2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım bunu da atlattı bak gözün aydın inş tamamen düzelir en kısa zamanda
zaten 2 hft demişlerdi dimi tlfda öyle sölemiştin bu hft bitince o 2 hftalık süreç tamamlanmış oluo dimi
kiloda değişim var mı

iyiye gitmesine sevindim canım. dahada iyi olacak inşallah.

Çok geçmiş olsun Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin filiz (elfida) anlatmişti durumunuz benim kuzenimin bebegi 5 aylık dogmustu çok şükür şuan kocaman oldu hiç bir sorun yok sizinde öyle olur Allahın izniyle

Gitmeye degermi 1453 filmine hayal kırıklıgına ugramayız dimi

41 kere maşallah kerem yeğenimize bunuda atlattı çok güçlü bir erkek olacak büyüyünce .mamayada başladıysa kilo alımları dahada hızlanır canım .bizde seni özledik canım oğluşun iyi olsunda gerisi önemli değil

kişiden kişeye değişir canım fikir ben etraftan daha iyi olabilrdi çok fazla beğenmedik faln diye duydum ama ben merak ettim fetih istnbul gibi biyerin gittim ben pişman olmadım

1453 e ben de gitmeyi istiyorum ilgimi çekmişti; izleyenler önerir misiniz? Aslında en muppet show u bekliyorum
Dilsad afferin Kerem e bak bunu da atlattı umarım en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu.
Enkidu eşinle birbirinize tavır yapmayın 4-5 gün de farklı bir yerlere kaçın başbaşa çünkü insan tatilde yenilenip geliyor işine daha güzel konsantre oluyor evinin değerini daha çok biliyor. Ben de yakında tatil araştırmalarına başlayacam bana güneyde şiddetle önerebilceğiniz bir yer var mıdır? bir de şu şehirfırsatlarında bazı tatiller indirimli oluyor hiç ordan bir şey alan oldu mu? güvenilir mi?

Gözün aydın canım geçer inş. bu günler. Mamaya başladıysa hızla gelişir keremcik.

dilşadcım mamaya başlamışlarsa sağdığın sütünü götürsende onu verseler daha iyi olmazmı ya?

Ay o iffetteki Cemil ulubatlı hasanmıymışşşş Hiç farketmedimm önce çılgın bedişteki oktay sanmıştım değilmiş Cemil daha cılızdı sankii ulubatlı hasan
nasıl yaa Özgem
ulubatlıyı çılgın bedişteki Oktay mı sandın? o tipsiz dişlek Oktay? ay yok daha neler
ben bikere bayılıyorum İbrahim Çelikkol'a.. İffeti izlemem etmem de Karadağlarda da oynuyodu o Gülali rolünde, orda da beğenirdim..

maşallah bebişine canım, inş tamamen iyileştiği günler de yakındır. Gelir evine, annesine :))

Son düzenleme:
dilşatcım çok sevindim darısı daha ii günlerinize olsun..

kızlar burda brezilya fönü yaptıran varmı büyük rahatlık yaa çok istiyorum..

sonsuz şükürler olsun kızlar hepinizden de Allah razı olsun dualarınızdan eksik etmediniz oğlumu. bugün 1000 gr, aldığı gr ları vermişti şimdi tekrar tamamlıycak inşallah.
biz de kafamız dağılsın diye, yarın akşam gitcez fetih e. bugün dersanem var.

biz de 10 saat çalışıyoruz. çalışma saatlerin iyi canım.. ama en güzeli h.s evde olman, harika..
maaşın da iyi.. minibüsle mi gidiyosun? belki zamanla yol paranı verirler, performansa göre.. şimdi daha yenisin :) kötü değilmiş şartları..

Ben seviyodum bi kere ozamanlar oktay'ı çirkin dişlek değil taam mıı?? Benzettim yani ben bilmiyorum hemde çok benzettim :))
Bende seviyorum o adamı suratı çok karakteristik

canım ben beğendim ama çok değil daha iyi olabilrdi.tatil konusu açılınca o istemiyor bende bişe demiyorum artık.kapattım konuya.güneye falan gitmez sevmiyor kalabalık yerleri ya yeşillik olucak yada sozon dışı gidicek ne istiyosa onu yapsın .onu ben biliyorumda biizmki biliyormu bilmiyorum hayırlısı zaman gösterir herşeyi

evet minübüs canım..sorun değil bazen uygun şeyler yiyorum falan:) yol paramı eşim veriyor zaten ona akpil veriyorlar.parasını oda yol parasını bana veriyor:)) allaha şükür iyi böyle..

off sen ne diyorsun canım cmtsi yarım gün bile adama koyuyor ben beş yıl çalıştıgım için diger yerlerde bana cmtsi çalışmk çok zpr geldi..

şimdi iyiyim zaten gecim indirmi ilede 900 olur

zaman gösterir artarmı bilemem ama ben az demiştim söz vermiyim ama bizim için vazgeçlimez oldugunda artar gibi birşey söyledi bayan.hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…