bende arada bakıyorum iffete cemili sevmiyorum ama orda saçlı sakallı yakışmış ilk görünce anlamadım sonra ben bunu tanıyorum cemil dedim
keremin beynindeki sıvının alınması gerkmeyecek kadarmış. çok şükür bugün mamaya başladı oğlum
siz nasılsınız kızlar, çok uzak kaldım sizlerden, çok özledim hepinizi. ama en çok oğlumu
keremin beynindeki sıvının alınması gerkmeyecek kadarmış. çok şükür bugün mamaya başladı oğlum
siz nasılsınız kızlar, çok uzak kaldım sizlerden, çok özledim hepinizi. ama en çok oğlumu
Gitmeye degermi 1453 filmine hayal kırıklıgına ugramayız dimi
kesinnlikle ne önemli şey huzur.
aslında bebek düşünüyorum bi 7-8 ay daha dayansam diyorum,bakalım artık..
ne güzel :)) maaşından felan memnun musun? çalışma saatlerin nasıl?
tatlım o kadar çok insan gördüm ki para bile gözümde olmadı artık huzur aradım ben..
sabah 9 akşam 7 hafta sonu çalışma yok..süper bu..yedi olması gözüme gelmişti ama hafta sonu çalışma yok diyince hmen kabul ettim..böylesi zor bulunur.
850 maaş yol yemek içinde .az ama olsun huzur olsun yeter.:26:
nasıl yaa ÖzgemAy o iffetteki Cemil ulubatlı hasanmıymışşşşHiç farketmedimm önce çılgın bedişteki oktay sanmıştım değilmiş Cemil daha cılızdı sankii ulubatlı hasan
maşallah bebişine canım, inş tamamen iyileştiği günler de yakındır. Gelir evine, annesine :))keremin beynindeki sıvının alınması gerkmeyecek kadarmış. çok şükür bugün mamaya başladı oğlum
dilşatcım çok sevindim darısı daha ii günlerinize olsun..
kızlar burda brezilya fönü yaptıran varmı büyük rahatlık yaa çok istiyorum..
biz de 10 saat çalışıyoruz. çalışma saatlerin iyi canım.. ama en güzeli h.s evde olman, harika..tatlım o kadar çok insan gördüm ki para bile gözümde olmadı artık huzur aradım ben..
sabah 9 akşam 7 hafta sonu çalışma yok..süper bu..yedi olması gözüme gelmişti ama hafta sonu çalışma yok diyince hmen kabul ettim..böylesi zor bulunur.
850 maaş yol yemek içinde .az ama olsun huzur olsun yeter.:26:
nasıl yaa Özgem
ulubatlıyı çılgın bedişteki Oktay mı sandın?o tipsiz dişlek Oktay? ay yok daha neler
ben bikere bayılıyorum İbrahim Çelikkol'a.. İffeti izlemem etmem de Karadağlarda da oynuyodu o Gülali rolünde, orda da beğenirdim..
maşallah bebişine canım, inş tamamen iyileştiği günler de yakındır. Gelir evine, annesine :))
dilşadcım mamaya başlamışlarsa sağdığın sütünü götürsende onu verseler daha iyi olmazmı ya?
canım bu mamayı yurt dışından özel getirttiler, prematürelere özel, anne sütü bu aşamada şişlik yapıyormuş karında.
1453 e ben de gitmeyi istiyorum ilgimi çekmişti; izleyenler önerir misiniz? Aslında en muppet show u bekliyorum
Dilsad afferin Kerem ebak bunu da atlattı umarım en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu.
Enkidu eşinle birbirinize tavır yapmayın 4-5 gün de farklı bir yerlere kaçın başbaşa çünkü insan tatilde yenilenip geliyor işine daha güzel konsantre oluyor evinin değerini daha çok biliyor. Ben de yakında tatil araştırmalarına başlayacam bana güneyde şiddetle önerebilceğiniz bir yer var mıdır? bir de şu şehirfırsatlarında bazı tatiller indirimli oluyor hiç ordan bir şey alan oldu mu? güvenilir mi?
biz de 10 saat çalışıyoruz. çalışma saatlerin iyi canım.. ama en güzeli h.s evde olman, harika..
maaşın da iyi.. minibüsle mi gidiyosun? belki zamanla yol paranı verirler, performansa göre.. şimdi daha yenisin :) kötü değilmiş şartları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?