bulantı için dr sabah kalkar kalmaz yataktan çıkmadan tuzlu bişeyler yiyin diyoriyi geliyormuış
bende okudum netten öyleymiş canım lezzetli geliyor bana çikolataların ..tatlıların yüzüne bakmıyorum hiç.tatlı seven ben umursamıyorum.gecen gün şeker attım agzıma geri çıkardım
tatlı olarak jelibon çok istemiştim.o kadar
Nek geçmiş olsun ..
Süper :) illa senmi hasta olcan naz yapıcan...kocan senden önce davranıyo bak, yakında o senin sırtına yastık koycağına, sen onun sırtına yastık koyarsın :)))))
elfişim özel mesaj yollayamadım tatlım tıkanıklık oldu bilg.da kızçen oluyormuş çok sevindim tebrik ederimkız anneleri olacağız nasipse
çene altımda sivilce.alnımın tam ortasında bir sivilce dudagım bir uçuk ay şaftım kaydı kızlar..
GÜNAYDIN HERKESE, REGL OLDUM DÜN AKŞAM BUGÜN NASIL GEÇER BANA BİLMİYORUM
günaydın kızlar..
anam ben hamileyim kociş hasta ne oluyor böyleüşüyormuş titriyormuş rapor almış eve gtti yatmaya
Herkes ister tabi cinsiyetini bilmediğiniz yavrunuzun cinsiyet tahminini yapmak artık çok daha kolay. Sizlere bahsedeceğimiz bazı ipuçları yavrunuzun hangi cinsiyete daha yatkın olduğunu %60 oranında anlamanızı sağlamaktadır. Bu sebeple cinsiyetini tahmin etmek kadar güzel bir şeyin olamayacağını düşünüyoruz.
Eğer bebeğinizin cinsinin erkek olduğunu düşünüyorsanız ve hamileliğinizin başlangıcında hastalıkla karşılaşmıyorsanız, kalp atış hızı 140 dan daha az ise, bebeğin ağırlığı karnınızın ön bölümüne yatkın ise,ekşi,tuzlu,et ve peynir gibi şeylere aş eriyorsanız, ayaklarınızın soğukluğu sizi daha çok etkiliyorsa, idrarda gözle görülür bir renk koyuluğu başlamış ise bu sizin bebeğinizin erkek cinsiyetine daha yatkın belirginlikler olduğunu gösterir. Hamileliğin size güzellik kattığı gerçeğini de unutmayın. Genellikle erkek cinsiyetinin belirginliklerinden bir diğer farklı özellik ise uyurken yastığınızın kuzeye bakarak uyumanız doktorların gözlerinden kaçmamıştır.
Eğer bebeğinizin cinsiyetini kız olarak hissediyorsanız şu ipuçları ile karşılaşabilirsiniz. Gebeliğin ilk zamanlarında yaşadığınız rahatsızlıklar olacaktır. Saçlarınızda oluşacak kırmızı parlak noktalar da dikkatinizden kaçmayacaktır. Sürekli tatlıya olan bir düşkünlük canınızın tatlı ve şekerli şeylerin çekmesini sağlayacak. Bunun yanında aş ereceğiniz şeyler portakal suyu, meyve, olacaktır. Hamilelik sayesinde eski güzelliğinize kavuşamayabilirsiniz. Koyu sarı bir idrara sahip olacaksınız.
kadinlaralemi.com
alıntıdır.kızlar sanki bunun biraz gerceklik payı var gazeteden okudum.
Eğer bebeğinizin cinsiyetini kız olarak hissediyorsanız şu ipuçları ile karşılaşabilirsiniz. Gebeliğin ilk zamanlarında yaşadığınız rahatsızlıklar olacaktır. Saçlarınızda oluşacak kırmızı parlak noktalar da dikkatinizden kaçmayacaktır. Sürekli tatlıya olan bir düşkünlük canınızın tatlı ve şekerli şeylerin çekmesini sağlayacak. Bunun yanında aş ereceğiniz şeyler portakal suyu, meyve, olacaktır. Hamilelik sayesinde eski güzelliğinize kavuşamayabilirsiniz. Koyu sarı bir idrara sahip olacaksınız.
kadinlaralemi.com
alıntıdır.kızlar sanki bunun biraz gerceklik payı var gazeteden okudum.
benimde ilk ayda sivilcelerim olmuştu ve tatlıdan tiksiniyordum sonuç kız :)) senin belirtilerde öyle :)
ayy tatlım yaa ilaç alsan kesiyor mu? ben hep ağrı kesicilerle geçirirdim reglimi
geçmiş olsun canım kocana
çok teşekkürler canım benim
Valla böyle şeylerin hiç biri bende geçerli olmadı bilmiyorum bir de halk arasında ye tatlıyı doğur atlıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi denir. Burda yazanın tam tersi ama ben hem ekşi severek yedim canım çekti hem tatlı bi gün limon kesip yiyordum ertesi gün nutella kaşıklıyordum ilk zamanlarBir tek sol bileğin üstünde yapılan yüzük testi tuttu her seferinde bende onda da iple sarkıtıyorsun göbeğe değil de bileğin üstüne gidip gelirse kız, daire çizerse erkekmiş
Tatlımı ? ay ilk aylarda midem bulanıyordu adını bile duyunca. portakal suyuna çok aşerdim o doğru.
Gunaydın kızlar
ben de beyazları 60 derecede yıkatıyorum deterjan olarak da perwoll kullanıyorum yanına bir de kosla vanish in sıvı leke çıkartıcısından ekliyorum beyazlar için yumuşatıcı kullanmıyorum çünkü yumuşatıcı beyazların morarmasına neden oluyor.
özge eklediğin masayı evlilik hazırlıkları yaparken bir mağazada görmüştüm görüntüsü bizim de çok hoşumuza gitmişti ama birazoturunca çok kullanışlı gelmemişti. Çünkü sivri yeri bacakların arasına geliyor bir de yaslanacağın yer yan tarafta kalıyordu biz rahat edememiştik.
çirkinleşince kız yazıyor ondan mı acep :)))))bende tatlıyı düşünce bögg diyorum..
limonu hep hep yerim dilim dilim halada yiyorumç
kusmadın ama bulandı değil mi?
evet canım ya daha bi heyecanlandım cinsiyeti öğrenince :)
özel günler çayından yapıcam şimdi luxxorcum, o hafifletiyor bayaa regl sancısını :105:ayy tatlım yaa ilaç alsan kesiyor mu? ben hep ağrı kesicilerle geçirirdim reglimi
peki birşey soracagım ya ben siyahları atınca sabun lekesi oluyor beyaz beyaz..onu ne yapmam gerek.ablam söylemişti unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?