şu anki belirtilerimiz aynı seninle. limon bile yedim kendimce çirkinleştim ( ben öyle hissettim)
bulantılar değişiyor herkeste. bak luxxorunda kız o ilaçlarla müdahele etti bulantılarına. benim ise sadece sabahları oldu (hala devam ediyor)
eğer toz deterjan kullanıyorsanız çok az koymanız gerekiyor 2 çorba kaşığı filan çünkü toz deterjanlar konsantre oluyor. Ben siyahlar için de perwoll ün siyah çamaşırlar için sıvı deterjanını kullanıyorum hatta kotları da onla yıkatıyorum çok daha güzel çıkıyor pırıl pırıl
peki birşey soracagım ya ben siyahları atınca sabun lekesi oluyor beyaz beyaz..onu ne yapmam gerek.ablam söylemişti unuttum
şu anki belirtilerimiz aynı seninle. limon bile yedim kendimce çirkinleştim ( ben öyle hissettim)
bulantılar değişiyor herkeste. bak luxxorunda kız o ilaçlarla müdahele etti bulantılarına. benim ise sadece sabahları oldu (hala devam ediyor)
artık cicilerini almaya başlarsın annesibenim karınm baya baya büyüdü elfim yaa iç karnım mı darmış ne bildiğin hamile moduna girdim artık
luxx ve elfiş siz aynı hamiş topikinde misiniz? :)
teşekkürler canım az atarım artıkın ben dolduruyorum kızlar..
canım sıvı deterjan kullansan ben hiç bi sorun yaşamıyorum o zaman?
ayyy bulantı demeyin valla ne kötü günlerdi şükür geçti. Süpercim herkesin farklı oluyor ya hamilelikte varya 2+2=4 diyemiyorsun yani herkesin ayrı formülü var. Umarım rahat geçirirsin arkadaşım. Ben 1-2 kere kustum 6-12. haftalar arasında ama öyle bir bulantı ve koku hassasiyeti vardı ki dünyam şaştı herşeye öğürüyorsun 7-24 bulantı hali bir şey yiyememe. Allahtan doktorun verdiği ilaç işe yaramıştı da onunla idare ettim sonra da bıçak gibi kesildi
saol zuzumiyimisin sen? durgunsun bir kaç gündür..?
özel günler çayından yapıcam şimdi luxxorcum, o hafifletiyor bayaa regl sancısını :105:
luxx ve elfiş siz aynı hamiş topikinde misiniz? :)
luxxorun yengeç burcu bi prensesi olucak büyük ihtimalle :) inatçıı, evcimen bi kızı olucak :)ben ağustos luxx temmuz
ama benim 3 ağustos temmuzda olabilir yani :)
canım sıvı deterjan kullansan ben hiç bi sorun yaşamıyorum o zaman?
ayyy bulantı demeyin valla ne kötü günlerdi şükür geçti. Süpercim herkesin farklı oluyor ya hamilelikte varya 2+2=4 diyemiyorsun yani herkesin ayrı formülü var. Umarım rahat geçirirsin arkadaşım. Ben 1-2 kere kustum 6-12. haftalar arasında ama öyle bir bulantı ve koku hassasiyeti vardı ki dünyam şaştı herşeye öğürüyorsun 7-24 bulantı hali bir şey yiyememe. Allahtan doktorun verdiği ilaç işe yaramıştı da onunla idare ettim sonra da bıçak gibi kesildi
eğer çok kirli olduğunu düşünüp dolduruyorsan da iki kere durulama yaptırman lazım yoksa giyeceklerde kalan deterjan kalıntısı alerjiye sebep olabilir. Hem az atınca deterjan da çok uzun süre dayanıyor; market alışverişerinde en fazla parayı deterjanlar tutuyor. Ben uzun zamandır almıyorum herhalde bir 6 ay daha almam
iyi bari canım yaa
ben temmuz annelerindeyim elfim ağustosta sanırım
hımm evet işte zor bir durum bunlar. AYnı şey muhtemelen benim kayınvaldemin getirdikleri için geçerli olacak bana telde diyorki kenarları işli kundak örtüsü yaptım Ben de dedim anne bebeği artık kundaklamak sakıncalı görünüyor doktorlar tarafından gelişimini bozuyormuş kalça çıkığı filan Allah korusun. sen getir onu ben penye battaniye niyetine kullanırım dedim bozuldu biraz ama napim:26:ya anneannem hep eski işlemeler falan o kafadan. dün bi tane işlenmiş battaniye yastık kılıfı falan getirdi bende beğendim ama eşim çok köylü işi dedi. kütük gibi çocuk onu nasıl örtsün dedi. evet kumaşı çok kötüydü bi tek işlemeleri beğendim. ee şimdi anneanneme nasıl söylicem. bide 150 tl vericek. dicem onunla birsürü eşya alırız verme o kadar para dicem. en yakın zamanda alışverişe gdicez
benim karnım hala çok minik :)
evde var şimdi sepete attım geri onları makinaya atıp sadece durulamamı yapıyım?
luxxorun yengeç burcu bi prensesi olucak büyük ihtimalle :) inatçıı, evcimen bi kızı olucak :)
senin de aslan burcu olucak meleğin, merhametlii, iyi kalpli, güçlü görünen ama aslında yumuşacık bir kalbi olan bir aslan :))(iki kardeşim de aslan burcu 2 dakkada karakter analizi yaptım bana bak )
sizin topiği daha çok beğeniyorum. bizimkinde gruplaşma var :)
luxxorun yengeç burcu bi prensesi olucak büyük ihtimalle :) inatçıı, evcimen bi kızı olucak :)
senin de aslan burcu olucak meleğin, merhametlii, iyi kalpli, güçlü görünen ama aslında yumuşacık bir kalbi olan bir aslan :))(iki kardeşim de aslan burcu 2 dakkada karakter analizi yaptım bana bak )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?