anlamıda güzelmiş ama benim herif kuranda geçen isim bul diyor. senin adın geçiyormu?
dedim ona bak bir sürü yazılar buldum mesela ecrin allahın hediyesi demek diyorlar ama geçtiği surede ücret anlamında. önemli olan anlamının güzel olması dedim. bak sen hatuna neler araştırmış diyor :)
hımm. aldığın maaşın 4/3 kadarını ücretsiz izinde mi alıyorsun
2 ayda ücretsiz kullanma hakkın var ama tabi işyerine de bağlı
Canım annem geçiyor diye söyledi bana ama araştırdım şimdi net bi açıklama bulamadım bir bilene sormak lazım.
gunaydın kızlar nasılsınız özge eşin çok güzel sürpriz yapmış maşallah size
elfi yarın mı cinsiyet belli olacak? Bana sanki senin oğlun olacakmış gibi geliyor demek isim düşünmeye başladınız
dun istedigim sudaha az önce geldi
evet canım izinli olduğun süredeki toplam ücretin 4/3 ü kadar alabiliyorsun
diğer ücretsiz izinde de eğer ki raporun varsa ve izin kullanman gerekiyorsa mecburi kabul etmek zorundalar. seni işten çıkaramazlar çünkü raporun var çıkarırlarsada tazminat hakkın doğuyor.
birşey olmaz ondan ya çok sorun değil
ozgem dün kremleri alabildin
Peki kızlar bu hamilelil yasalarından faydalanmak için ne kadarlık sigortamız olmalı en az :26:
Peki kızlar bu hamilelil yasalarından faydalanmak için ne kadarlık sigortamız olmalı en az :26:
benim bahsettiğim için 3 ay üstüste ödeme yapmaları lazım
ama genel için 1 yıl aralıksız çalışmış olman lazım diyebiliyorum
"Doğum öncesi istirahatinin başladığı tarihli vizite kağıdı. Bu tarihten geriye doğru son bir yıl içerisindeki 120 prim ödeme gün sayısı ile prime esas kazançların tek tek yazılması gerekmektedir." diyor
sirkencubin nasılsın
"Doğum öncesi istirahatinin başladığı tarihli vizite kağıdı. Bu tarihten geriye doğru son bir yıl içerisindeki 120 prim ödeme gün sayısı ile prime esas kazançların tek tek yazılması gerekmektedir." diyor
Senin bahsettiğin ve genel olaraktan kastın ne anlamadım cnm. Bende 6 ay diye duymuştum sorim dedim:))
Elfi diyaneti mi arıcan kız alemsinMerak ettim ama benim ismim varmıymış diye beni de sor :))
speedy senin içinde şöyle bişey buldum
Yasal düzenleme "...altı aya kadar ücretsiz izin verilir..." şeklinde kesin hüküm ihtiva edecek şekilde düzenlenmiştir. İşverenin takdirine bırakacak şekilde verilebilir denmemiştir. Kadın işçi doğum istirahatından sonra 6 aya kadar (6. ay dahil) ücretsiz izin kullanabilecektir.
Kadın işçinin bu izni kullanmak istediğini işverene yazılı olarak bildirmesi şarttır.
merhaba sipaydi iç güveyinden halliceyim diyebilirim; sen nasılsın neler yapıyorsun? Haftaya ptesi bir sınav var onu atlatırsam iyi olacam inşallah:18:
bu arada nektar face e kampanyalardan kazandıklarını yüklemiş akşam eşimle baktık hay maşallah dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?