hangi butik Özgem, direk ana sayfa açılıyo..yani markaların olduğu bölüm
aynen öyle oldum canım. yeni ev, yeni eşyalar falan :))) ama bu ev hanımlığı pek yaramayacak bana galiba. sıcak odadan kalkıp da diğer odalarda iş yapasım yok hiç ya...
bence ikisi o fiyata, ama yine de bilemiyorum tabi şaşırtmiyım seni. :26:Outlet by marına julıana butiği cnm acele etmem lazım bitiyo hepsi :/
bence ikisi o fiyata, ama yine de bilemiyorum tabi şaşırtmiyım seni. :26:
sepetinde beklet düşünene kadar.
zaten güzelleri bitmiş
k.biberlede olur nekkcanım istedi sankim :)
akşamları da ben öle oluyorum...
dün üşürüm diye banyo yapmadım..bugün artık mecburen giricem, ama nasıllolmazsa ufoyu getirtirim banyoya az ısınsın
şirketteki arkilerinden rica etsen, yada annenden kardeşinden felan :26:Evet bitmiş güzelleri üf eşime de sinir oldum 3 gündür k.kartını bırak diyorum unutuyo yada bilemiyorum yanii. Trendyolda 30tl lik çekim var biticek günü limangoda da çeklerim var ama güzel bişi yakaladımmı alim diyorum bu çantalar hoş aslında uyguna da geliyordu zatiii tlf num. yok
şirketteki arkilerinden rica etsen, yada annenden kardeşinden felan :26:
ben kızların tellerini kullandım burdaki
kendikimle yapamadım.. olmadı
istersen dene benimkisi oluyosa yap, şifre gelirse ben sana söylerim burdan :44:
k.k. bilgilerini kaydetsene bi yere yaz kullanırsın yanında olmasa da, ben öyle yapıyorum..
benimki öyle sanıyodu kendince işteBu gidişle onu yapacam zatiEşimde kart kendinde sansın
Du seninkini deniyim olucak mı bakim. Burdaki ark. kullandım anneminkini de
benimki öyle sanıyodu kendince işte
annemin kartından da tırtıklıyorum bazen
onun da bilgileri kayıtlı, ama ona hemen söylüyorum ne aldığımı
dene bakim gelcek mi şifre
dilek özge ihmal etmeyin doktora gitmeyi ben lisede yurtta kaldığımda üşüttüm mikrop kapmıştım idrar yollarında iltihaplanma başladı akıntımda çoktu çok uğraştım ama şimdi yok ilaçla tedavi oldum evlendikten sonrada mantar çıktı kaşıntı vardı bide ilaç verdi eşinde kullansın demişti evliliğin ilk zamanlarında olur demişti .smear testi idrar tahlili kültür testi bişe varsa çıkıyor zaten
Eşime söyledim şimdi kartı niye bırakmadın diye abooo unuttuk diyo gülerekk sen sepete at eve gelince alırsın diyoo çook güldüm yaa sepeti de bilyor
Nekim yavrum olmadı seninki başka kullanıcıya ait dediNeysem ben akşam bulurum birilerini
alıcaksan şimdi al canım, bitiyolar çünküevet güzelmiş çantalar bende alsam el çantalarından 20tl çekimiz vardı demi akşam gelince bakayım çeki kullanırsam 10tl falan gelir güzel olur heyecanlandım şimdi .yaza düğünler var çantada güzel olur
sepete at
ben de baktım bi hesabımda 10 tl de süpriz çek var bugün son tarihli, yani 30 .. bişe alıyım bu akşam
ama kimin telini kullanıcaz bakalım
alıcaksan şimdi al canım, bitiyolar çünkü
iyi akşamlar herkese, kaçıyorum benn
sepete at
ben de baktım bi hesabımda 10 tl de süpriz çek var bugün son tarihli, yani 30 .. bişe alıyım bu akşam
ama kimin telini kullanıcaz bakalım
alıcaksan şimdi al canım, bitiyolar çünkü
iyi akşamlar herkese, kaçıyorum benn
alışveriş çıngını olduk valla dur atayım ozamn kursa geç kalıcam hazırlandım hemen atayım gelince gerisini hallederim.
iyi akşamlar herkese
banyo yüzünden zaten randevular neredeyse ayda 3-4 e düştü bizim, ay hiç istemiyorum yaa
üşüyorum, yorgunum
banyo yüzünden zaten randevular neredeyse ayda 3-4 e düştü bizim, ay hiç istemiyorum yaa
üşüyorum, yorgunum
Dilek sen çıkmadınmı canım bende daha çıkamadım şansıma eve gitsem şu çantayı alıcaktım araba yok bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?