksunuz...
nekime mesajda dediğim gibi kavga etti bizimkiler çok fena kayınpederimde çıkın evden dedi tüm haklarımızıda silmiş oldu yani ev mütahite verildiğinde pay alamıcaz kayınpederim için çok aksi diyolardıda ben hiç görmemiştim dediklerinden daha betermiş meğersem napıcaz bilmiyorum bi yandan diyorum ki iyi oldu belkide eşim sorumluluğunu iyice eline alır zora düşünce bi yandan ben okuyorum eşimin askerliği var daha çok zor olucak kira evde giderler filan yarın bi gün diğer abilerimde evlenicekler neyle nasıl...keşke çalışabilssem bende ahh ahh benim fevri kocam hemen çıktı işten birazdaha idare etseydi ya iyi kötü bi işi vardı ee şimdi kredide çekemiyo işsiz olduğu için kayınpederim çekicekti araba için krediyi şimdi öle sap gibi kaldı ama bn biliyodum en sonunda kayınpederimin bi yerde patlıcağını bnm kocam çok burnunun dikine gidiyo hiç kimseye eyvallahı yok hiç laf söz dinlemez kendine hiç laf söyletmez bnde artık hiçç karışıyodum kendi hatalarının cemeresini ekicek şimdi eli mahküm şimdi az maaşlıda olsa bi yerde çalışmaya...allah kolaylık versinn hepimize ev geçindirmek çok zor....bugün elektrik faturası geldi 510 tl odamda ki sobayı yakmama kararı aldım yorganın yada battaniyenin altına giricem bundan sonra aksi gibi havalarda buz gibi....offfi içim şişti.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?