2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

rahatlattın beni ya. Çevremdeki aslan burcu kızlar çok kibirli kendini beğenmişlerdi. 2 tane tanıdım zaten. ama merhametli iyi kalpli dedin çok mutlu oldum. öyle olsun yavrum :))

aslan burcu fenadır fena büyük dağlaı ben yarattım havasındadır.bilmiş bimiş konuşurlar hep.çeneleri düşüktür.dediğim dediktir

yengeç zekidir.duygusaldır.görsel olarakda yengeç kızları güzeldir der.astrologlar.evcimen.aileye düşkün vs. alıngan

kızlar yine işlerim var bugün pek katılamam sanırım
zaten sinirlerim gerildi sbah doktorun biri yüzünden
yaşlı bi adam aman efendim sepet efendim die kırılarak konuşuo ama
teknolojiden habersiz mail gonderdim bakamıo beni zorluo nası yapcaksam

resimde fark ettimde büyümüş aslında göbişim :))Eki Görüntüle 352922
maşallah sizee evet büyümüş göbişin, belli oluyor artık :))

yengeç olma ihtimali de yüksek ama, amaan sağlıkla gelsin de burcu pek önemli değil dimmi?

rahatlattın beni ya. Çevremdeki aslan burcu kızlar çok kibirli kendini beğenmişlerdi. 2 tane tanıdım zaten. ama merhametli iyi kalpli dedin çok mutlu oldum. öyle olsun yavrum :))
ama benim iki kardeşim de çok merhametlidir, sevdikleri için ailesi için yapmayacakları şey yoktur, fedakardırlar..evet dışarıdan biraz havalı görünürler ama işte aslında duygusallar yani :) senin bebişin zaten annesine çekerse çok iyi kalpli olucakki sen hiç kaygılanma :)))

teşekkür ederim Nektarcım o senin iyi kalpliliğin :)

Aslında senin gibi olsun isterdim hiç bi lafın altında kalmasın kendini ezdirmesin. gerçi görümcemde öyle. Halaya o yönü çeksin :))

resimde fark ettimde büyümüş aslında göbişim :))Eki Görüntüle 352922

büyümüş tabi biraz Ben de Albüme koydum kızlar son halimi bi bakıverin

merhaba bende 10.06.10 da evlendim topige ufak bi göz attım çok sevdim aranıza katılmak isterim

hoşgeldin birse anlat bakalım kendini accık yeni geleni sorgu suale çekeriz biz

benim bi fikrim yok canım ya:26:

süper aşkolsun iki satır önce eşim de ben de aslan burcuyuz dedim maşallah döşemişin valla öyle değiliz hiç kendi adımıza

tabiki canım hiiiç önemli değil hemi de

kolay gelsin dilekçim

Aslında senin gibi olsun isterdim hiç bi lafın altında kalmasın kendini ezdirmesin. gerçi görümcemde öyle. Halaya o yönü çeksin :))
kız halaya çeker derler dimmi

laf altında kalmasın diyince, sabah aşağıdaki müdürümüze sabah raporunu götürdüm biriyle konuşuyor içeride kapısı kapalı (kapı da cam) girdim "girebilir miyim" dedim. "1 dk bekle alıcam seni az sonra" dedi. "o zaman raporu alın gideyim. kapının önünde mi bekliycem??" dedim. "aman sakın beklemeyin.." felan söyleniyodu çektim gittim.. artık bir-kaç hafta kötü davranıcaz kesin birbirimize. ama nekadar ayıp yaa yaptığı? güne böyle başladım hiiç bitmez bugün.

Canım aslan burcu sevdiğim burçlardandır benim. Güçlü olması, herşeyde önde öncü olmak istemesi belirgin özelliklerindendir. Geçmişi unutmaz çok yakın bir arkadaşım aslan burcu çünkü ordan biliyorum. Göbüşünde nasıl büyümüş canım sana küçük geliyordur ama çok fark var eski halinle

kısss müdüre posta mı koydun öyle

en doğrusunu yapmışsın ben olsam salak gibi beklerdim. bi raporu verip geri çıkıcan bunda bekletilecek ne var sanki. Kızıyorum böyle insanlara ya.

kısss müdüre posta mı koydun öyle
ama bezdiriyolar insanı canım yaa

en doğrusunu yapmışsın ben olsam salak gibi beklerdim. bi raporu verip geri çıkıcan bunda bekletilecek ne var sanki. Kızıyorum böyle insanlara ya.
yani, alsın sonra devam etsin konuşmasına bana kötü davranıcak şimdi bir müddet, hiiiç umrumda değil.

saol zuzum iyimisin sen? durgunsun bir kaç gündür..?

iyiym, işlerden pek takip edemiyorum sizi, başka konulara geçiyosunuz, bende geçmişten yazmayım diyorum falan filan :105:

ben bilmiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…