aleyküm selam fatmacığım hoşgeldin senin ve bebeğinin iyi olmasına sevindim
Çözüm üretmeHangi konuda yetenek sizsiniz? Bunu da bunu da
Özel hikaye kitapları, çocuklara hediye, çocuklar için masal kitapları, çocuklarınıza özel hikaye kitapları, benimmasalim.com, benimmasalım.com, kişiye özel hikaye kitapları, çocuklar için hikaye kitapları, çocuk kitapları, çocuk kitap, bu kitaplardan içine kızımın resmini ve bizim resmimizi eklicem kitaba basıp gönderecekler.
karalahana sarmasına bayılırımama sen yemeğini yapıyomuşsun..
biber suyu ne oluyo,neyde kullanıcan onu anlamadım
sedacığım çok güzel bişe olur hatıra prensese
yemeğini yapıyorum patatesle hafif sulu .biber suyu biberi turşu gibi yapıyolar.kola şişesine biber sarımsak tuz 2-3gün bekliyo oluyor hem suyunu iç hem biberi ye.bizim orda öle diyolar
bol ömür boyu saklayabileceği bişey bu, süper..özel hikaye kitapları, çocuklara hediye, çocuklar için masal kitapları, çocuklarınıza özel hikaye kitapları, benimmasalim.com, benimmasalım.com, kişiye özel hikaye kitapları, çocuklar için hikaye kitapları, çocuk kitapları, çocuk kitap, bu kitaplardan içine kızımın resmini ve bizim resmimizi eklicem kitaba basıp gönderecekler.
tabi canım tabiii
ben de bayılırım karalahana sarmasınanek testini yaptım, ama ekleyemedim resmiRastgeleyi seçtim "yaşam"la ilgili bişeyler çıktı
hmmm,turşu suyu gibi ozamn..sevmiyorum ben turşu suyunu ... Karalahana yemeğini bikere annemin arkisi yapıp getirmişti ordu'lu, ama görünüşü bana hiç cazip gelmediğinden yememiştim ... Ama sarmasını çok severim ımhhh
Özel hikaye kitapları, çocuklara hediye, çocuklar için masal kitapları, çocuklarınıza özel hikaye kitapları, benimmasalim.com, benimmasalım.com, kişiye özel hikaye kitapları, çocuklar için hikaye kitapları, çocuk kitapları, çocuk kitap, bu kitaplardan içine kızımın resmini ve bizim resmimizi eklicem kitaba basıp gönderecekler.
ay çok hoş olur boll :81:
bol ömür boyu saklayabileceği bişey bu, süper..
Hangi hikayeyi seçtinn
Bol çok hoş bişe canım bu.. Kızın büyüdüğünde onun için ne kadar değerli olacaktır..
hayırrçorbasını hiç görmedim....
Nekk sen başladınmı folik asite ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?