2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende öyle hissediyorum .çirkinmiş gibi,baklavacının önünden gecerken ıy diyorum her zaman çikolata yiyen ben bayadır yemiyorumonlarıda görünce bir cins bakıyorum.

teşekkürler canım az atarım artıkın ben dolduruyorum kızlar..

peki birşey soracagım ya ben siyahları atınca sabun lekesi oluyor beyaz beyaz..onu ne yapmam gerek.ablam söylemişti unuttum

canım sıvı deterjan kullansan ben hiç bi sorun yaşamıyorum o zaman?

ayyy bulantı demeyin valla ne kötü günlerdi şükür geçti. Süpercim herkesin farklı oluyor ya hamilelikte varya 2+2=4 diyemiyorsun yani herkesin ayrı formülü var. Umarım rahat geçirirsin arkadaşım. Ben 1-2 kere kustum 6-12. haftalar arasında ama öyle bir bulantı ve koku hassasiyeti vardı ki dünyam şaştı herşeye öğürüyorsun 7-24 bulantı hali bir şey yiyememe. Allahtan doktorun verdiği ilaç işe yaramıştı da onunla idare ettim sonra da bıçak gibi kesildi

artık cicilerini almaya başlarsın annesi benim karınm baya baya büyüdü elfim yaa iç karnım mı darmış ne bildiğin hamile moduna girdim artık

ya anneannem hep eski işlemeler falan o kafadan. dün bi tane işlenmiş battaniye yastık kılıfı falan getirdi bende beğendim ama eşim çok köylü işi dedi. kütük gibi çocuk onu nasıl örtsün dedi. evet kumaşı çok kötüydü bi tek işlemeleri beğendim. ee şimdi anneanneme nasıl söylicem. bide 150 tl vericek. dicem onunla birsürü eşya alırız verme o kadar para dicem. en yakın zamanda alışverişe gdicez

benim karnım hala çok minik :)

teşekkürler canım az atarım artıkın ben dolduruyorum kızlar..

eğer çok kirli olduğunu düşünüp dolduruyorsan da iki kere durulama yaptırman lazım yoksa giyeceklerde kalan deterjan kalıntısı alerjiye sebep olabilir. Hem az atınca deterjan da çok uzun süre dayanıyor; market alışverişerinde en fazla parayı deterjanlar tutuyor. Ben uzun zamandır almıyorum herhalde bir 6 ay daha almam

doğru canım herkesin bünyesi farklıı

ben ağustos luxx temmuz
ama benim 3 ağustos temmuzda olabilir yani :)
luxxorun yengeç burcu bi prensesi olucak büyük ihtimalle :) inatçıı, evcimen bi kızı olucak :)
senin de aslan burcu olucak meleğin, merhametlii, iyi kalpli, güçlü görünen ama aslında yumuşacık bir kalbi olan bir aslan :)) (iki kardeşim de aslan burcu 2 dakkada karakter analizi yaptım bana bak )

ayy bende aynı öleydim ancak ilaçla idare edebildim ama yinede bulantılarım oluyodu valla çok zor bir dönemdi gerçekten kişiden kişiye değişiyor işte..

evde var şimdi sepete attım geri onları makinaya atıp sadece durulamamı yapıyım?

hımm evet işte zor bir durum bunlar. AYnı şey muhtemelen benim kayınvaldemin getirdikleri için geçerli olacak bana telde diyorki kenarları işli kundak örtüsü yaptım Ben de dedim anne bebeği artık kundaklamak sakıncalı görünüyor doktorlar tarafından gelişimini bozuyormuş kalça çıkığı filan Allah korusun. sen getir onu ben penye battaniye niyetine kullanırım dedim bozuldu biraz ama napim:26:

nigarcım benim doğum 23 temmuz gibi bekleniyor eğer öyle olursa aslan burcu olacak o zaman düşünemiom evde 3 aslan eşim ve ben de öyleyiz çünkü yengeç bebekleri daha duygusal ve temas isteyen bebikler oluyormuş sanırım

sizin topiği daha çok beğeniyorum. bizimkinde gruplaşma var :)

gel canım sen de bize katıl herkes pek iyi anlaşıyor

rahatlattın beni ya. Çevremdeki aslan burcu kızlar çok kibirli kendini beğenmişlerdi. 2 tane tanıdım zaten. ama merhametli iyi kalpli dedin çok mutlu oldum. öyle olsun yavrum :))

Geçenlerde de sormuştum ama arada kaynamıştı sanırım hani şu reklamlarda çıkan buharlı temizleyiciler var ya onlardan kullanan yada tanıdığı kullanan var mı? Ben oturma odamdaki köşem ve fırınım için almayı düşünüyorum da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…