siyah elbise siyah ayakkabı ile onu kullanabilirsin birinin düğününde bayramında ekstra bi hareket kazandırır die düşünüoum
Günaydın kızlarr :))
Dün eve koşa koşa gittim hemen bilgisayarımı açtım aldım o çantaları kendimi limango reklamındaki kadın var ya onun gibi hissettim kolyesini falan kırıyor yaa
Kendime 2tane kardeşim ve küçük görümceme de 1er tane aldım hedaye edicem 4 çanta 16tl ye gelmiş oldu yanisi
Eki Görüntüle 358165 Eki Görüntüle 358166
İşte bunlar sizce hangi ikisini kendime alayım fikir verin bana
Hangisi dilek zebra mı?:26:
tşk. Ederim kızlar.
Nek ben özellikle o gazete desenli olanı beğendim canım kesin onu alıcam zati ama yanına sade kremımı alsam yoksam zebrayımı
ayrıca başka yoktu beğendiğim yaa aceleyle bunu alıverdim hemen aklım sade gümüş ve sade parlak pudra çantada kaldı keşkem onu alsaydım
Öyle yapim dimi yani sıralarsak en sondan başa doğru 1, 2, 3, 4 mü diyosunevt canım o daha kalite gözüküo bana göre
Bende kotla kullanırım onu diye düşündüm klasikte nasıl durur bilmiyorum. :44:sondaki gazete desenli harika hem klasik ile kullan hemde kotla çok hoş
Sağol zuzumözge güle güle kullan....
zeynep te almış dün çanta
Biraz öyle evet insanın ihtiyacı olmasa bile çekin var diye indirimde diye alası geliyor ama benim portföy ihtiyacım vardı çekimde olunca ii oldugünaydın kızlar..
özgecim ben kahvelileri beğendim valla şu alışveriş sitelerinin çıkması bi yandan ii biyandan kötü oldu insan gördükçe almak istiyor ama para kalmıyo sonrada
Tşkler sirken..çantalar pek güzelmiş iyi günlrde kullan özgeee
günaydın kızlar,yeni bir aya girdik .hayırlı olsun
12 gün sonra kocişimin doğum günü
ben şunlara bayıldımm, hele tek dore renk olan her abiye elbiseye giderdi, gazete/dergi baslısı olarak da burdaki çok hoş :)
ama hepsi tükenmişş
kızlar trendyolda cuckoos diye bir markada ilk sırada sondaki elbise nasıl sizce 20 lira çekim var hardal sarısı?
Hoşmuş gerçekten bolcum 10tl ye falan gelicek yani
Sağol zuzumZeynepin aldığından şüpheliyim gelsin sorucam zaten bence o yanlış anladı bizi sepete attı gelince alırım sandı ben öyle anladım inş. döndüğünde almıştır :)
evt cnm ya karar veremedim bide deck diye bir markada Açık Kiremit Apoletli Elbise 2996
şu model var(
buarada benim babamında doğum günü bugün:))
evt cnm ya karar veremedim bide deck diye bir markada Açık Kiremit Apoletli Elbise 2996
şu model var(
buarada benim babamında doğum günü bugün:))
a
..
..
süper pişiriyolar onu tabisi, pişirmeden açılmaz zaten o midyeler :)
bence bu elbise çok güzel, kaliteli duruyo.. Ben beğendim canım..kızlar trendyolda cuckoos diye bir markada ilk sırada sondaki elbise nasıl sizce 20 lira çekim var hardal sarısı?
kız dorenin modası geçmez kiiüst orta sıradaki kırmızı ve alt ortada senin dedigin gazete desenli keşke tek secenekte olsaydı ikisi mükemmel
doreden benim vardı üstü soyuluo zamanla çok kötü oluo zaten ve modası geçti onun kuzucum yaa bide onun ayakkabısı vardı sene 2005te çok modaydı
anladım canım, o durumda tabii koku olur :26:nigarım yaa günlerdir sana bişi sorcam eve gidince hatırlıoum sonra unutuoum :44:
Birde geçen gün çarşaf değişimi soruodun nedir oylama sonucu ben o gün kötüydüm katılamadım yaa
benim yatak odamın duvarının dışı kömürlük duvarına denk gelio oranın küfünden mi bilmioum ama temizlioum temizlioum o oda bana kokuo
O yüzden çok sık çarşaf değişioum ama kış günü zor kurutuoum valla.
turşunun zararı yoktur canım, ama için rahat edecekse doktoruna danış kontrole gidince :))kızlar dışarda satılan midyeler çiğ etmi??? Canım çok cekti dün akşam üç tane yedim.limonlu limonlu
Birde ben kornişon yiyorum bir kaç gündür eşim kızıyor zararlı diye.canım istiyor ama napim..sizce zararlımı??
oley akşam yine yiyicem o zamanyemekler nefret eder durumdayım canım kolay kolay birşey istemiyor..istediklerini de yiyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?