2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yok canım ya bakmayı unuttum kampanya da bitti sanırım sen aldın mı?

bende eve gittim tüm kargolar bedava saat 8'den sonra öyle oluo sanırım benim birde 7 tl kargo bedava çekim vardı birsürü bişi yazdı o varken bu olmaz ikisi birleşmez falan o eşim gelioum dedi eve indim hemen kaldı yani bende alamadım ama üzüldüm 2 ürünü 8 tlye falan alcaktık sonuçta
bugünde wook tava kahvaltı seti vardı 4ü ve 2 tane çerezlik aldım 15 tlye
wook tava istiodum
dün minderli tepsiyi kardeşceyizime de aldım laptop bacaklarına zarar vermesin die

Onu anladım zaten cnm hamile kaldığın yıl 120gün prim yatmalı zaten
Ama asıl sorduğum soru hamile kaldın diyelim primin de 50günlük işten çıkartırlarsa devlet tarafından bi hak iddia edemiyor muyuz? Sonuçta işveren hamilelik hakkını vermeyip çıkartmak isteyebilir prim dolmadan bunu soruyorum:)

kızlar bu arada hala o kartal yüzüğünü arıoum millanın
hala aklınız da dimi:26:

işe ne zaman girersen gir hamilelikle alakası yok mutlaka sana az bile olsa tazminat vermeli.

bizim işyerinde deneme süresi 2 ay bu 2 ay içinde çıkartılırsan eğer tazminat alamazsın ama 1 gün geçse vermek zorundalar

canım ben hamile kaldıgın yıl demiyorum.dikkat et.hamilelikten önceki bir yıl 120 günlük prim yatmalı.anladın

seni işten çıkartamazlar çünkü yasak..hamile kadını işten çıkarmak yasakmış.devlet tarafından bu hakkın var.

çıkartmak yasak, eğer çıkartırsada tazminat vermek zorunda değilmi? ne kadar mesela 9 ayı canım??

Anladım bi önceki yıl 120gün yatması gerekiyor ben bu yılın sonlarında hamile kalamlıyım demekki çünkü sigorta giriş yeni yapıldı
..
Dilek güle güle kullan aldıklarını daha bu yılın sonuna kadar bi sürü kampanya çıkar o yüzden acele etmiyorum:)
bu arada zayıflatıcı termal kemerim geldi ama içinde kutusunda görünen lut gölü tuzu yok!!! Zeynep sende mi limangodan almıştın? Sende vardı dimi :26:

aynen canım benimm

evlilik tazminatın da kendin çıkmak istersen de 1 yıl boyunca sorgusuz alabiliyorsun tazminatını..

doğumda kendi isteğinle çıkarsan alamazsın. işverenin çıkartması lazım

tamam çıkartılarsalar aynı hesaplama ile alıcaz parayı dogru anladım değil mi?

çok merak ediyorum ne olcak o gün.!!!! ne olacak diye

tamam çıkartılarsalar aynı hesaplama ile alıcaz parayı dogru anladım değil mi?

çok merak ediyorum ne olcak o gün.!!!! ne olacak diye

ne kadar zamandır çalışıyorsan o kadarın tazminatını alacaksın çıkarttıkları günden hesaplarlar.

seninde mi öyle riskin var ? ne kadardır işyerindesin

ne kadar zamandır çalışıyorsan o kadarın tazminatını alacaksın çıkarttıkları günden hesaplarlar.

seninde mi öyle riskin var ? ne kadardır işyerindesin

kız şimdi dikkat ettim evlilik yıl dönümümüz aynı gün 5 haziran

bende işyerinde yeniyim iki ay oldu burda çalışalı.eski işyerimden evlilik tazminatıyla çıktım

kız şimdi dikkat ettim evlilik yıl dönümümüz aynı gün 5 haziran

bende işyerinde yeniyim iki ay oldu burda çalışalı.eski işyerimden evlilik tazminatıyla çıktım

wooow harika yaaa.. kredi borcumuz olmasa var ya çok pis çıkarım buradan bu ara acayip sinir ediyorlar.

ama mümkün değil şu duurmda işte.

vay ne güzel ikimizinde 5 haziran 1 yıl fark ile ama

wooow harika yaaa.. kredi borcumuz olmasa var ya çok pis çıkarım buradan bu ara acayip sinir ediyorlar.

ama mümkün değil şu duurmda işte.

vay ne güzel ikimizinde 5 haziran 1 yıl fark ile ama

1 yıl fark ile evet canım

bizimde iki kredimiz vardi tazminatla birini kapadık..bir kısım borçları kapadık.bir tane kredi borcumuz var.hamileliğie kdar çift olarak ödicez.onuda kapatcaz inş.

Ali Tezel diye bir adam var herkes bu emeklilik hakları ikramiye sosyal güvenceyle ilgili tüm sorularını soruyor adam da otomatiğe bağlamış bir şekilde cevap veriyor o aklıma geldi birden

1 yıl fark ile evet canım

bizimde iki kredimiz vardi tazminatla birini kapadık..bir kısım borçları kapadık.bir tane kredi borcumuz var.hamileliğie kdar çift olarak ödicez.onuda kapatcaz inş.

ah keşke bizimde öyle olsa ya :2::2:

ev kredisi bizimki canım 3*5 bin değil malesef benim tazminatla falan ancak çeyreği kapanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…