şimdi çıkıoum bebeyim çanta yorumu yapmadan gidermiyim hiç
benim de limitim yok maalesef sıfırı tükettim
hadi ii akşamlar hepinize
kıbrıstaki arkadaşlardan haber aldım, kıbrıs'a kar yağmış bugün:)))
çantalar gerçekten güzelmiş kızlar. ben de çalışsaydım yapardım alışveriş. ama birkaç ay duruma bakmam lazım önce. gelir-gider oranına.
bende de biraz mantar var, ne yapsam acaba, kaşarla fırına mı atsam ama mantarlar da biraz ufak
hakkaten sabırlıymışlar
elficim çok çok geçmiş olsun bu arada verilmiş sadakanız varmış wallaaa.
kıbrısta karı göremeden geldin yarenim ha
günaydın kuzucuklar
ankara buz ve çok karlı zor yürüdüm.
daha işe başlamadan yoruldum...
eşim de şikayetçi ama yapıcak bişi yokoooo çok fenaymışsınız :26:
ayy Ayşam yaa tahmin ettim galiba, mantardan tiksinicem deme öyle düşünme öylenekkkkkkkk çok kötü bi şey anladım bennnnkadın hastalıkları bilmemne falan diye konuşulmuş ya, bütün sayfaları da bi anda hızlı hızlı okuyayım derken senin şu mantarını ne anladım tahmin et üff kendimden tiksindimmm
eşim dio ki çekim var çekim var die limitin yok oldu dioBende dikkat etsem iyi olucak ama çekim var çekle birlikte 8-9 a gelicek tabi güzeli kalırsa.. Ben hala bekliyorum
nekkkkkkkk çok kötü bi şey anladım bennnnkadın hastalıkları bilmemne falan diye konuşulmuş ya, bütün sayfaları da bi anda hızlı hızlı okuyayım derken senin şu mantarını ne anladım tahmin et üff kendimden tiksindimmm
daha güzelleri vardı ama bunların yaa..Günaydın kızlarr :))
Dün eve koşa koşa gittim hemen bilgisayarımı açtım aldım o çantaları kendimi limango reklamındaki kadın var ya onun gibi hissettim kolyesini falan kırıyor yaa
Kendime 2tane kardeşim ve küçük görümceme de 1er tane aldım hedaye edicem 4 çanta 16tl ye gelmiş oldu yanisi
Eki Görüntüle 358165 Eki Görüntüle 358166
İşte bunlar sizce hangi ikisini kendime alayım fikir verin bana
ben bunları beğenmiştim işte
bence bunları kendine almalısın
Acaba şu zebra desenli yerine sade kahverengi olanımı alsam diye düşündüm :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?