2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kıbrıstaki arkadaşlardan haber aldım, kıbrıs'a kar yağmış bugün:)))

çantalar gerçekten güzelmiş kızlar. ben de çalışsaydım yapardım alışveriş. ama birkaç ay duruma bakmam lazım önce. gelir-gider oranına.

Bende dikkat etsem iyi olucak ama çekim var çekle birlikte 8-9 a gelicek tabi güzeli kalırsa.. Ben hala bekliyorum

bende de biraz mantar var, ne yapsam acaba, kaşarla fırına mı atsam ama mantarlar da biraz ufak

hakkaten sabırlıymışlar

nekkkkkkkk çok kötü bi şey anladım bennnn kadın hastalıkları bilmemne falan diye konuşulmuş ya, bütün sayfaları da bi anda hızlı hızlı okuyayım derken senin şu mantarını ne anladım tahmin et üff kendimden tiksindimmm

elficim çok çok geçmiş olsun bu arada verilmiş sadakanız varmış wallaaa.

kıbrısta karı göremeden geldin yarenim ha

günaydın kuzucuklar

ankara buz ve çok karlı zor yürüdüm.
daha işe başlamadan yoruldum...

oooo çok fenaymışsınız :26:
eşim de şikayetçi ama yapıcak bişi yok istemiyorum hiçç, sürekli halsizim, üşüyorum, yorgunum, işyerinin sıkıntısı stresi de eklenince.. etkiliyo tabi.. iyi böyle walla

ayy Ayşam yaa tahmin ettim galiba, mantardan tiksinicem deme öyle düşünme öyle iyi ki ben dün akşam okumadım bu mesajını bi güzel yedik çünkü mantarları

Günaydın herkese

Günaydın kızlarr :))
Dün eve koşa koşa gittim hemen bilgisayarımı açtım aldım o çantaları kendimi limango reklamındaki kadın var ya onun gibi hissettim kolyesini falan kırıyor yaa
Kendime 2tane kardeşim ve küçük görümceme de 1er tane aldım hedaye edicem 4 çanta 16tl ye gelmiş oldu yanisi

İşte bunlar sizce hangi ikisini kendime alayım fikir verin bana

Bende dikkat etsem iyi olucak ama çekim var çekle birlikte 8-9 a gelicek tabi güzeli kalırsa.. Ben hala bekliyorum
eşim dio ki çekim var çekim var die limitin yok oldu dio
artık alamıouz dimi çek bitti yani o adresle alma olayı.
ben 4 tanesini falan kullandım iyiki fazla fazla almışım
---
sen aldın mı peki çantayı benim beğendiğim duruo hala aslında :26:

offf alishia yaa
sabah sabah güldürdün beni
bakalım nek napmış mantarı

daha güzelleri vardı ama bunların yaa..
dergi gibi olan çok hoş ama herkesin elinde, bende de normal büyük çantası var soğudum ondan.
ben iki krem rengi olanları beğendim.
güle güle kullan canım..

günaydın kızlar..
özgecim ben kahvelileri beğendim valla şu alışveriş sitelerinin çıkması bi yandan ii biyandan kötü oldu insan gördükçe almak istiyor ama para kalmıyo sonrada

günaydın kızlar,yeni bir aya girdik .hayırlı olsun

12 gün sonra kocişimin doğum günü

Tşk. ederim kızlar.
Nek ben özellikle o gazete desenli olanı beğendim canım kesin onu alıcam zati ama yanına sade kremımı alsam yoksam zebrayımı

Ayrıca başka yoktu beğendiğim yaa aceleyle bunu alıverdim hemen aklım sade gümüş ve sade parlak pudra çantada kaldı keşkem onu alsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…