2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

boll, resim ekle.... giriş için şifre istiyo direk, verdiğin linkte

Sultan Süleyman
Adını altın harflerle tarihe yazdıran hükümdar Kanuni Sultan Süleyman'sınız. Son derece adaletli bir kişiliğiniz var. Çevrenizdeki insanlara karşı sevgi dolusunuz. Ancak birisi sizin iktidarınızla alay etmeye kalktığı zaman başına ciddi bir bela almış oluyor. Dostluğa ve aileye değer veriyor, çevrenizdekilerin fikirlerine de saygı duyuyorsunuz ancak ne pahasına olursa olsun en son kararı siz vermek istiyorsunuz.

Sülümenmişim

terziye gittim amca yemek yiyodu diyorum bişe kokuyo baktım amca hamsi yiyor buğlama canım istedi

bende yemek yapmaya başlıyayım kursa gitmicem hava çok soğuk kar rüzgar var bide gidiyorum hava soğuk diye eşim son saate girme çık diyor . fasulye çıkardım buzluktan patatesle onu yapıcam bide kara lahana yemeği yapıcam biber suyuyla güzel gider

Çözüm üretme
Sakin ve sabırlı olmanız nedeniyle aklınızı doğru kullanabiliyor, olayları doğru tahlil edebiliyorsunuz. Bu nedenle de sorunları hızla kavrayabiliyor ve çözüm üretebiliyorusunuz. Sadece kendiniz için değil, bu yeteneğinizi çevrenizdeki herkes için faydalı bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Neyse ki problem çözmek en temel eğlence biçiminiz ve bu yüzden pek yorulmuyorsunuz.

Ayşe Hafsa Sultan
Şu hayatta en çok ailenize önem veriyorsunuz. Sizin için ailenizin bekasından daha önemli bir şey yok. Öyle ki bazen kendi hayatınızı bile hiçe sayıyorsunuz. Hırslı bir insansınız. Zaman zaman fazla entrikacı oluyorsunuz. Ancak tüm bunları yine aileniz, sevdikleriniz için yaptığınızı düşünerek kendinizi rahatlatıyorsunuz. Şu hayattaki en büyük kusurunuz tek sevilen olmak istemeniz. Sevdiğiniz bir insanın başka bir kişiden hoşlanabileceği ihtimaline dayanamıyor, tek insan olmak istiyorsunuz.

Nedir Halim - MSN Eğlence

BANA ÇIKAN BU

karalahana sarmasına bayılırım ama sen yemeğini yapıyomuşsun..

biber suyu ne oluyo,neyde kullanıcan onu anlamadım

karalahana sarmasına bayılırım ama sen yemeğini yapıyomuşsun..

biber suyu ne oluyo,neyde kullanıcan onu anlamadım

sedacığım çok güzel bişe olur hatıra prensese

yemeğini yapıyorum patatesle hafif sulu .biber suyu biberi turşu gibi yapıyolar.kola şişesine biber sarımsak tuz 2-3gün bekliyo oluyor hem suyunu iç hem biberi ye.bizim orda öle diyolar

nek testini yaptım, ama ekleyemedim resmi rastgeleyi seçtim "yaşam"la ilgili bişeyler çıktı

hmmm,turşu suyu gibi ozamn..sevmiyorum ben turşu suyunu ... karalahana yemeğini bikere annemin arkisi yapıp getirmişti ordu'lu, ama görünüşü bana hiç cazip gelmediğinden yememiştim ... ama sarmasını çok severim ımhhh

Eki Görüntüle 358502
banada bu çıktı tasarrufu iyi biliyormuşum
tabi canım tabiii 7 tane çanta alır, çok tutumludur kızımız
ben de bayılırım karalahana sarmasına
çorbası da süper oluyo ama yemeğini yemedim hiç..

çorbasını hiç görmedim....

nekk sen başladınmı folik asite ....

bizim randevu yalan olacak galiba gene, karnım sızım sızım sızlıyo :105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…