2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

k.biberlede olur nekk canım istedi sankim :)

aynen öyle oldum canım. yeni ev, yeni eşyalar falan :))) ama bu ev hanımlığı pek yaramayacak bana galiba. sıcak odadan kalkıp da diğer odalarda iş yapasım yok hiç ya...

akşamları da ben öle oluyorum...

dün üşürüm diye banyo yapmadım..bugün artık mecburen giricem, ama nasıll olmazsa ufoyu getirtirim banyoya az ısınsın

bence ikisi o fiyata, ama yine de bilemiyorum tabi şaşırtmiyım seni. :26:
sepetinde beklet düşünene kadar.
zaten güzelleri bitmiş

Evet bitmiş güzelleri üf eşime de sinir oldum 3 gündür k.kartını bırak diyorum unutuyo yada bilemiyorum yanii. Trendyolda 30tl lik çekim var biticek günü limangoda da çeklerim var ama güzel bişi yakaladımmı alim diyorum bu çantalar hoş aslında uyguna da geliyordu zatiii tlf num. yok

banyo yüzünden zaten randevular neredeyse ayda 3-4 e düştü bizim, ay hiç istemiyorum yaa
üşüyorum, yorgunum

dilek özge ihmal etmeyin doktora gitmeyi ben lisede yurtta kaldığımda üşüttüm mikrop kapmıştım idrar yollarında iltihaplanma başladı akıntımda çoktu çok uğraştım ama şimdi yok ilaçla tedavi oldum evlendikten sonrada mantar çıktı kaşıntı vardı bide ilaç verdi eşinde kullansın demişti evliliğin ilk zamanlarında olur demişti .smear testi idrar tahlili kültür testi bişe varsa çıkıyor zaten

şirketteki arkilerinden rica etsen, yada annenden kardeşinden felan :26:
ben kızların tellerini kullandım burdaki
kendikimle yapamadım.. olmadı
istersen dene benimkisi oluyosa yap, şifre gelirse ben sana söylerim burdan :44:

k.k. bilgilerini kaydetsene bi yere yaz kullanırsın yanında olmasa da, ben öyle yapıyorum..

Bu gidişle onu yapacam zati Eşimde kart kendinde sansın
Du seninkini deniyim olucak mı bakim. Burdaki ark. kullandım anneminkini de

Bu gidişle onu yapacam zati Eşimde kart kendinde sansın
Du seninkini deniyim olucak mı bakim. Burdaki ark. kullandım anneminkini de
benimki öyle sanıyodu kendince işte
annemin kartından da tırtıklıyorum bazen
onun da bilgileri kayıtlı, ama ona hemen söylüyorum ne aldığımı

dene bakim gelcek mi şifre

benimki öyle sanıyodu kendince işte
annemin kartından da tırtıklıyorum bazen
onun da bilgileri kayıtlı, ama ona hemen söylüyorum ne aldığımı

dene bakim gelcek mi şifre

Eşime söyledim şimdi kartı niye bırakmadın diye abooo unuttuk diyo gülerekk sen sepete at eve gelince alırsın diyoo çook güldüm yaa sepeti de bilyor
Nekim yavrum olmadı seninki başka kullanıcıya ait dedi Neysem ben akşam bulurum birilerini

evet güzelmiş çantalar bende alsam el çantalarından 20tl çekimiz vardı demi akşam gelince bakayım çeki kullanırsam 10tl falan gelir güzel olur heyecanlandım şimdi .yaza düğünler var çantada güzel olur

Gidicem inş. canım gitmek lazım..
Evet çantalar hoş dimmi 2 tane hemde tanesi 10 tl ye geliyor güzellerinden kalırsa alıcam ben

sepete at
ben de baktım bi hesabımda 10 tl de süpriz çek var bugün son tarihli, yani 30 .. bişe alıyım bu akşam
ama kimin telini kullanıcaz bakalım

alıcaksan şimdi al canım, bitiyolar çünkü

iyi akşamlar herkese, kaçıyorum benn

Aa çekler birleşiyomu limango da benim bi hesabımda tek 10tl var doğum günü çeki tlfsuz kullanılıyo

alışveriş çıngını olduk valla dur atayım ozamn kursa geç kalıcam hazırlandım hemen atayım gelince gerisini hallederim.

iyi akşamlar herkese

Dilek sen çıkmadınmı canım bende daha çıkamadım şansıma eve gitsem şu çantayı alıcaktım araba yok bekliyoruz

şimdi çıkıoum bebeyim çanta yorumu yapmadan gidermiyim hiç
benim de limitim yok maalesef sıfırı tükettim

hadi ii akşamlar hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…