2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ne güzel söprays yapmış öyle eşin, afferim ona
bizim yürüyüş iptal oldu eşim mızıklandı.. çok yorgunmuş bu akşam başliycakmışız bakalım..

ayy allahım yaa ben de istiyorum o ikizlerdennn deliriyorum ikiz duyunca Allahım bana da versinnn sana da ayşamm
eşinin babasının adı ne?

özgem affirimmm kocişine
seni mutlu etmiş
elfim neler buldun isim olarak
alishia sende isimleri paylaşsana babasının ismine yakın kız ismini merak ettim
nek nerelerdesin
yoğundum sabah geldimm

Tüüünaydınnn

evet canım doğum ne zaman şimdi yaza denk geliyor dimi.

çalışıyorum canım ya keşke evde olsam diyorum bazen

ekime geliyor canım tamda yaz değil aslında ama soguklara denk gelmiyor..

yeni evlisin agır geliyor bazen her ikisi.ben 2011 de baya tembellik yapmıştım.iki ay çalışıp çıkıyordum.habire iş değiştiriyordum.iki ay yat iki ay çalış ahahaahah

iyi zamana geliyormuş hamilelğinde de sıkıntı çekmezsin inşallah..

ben 6 yıldır aynı işyerindeyim. çıkıp girme olasılığım da yok yani tam gaz aralıksız devam..

daha öncede topiğe geldin tanıyorum seni. yataktan zor çıkıyorum evet zor oluyor falan gibi cümleler kurunca acaba sendemi hamilesin dedim :)))

iyi zamana geliyormuş hamilelğinde de sıkıntı çekmezsin inşallah..

ben 6 yıldır aynı işyerindeyim. çıkıp girme olasılığım da yok yani tam gaz aralıksız devam..

süpermiş hamile olunca güzelce iznini koparırsın tatlım:)

inş.çekmem güzel gecer herşey saglıklı gecsin.huzurlu herkesin ki:26:

daha öncede topiğe geldin tanıyorum seni. yataktan zor çıkıyorum evet zor oluyor falan gibi cümleler kurunca acaba sendemi hamilesin dedim :)))

ben bile çıkamıyorum ki hamileler için daha zor yalnış anlaşıldım

1 sene daha düşünmüyoruz kısmetse..

süpermiş hamile olunca güzelce iznini koparırsın tatlım:)

inş.çekmem güzel gecer herşey saglıklı gecsin.huzurlu herkesin ki:26:

işte bu çok zor özel sektördeyim canım ben. adam 2 ay ücretsiz izini bile vermiyor keşke öyle olsa..

amin canım inşallah süper geçer

özge senin isminide çok beğeniyorum :)

Ayy çok mutlu olurum yeğenimize ismimi verirseniz :)
Anlamıda ;
1. Başka, gayrı, diğer.
2. İyi, güzel.
3. İki dağ arasındaki dereciklerin birleştiği yer, derenin başlangıcı.
4. Şakacı.
5. Cana yakın, sıcakkanlı.
6. Yürekli, gözü pek.

allalaa neden sonuçta ssk sana bu hakkı veriyor..ücretsiz neden olsun..al doktordan raporu gönder muhasebeciye tamam

anlamıda güzelmiş ama benim herif kuranda geçen isim bul diyor. senin adın geçiyormu?

dedim ona bak bir sürü yazılar buldum mesela ecrin allahın hediyesi demek diyorlar ama geçtiği surede ücret anlamında. önemli olan anlamının güzel olması dedim. bak sen hatuna neler araştırmış diyor :)

allalaa neden sonuçta ssk sana bu hakkı veriyor..ücretsiz neden olsun..al doktordan raporu gönder muhasebeciye tamam

yalnış biliyorsam düzelt.

8 hafta önce 8 hafta sonra iznin var bunu ister önce ister sonra kullan 4 ay ediyor işte. bu izin ücretli zorunlu.

sonra 2 ay da ücretsiz kullanabiliyorsun. bizim patron buna izin vermiyor işte. :26:

dogru 4 ay veriyorlar işte ,ben o son iki ayı bilmiyorum..canım

bu dogru değil kızlar kuranda gecen falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…