2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Senin bahsettiğin ve genel olaraktan kastın ne anlamadım cnm. Bende 6 ay diye duymuştum sorim dedim:))
Elfi diyaneti mi arıcan kız alemsin Merak ettim ama benim ismim varmıymış diye beni de sor :))

zaten ararsam özge ismini sormak için ararım :) diğerleri nette yazıyo özgeyi bulamadım :)

afferim size maşallah diyin
Bu bir şey değil ama, kızlar neler kazanıyo..ben en şanssızlardanım..yine de şükürler olsun tabi ki

Bizde baktık nekk eşimde şaşırdı benim kazandıklarıma şaşırıyordu bunları tek kişimi kazanmış dedi maşallahımızı da koyduk
Sen en şanssızlarından değilsin yanisi daha şanssızlarda var şekil.A: (Ben)

sen de güzel şeyelr kazanıyosun canım, deme öyle sen benden çok kazandın ki.. (daha çok olsun tabisi)
Benim burda facem yok, hiç günlük kampanyalara katılamıyorum :105:

Aa soğan doğrayıcımı unutmuşum onu da eklim akşam

ben bebek doğunca ne hissederim bilmiyorum ama evde fazla duramam o yüzden şimdilik limitli izin kullanır dönerim işe hemen diye düşünyorum. eğer bir sıkıntı olmazsa zaten bebeğe anneler bakarlar. Hatta geçen eşimin ananesi diyor ki bebek yürüyünceye kadar ben bakarım ona :)))) Bakım sorunu olmazsa da bir an önce işe başlamak isterim eksik maaş almayı istemem

Sipaydi biz de senin gibiyiz daha bebek bile düşünmüyoruz ama şimdiden araştırmaları da yapıyoruz

:)) Deme öyle demee :)) (Fatmagülün abisi:))
Ne bilim ki benim kazandıklarım ıvır zıvır belkide ondan böyle düşündüm. Şu benim o dan da hiç haberim yok koli koli kazanmışlar allah daha çok versin hepimize maşalllaahhh

bende uzun süre onunla birlikte olmak istiyorum.. tam tersi yani. :26::26:

aynen herşeyini öğreniyorum sonra bebek yapıcam kısmetse benim kayınvalidem de çok istiyor.

o çok eski kampanya, sen sonra katıldın topike o bitti sen geldin sanırım öyle olmuştu.
Olsunn yeni kampanya yapar ki..

benim bahsettiğim için 3 ay üstüste ödeme yapmaları lazım

ama genel için 1 yıl aralıksız çalışmış olman lazım diyebiliyorum

yok canım gecen böyle bir topik vardı konuştuk kızlarla hamile kalmadan bir yıl önce 120 günlük primin ödendiyse tüm haklara sahipsin

Yani 1 yıllık sigortalı olup, toplam 120gün (4ay) primin yatması mı gerekiyormuş?:26:

120 gün şart evet sadece bu

dur kız yarın cinsiyeti öğreneyim sonra eşime danışayım beğenirse öyle sorucam :)
Tamam

aynen herşeyini öğreniyorum sonra bebek yapıcam kısmetse benim kayınvalidem de çok istiyor.
Bende senin gibi düşünüyorum. Bebek olduğunda uzun bir süre 1 yaşına gelene kadar en azından çalışmak istemiyorum en güzel çağlarında yanında olmak istiyorum. Benimde eşimin ailesi inanılmaz istiyorlar ama daha var

o çok eski kampanya, sen sonra katıldın topike o bitti sen geldin sanırım öyle olmuştu.

Hmm.. olsun yine yapar inş.

dur kız yarın cinsiyeti öğreneyim sonra eşime danışayım beğenirse öyle sorucam :)
Tamam

Bende senin gibi düşünüyorum. Bebek olduğunda uzun bir süre 1 yaşına gelene kadar en azından çalışmak istemiyorum en güzel çağlarında yanında olmak istiyorum. Benimde eşimin ailesi inanılmaz istiyorlar ama daha var

Hmm.. olsun yine yapar inş.

cnm ben bankadan iznim süresince maaşımı aldım şimdi sskya gidip para alacam ve onu bankaya yatıracam ama normalde çoğu yer maaşı yatırmıyor 4 ay sonunda sskya gidip maaşınızı ordan alıyosunuz.

yaa ne güzel nerden buluyosunuz bun kampanyaları kızlar??

cnm ben bankadan iznim süresince maaşımı aldım şimdi sskya gidip para alacam ve onu bankaya yatıracam ama normalde çoğu yer maaşı yatırmıyor 4 ay sonunda sskya gidip maaşınızı ordan alıyosunuz.

banka da çocuğa para da veriyorlar sanırım evlilik ve doğumda yardım..
4 ay sonunda 2 ay izin kullanırsak alıyoruz dimi bu parayı.

yok canım gecen böyle bir topik vardı konuştuk kızlarla hamile kalmadan bir yıl önce 120 günlük primin ödendiyse tüm haklara sahipsin
120 gün şart evet sadece bu

Hamile kalmadan mı 120 gün kaldıktan sonra mı 120gün peki :26:
120gün dolmadan hamile kalırsan, işten çıkartırlarsa hiç bi hak iddaa edemeyiz dimmi?

Hamile kalmadan mı 120 gün kaldıktan sonra mı 120gün peki :26:
120gün dolmadan hamile kalırsan, işten çıkartırlarsa hiç bi hak iddaa edemeyiz dimmi?

kendimden örnek veriyim ben şimdi 2012 yılında hamile kaldım değilmi?

bundan bir yıl öncesi 2011 de 120 günlük primim yatmış olmalıymış..

benim kide 135 cnm:) anladın..oh be ya 119 olsaydı napardım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…