2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar..

anam ben hamileyim kociş hasta ne oluyor böyle üşüyormuş titriyormuş rapor almış eve gtti yatmaya

Nek geçmiş olsun ..

Süper :) illa senmi hasta olcan naz yapıcan...kocan senden önce davranıyo bak, yakında o senin sırtına yastık koycağına, sen onun sırtına yastık koyarsın :)))))

Nek geçmiş olsun ..

Süper :) illa senmi hasta olcan naz yapıcan...kocan senden önce davranıyo bak, yakında o senin sırtına yastık koycağına, sen onun sırtına yastık koyarsın :)))))

ay sorma diyorum zaten hamilemisin ya ne oluyor diyorum.

yakında aşerir

çene altımda sivilce.alnımın tam ortasında bir sivilce dudagım bir uçuk ay şaftım kaydı kızlar..

Herkes ister tabi cinsiyetini bilmediğiniz yavrunuzun cinsiyet tahminini yapmak artık çok daha kolay. Sizlere bahsedeceğimiz bazı ipuçları yavrunuzun hangi cinsiyete daha yatkın olduğunu %60 oranında anlamanızı sağlamaktadır. Bu sebeple cinsiyetini tahmin etmek kadar güzel bir şeyin olamayacağını düşünüyoruz.

Eğer bebeğinizin cinsinin erkek olduğunu düşünüyorsanız ve hamileliğinizin başlangıcında hastalıkla karşılaşmıyorsanız, kalp atış hızı 140 dan daha az ise, bebeğin ağırlığı karnınızın ön bölümüne yatkın ise,ekşi,tuzlu,et ve peynir gibi şeylere aş eriyorsanız, ayaklarınızın soğukluğu sizi daha çok etkiliyorsa, idrarda gözle görülür bir renk koyuluğu başlamış ise bu sizin bebeğinizin erkek cinsiyetine daha yatkın belirginlikler olduğunu gösterir. Hamileliğin size güzellik kattığı gerçeğini de unutmayın. Genellikle erkek cinsiyetinin belirginliklerinden bir diğer farklı özellik ise uyurken yastığınızın kuzeye bakarak uyumanız doktorların gözlerinden kaçmamıştır.

Eğer bebeğinizin cinsiyetini kız olarak hissediyorsanız şu ipuçları ile karşılaşabilirsiniz. Gebeliğin ilk zamanlarında yaşadığınız rahatsızlıklar olacaktır. Saçlarınızda oluşacak kırmızı parlak noktalar da dikkatinizden kaçmayacaktır. Sürekli tatlıya olan bir düşkünlük canınızın tatlı ve şekerli şeylerin çekmesini sağlayacak. Bunun yanında aş ereceğiniz şeyler portakal suyu, meyve, olacaktır. Hamilelik sayesinde eski güzelliğinize kavuşamayabilirsiniz. Koyu sarı bir idrara sahip olacaksınız.

kadinlaralemi.com

alıntıdır.kızlar sanki bunun biraz gerceklik payı var gazeteden okudum.

Gunaydın kızlar

ben de beyazları 60 derecede yıkatıyorum deterjan olarak da perwoll kullanıyorum yanına bir de kosla vanish in sıvı leke çıkartıcısından ekliyorum beyazlar için yumuşatıcı kullanmıyorum çünkü yumuşatıcı beyazların morarmasına neden oluyor.

özge eklediğin masayı evlilik hazırlıkları yaparken bir mağazada görmüştüm görüntüsü bizim de çok hoşumuza gitmişti ama birazoturunca çok kullanışlı gelmemişti. Çünkü sivri yeri bacakların arasına geliyor bir de yaslanacağın yer yan tarafta kalıyordu biz rahat edememiştik.

GÜNAYDIN HERKESE, REGL OLDUM DÜN AKŞAM BUGÜN NASIL GEÇER BANA BİLMİYORUM

ayy tatlım yaa ilaç alsan kesiyor mu? ben hep ağrı kesicilerle geçirirdim reglimi
günaydın kızlar..

anam ben hamileyim kociş hasta ne oluyor böyle üşüyormuş titriyormuş rapor almış eve gtti yatmaya

geçmiş olsun canım kocana

Valla böyle şeylerin hiç biri bende geçerli olmadı bilmiyorum bir de halk arasında ye tatlıyı doğur atlıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi denir. Burda yazanın tam tersi ama ben hem ekşi severek yedim canım çekti hem tatlı bi gün limon kesip yiyordum ertesi gün nutella kaşıklıyordum ilk zamanlar Bir tek sol bileğin üstünde yapılan yüzük testi tuttu her seferinde bende onda da iple sarkıtıyorsun göbeğe değil de bileğin üstüne gidip gelirse kız, daire çizerse erkekmiş

Tatlımı ? ay ilk aylarda midem bulanıyordu adını bile duyunca. portakal suyuna çok aşerdim o doğru.

benimde ilk ayda sivilcelerim olmuştu ve tatlıdan tiksiniyordum sonuç kız :)) senin belirtilerde öyle :)

çirkinleşince kız yazıyor ondan mı acep :)))))bende tatlıyı düşünce bögg diyorum..

limonu hep hep yerim dilim dilim halada yiyorumç

Tatlımı ? ay ilk aylarda midem bulanıyordu adını bile duyunca. portakal suyuna çok aşerdim o doğru.

kusmadın ama bulandı değil mi?

peki birşey soracagım ya ben siyahları atınca sabun lekesi oluyor beyaz beyaz..onu ne yapmam gerek.ablam söylemişti unuttum

çirkinleşince kız yazıyor ondan mı acep :)))))bende tatlıyı düşünce bögg diyorum..

limonu hep hep yerim dilim dilim halada yiyorumç

kusmadın ama bulandı değil mi?

şu anki belirtilerimiz aynı seninle. limon bile yedim kendimce çirkinleştim ( ben öyle hissettim)

bulantılar değişiyor herkeste. bak luxxorunda kız o ilaçlarla müdahele etti bulantılarına. benim ise sadece sabahları oldu (hala devam ediyor)

bende kullandığım deterjanı yazayım ya :)

Ben beyazlarda ariel toz deterjan kullanıyorum yumuşatıcıyı da bimden almıştım kokusu hoşuma gitmişti ama yarım kapaktan fazla koymuyorum.

renklilerde ariel renkleri öldürdüğü için omo sıvı deterjan kullanıyorum ariel kullandığımda siyahlarda beyaz tozlar gördüm. sıvıda olmadı hiç.

peki birşey soracagım ya ben siyahları atınca sabun lekesi oluyor beyaz beyaz..onu ne yapmam gerek.ablam söylemişti unuttum

eğer toz deterjan kullanıyorsanız çok az koymanız gerekiyor 2 çorba kaşığı filan çünkü toz deterjanlar konsantre oluyor. Ben siyahlar için de perwoll ün siyah çamaşırlar için sıvı deterjanını kullanıyorum hatta kotları da onla yıkatıyorum çok daha güzel çıkıyor pırıl pırıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…