- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Sağol dilekcim.
Elfi ne buldun kız isimleri olarak :))
Ayşecim bende merak ettim benzer isimleri :) Sakin-sakine gibi mi
o kadarda olsun extra gelenlerle tamamlamışşsınızdır
kış ya bide ben bile yataktan inan çıkmak istemiyorum
evet canım bebiş kış gibi gelmez en azından olsun canım :)
sen çalışıyor musun? evde misin?
yeni gelenler de oluyor tabe haliyle
ne güzel söprays yapmış öyle eşin, afferim onaGünaydın Pıtırcıklar :)
Ne güzel bi açılış yapmışsınız öyle
..
Dün moralim bozuk eve gittim eşim benden önce gelmiş eve aşağıdan zili çaldım açtı yukarı çıktım kapı açık ışıklar sönük korktum noluyo diye sonra bi girdim. Vestiyerin üzerine Kırmızı mumluklarımızı yakmış, kırmızı kurumuş gül koymuş(canlısını almamış ama olsun) gülün yapraklarını saçmış, Notlar yazmış bana şarkı sözü Gül senin tenin bende güller içinde kafesteyim vatanım senin yanın bende senin kölenim diye sonra diğer notta tlfnu aç kaydı dinle yazıyor açtım kaydı şarkıyı söylemiş bu sefer çok mutlu oldum duygulandım sarıldık öyle kaldık bikaç dk İçeri geçtik ben: Hamilemisin aşkım dedim güldük sonra yemeğimizi yedik moralimi yerine getirdi kuzum benim güzeldi dün
..
Elfii yarın çarşambaaa
..
Nekim naptınız yürüdünüzmü dün?
..
Zuzum neden çok çalıştırıyor o patronun seni gelmiyim yanınaAa bizden ayrı bırakıyo, topikçe bastırtmasınlar o işyerini bize:118::118:
ayy allahım yaaeveeeeeeeeeet yarın öğreniceksiniz dimiiii? benim kociş şimdiden isimleri belirledi, erkek olursa babasınınki (istemiyordum aslında ama eşim çokkk istiyoronu kırmıcam) kız olursa da babasınınkine çok benzeyen bi kız ismikızın ismini beğendim ama
kuzenimin eşi hamileydi ikiz bebişlere, geçen gün cinsiyetlerini öğrenmişler nekk bil bakalım ne??? biri kız biri erkekkkkkk
yoğundum sabahözgem affirimmm kocişine
seni mutlu etmiş
elfim neler buldun isim olarak
alishia sende isimleri paylaşsana babasının ismine yakın kız ismini merak ettim
nek nerelerdesin
evet canım doğum ne zaman şimdi yaza denk geliyor dimi.
çalışıyorum canım ya keşke evde olsam diyorum bazen
Speedy sendemi hamilesin?
ekime geliyor canım tamda yaz değil aslında ama soguklara denk gelmiyor..
yeni evlisin agır geliyor bazen her ikisi.ben 2011 de baya tembellik yapmıştım.iki ay çalışıp çıkıyordum.habire iş değiştiriyordum.iki ay yat iki ay çalış ahahaahah
:44: hayır canım
diğer topiklerden görmüşsünüzdür diye tanıtmadım kendimi.
2011 Haziran geliniyim. 2010 gelinlerinin düğün zamanı çeyiz topiğinden tanıyorum benimde nişan hzırlığm vardı ozaman
iyi zamana geliyormuş hamilelğinde de sıkıntı çekmezsin inşallah..
ben 6 yıldır aynı işyerindeyim. çıkıp girme olasılığım da yok yanitam gaz aralıksız devam..
daha öncede topiğe geldin tanıyorum seni. yataktan zor çıkıyorum evet zor oluyor falan gibi cümleler kurunca acaba sendemi hamilesin dedim :)))
süpermiş hamile olunca güzelce iznini koparırsın tatlım:)
inş.çekmem güzel gecer herşey saglıklı gecsin.huzurlu herkesin ki:26:
özge senin isminide çok beğeniyorum :)
ben bile çıkamıyorum ki hamileler için daha zoryalnış anlaşıldım
1 sene daha düşünmüyoruz kısmetse..
işte bu çok zor özel sektördeyim canım ben. adam 2 ay ücretsiz izini bile vermiyor keşke öyle olsa..
amin canım inşallah süper geçer
Ayy çok mutlu olurum yeğenimize ismimi verirseniz :)
Anlamıda ;
1. Başka, gayrı, diğer.
2. İyi, güzel.
3. İki dağ arasındaki dereciklerin birleştiği yer, derenin başlangıcı.
4. Şakacı.
5. Cana yakın, sıcakkanlı.
6. Yürekli, gözü pek.
allalaa neden sonuçta ssk sana bu hakkı veriyor..ücretsiz neden olsun..al doktordan raporu gönder muhasebeciye tamam
bide hamile arkadaşlar
ssklılar için alınan doğum parasından haberiniz var mı * ne kadar ?
ben asgari ücretten gösterildiğim için asgari ücretin 4 te 3 ü sanırım. ama toplam ne kadar bilmiyorum..
yalnış biliyorsam düzelt.
8 hafta önce 8 hafta sonra iznin var bunu ister önce ister sonra kullan 4 ay ediyor işte. bu izin ücretli zorunlu.
sonra 2 ay da ücretsiz kullanabiliyorsun. bizim patron buna izin vermiyor işte. :26:
anlamıda güzelmiş ama benim herif kuranda geçen isim bul diyor. senin adın geçiyormu?
dedim ona bak bir sürü yazılar buldum mesela ecrin allahın hediyesi demek diyorlar ama geçtiği surede ücret anlamında. önemli olan anlamının güzel olması dedim. bak sen hatuna neler araştırmış diyor :)
dogru 4 ay veriyorlar işte ,ben o son iki ayı bilmiyorum..canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?