2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sondaki gazete desenli harika hem klasik ile kullan hemde kotla çok hoş

ben şunlara bayıldımm, hele tek dore renk olan her abiye elbiseye giderdi, gazete/dergi baslısı olarak da burdaki çok hoş :)
ama hepsi tükenmişş

kızlar trendyolda cuckoos diye bir markada ilk sırada sondaki elbise nasıl sizce 20 lira çekim var hardal sarısı?

evt canım o daha kalite gözüküo bana göre
Öyle yapim dimi yani sıralarsak en sondan başa doğru 1, 2, 3, 4 mü diyosun

sondaki gazete desenli harika hem klasik ile kullan hemde kotla çok hoş
Bende kotla kullanırım onu diye düşündüm klasikte nasıl durur bilmiyorum. :44:

özge güle güle kullan....

zeynep te almış dün çanta
Sağol zuzum Zeynepin aldığından şüpheliyim gelsin sorucam zaten bence o yanlış anladı bizi sepete attı gelince alırım sandı ben öyle anladım inş. döndüğünde almıştır :)
günaydın kızlar..
özgecim ben kahvelileri beğendim valla şu alışveriş sitelerinin çıkması bi yandan ii biyandan kötü oldu insan gördükçe almak istiyor ama para kalmıyo sonrada
Biraz öyle evet insanın ihtiyacı olmasa bile çekin var diye indirimde diye alası geliyor ama benim portföy ihtiyacım vardı çekimde olunca ii oldu

çantalar pek güzelmiş iyi günlrde kullan özgeee
Tşkler sirken..

günaydın kızlar,yeni bir aya girdik .hayırlı olsun

12 gün sonra kocişimin doğum günü

Benimkinin de bu pzt. ama biz h.sonu kutlicaz çünküm benimkide bu cmtsi yani aramızda 1 gün var Babamında bugün

Nekim bende çok beğendim onlardan ama kalmamıştı (
Günaydın dedimmi ben yaa:44: Günaydın herkeseee

Son düzenleme:
ben şunlara bayıldımm, hele tek dore renk olan her abiye elbiseye giderdi, gazete/dergi baslısı olarak da burdaki çok hoş :)
ama hepsi tükenmişş

üst orta sıradaki kırmızı ve alt ortada senin dedigin gazete desenli keşke tek secenekte olsaydı ikisi mükemmel
doreden benim vardı üstü soyuluo zamanla çok kötü oluo zaten ve modası geçti onun kuzucum yaa bide onun ayakkabısı vardı sene 2005te çok modaydı

aranızda bir gün mü var bari bir hafta olsaymış kızz

benimki ne güzel kışın aşkımın,yazın benim

nigarım yaa günlerdir sana bişi sorcam eve gidince hatırlıoum sonra unutuoum :44:

birde geçen gün çarşaf değişimi soruodun nedir oylama sonucu ben o gün kötüydüm katılamadım yaa
benim yatak odamın duvarının dışı kömürlük duvarına denk gelio oranın küfünden mi bilmioum ama temizlioum temizlioum o oda bana kokuo
o yüzden çok sık çarşaf değişioum ama kış günü zor kurutuoum valla.

kızlar dışarda satılan midyeler çiğ etmi??? canım çok cekti dün akşam üç tane yedim.limonlu limonlu

birde ben kornişon yiyorum bir kaç gündür eşim kızıyor zararlı diye.canım istiyor ama napim..sizce zararlımı??

Sağol zuzum Zeynepin aldığından şüpheliyim gelsin sorucam zaten bence o yanlış anladı bizi sepete attı gelince alırım sandı ben öyle anladım inş. döndüğünde almıştır :)

almış canm, gece facede denk geldik söledi, foto ekle dedim hangisiyse :)

..

nekkk, o yanyana olan kırmızı ve doreye bayıldımm

..

süper pişiriyolar onu tabisi, pişirmeden açılmaz zaten o midyeler :)

evt cnm ya karar veremedim bide deck diye bir markada Açık Kiremit Apoletli Elbise 2996
şu model var(
buarada benim babamında doğum günü bugün:))

Yok canım kesinlikle 1. elbise daha hoşş.. Hem 42 beden kalmış sadece bu söylediğinde hemde çok sade.
..
Ne güzel

evt cnm ya karar veremedim bide deck diye bir markada Açık Kiremit Apoletli Elbise 2996
şu model var(
buarada benim babamında doğum günü bugün:))

bu daha güzelmiş ,apoletli

babacının d.günü kutlu olsun, nice sağlıklı yaşlara

kızlar trendyolda cuckoos diye bir markada ilk sırada sondaki elbise nasıl sizce 20 lira çekim var hardal sarısı?
bence bu elbise çok güzel, kaliteli duruyo.. Ben beğendim canım..
kız dorenin modası geçmez kii Abiye siyah bir elbiseyle çok güzel olur, yazın da beyaz abiye uçuş uçuş bi elbiseyle
anladım canım, o durumda tabii koku olur :26:
Ben de yazın her hafta kışın bi hafta arayla değiştiriyorum

turşunun zararı yoktur canım, ama için rahat edecekse doktoruna danış kontrole gidince :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…