günaydın...
özgem evi beğenmenize sevindim canım .... hayırlı olsun...kötü düşünme canımcım, sonuçta kendi annen eşinde istiyo, sen bu yaşına kadar zaten onlarla yaşamadınmı neyi dert ediyon kii..hem sizin odanızda banyo da varmışyemekten sonra çekilirsiniz odanıza :101:
belki ilk zamanlar zorlanırsnız, kendi evinizdeki gibi rahat olmucak herzaman bi orası düşündürüyo beni
sen buaralar hep dua et, oku, hayırsa beri değilse geri de hep....
..
kızlar dün eve gittim direk, eşim hazırladığı yatacağım yeri, yemekten sonra yattım battaniyemi örttü sıcak suyumu getirdi uyumuşum saat 10da kalktım , sonra çayımdan içtim 12de uyudum geri...sabah 8.15 de uyandımdün akşama göre çok çok iyim birazdan çayımı içicem gene
Bazen fedakarlık etmen gerekiyor bazı şeyler için annemlerinde bizimde biraz fedakarlık etmesi lazım bi müddet bişeyler yapabilmek için.canım moralini bozmak istemiyoruz biz tabi, ama ben hiç istemezdim böyle bişe..ki ölürüm ailem için..
ama evliliğin en güzel yanı başbaşa olmak, ne bilim..ama eşin de istiyomuş Dileğin dediği gibi en büyük artı bu :))
Dimi mantık böyle diyor zaten cnm inş. diğer konulardada uyum sağlarızanladığım kadarıyla ailene destek olmak istiyosun güzel bişey bence.
herkesin hayat şartları farklıdır ama kendimi senin yerine koyup söylüyorum ben olsaydım;
eşim askere gidecek uzun süre yalnız kalacağıma ailemle otururum destekte olurum parada biriktirim
eşim geldikten sonra yakın civarlarda başka bi ev tutarız tabi eşim tekrar işe girmişse ve çalışıyorsa..
annen çalışıyor yoruluyordur birbirinize yardım edersiniz. ben olsa kabul ederim
Evet canım eşimden yana sıkıntım yok bu öneriyi eşim sundu zaten bana ilk teredütte kaldım istemedim ama zaten annem babam çalışıyorlar bi küçük erkek kardeşim var o evde tek kalıyor çoğu zaman onun içinde iyi olur diyorum yemek yaparım annemin geç geldiği zamanlar düzen olur. Haftasonları ayrı bişler yapmak istersek yaparız zaten bağlı diğiliz bazende beraber çıkarız bu benim yönümden iyi. Tek sorun misafirler annemin misafiri benim misafirim nasıl olur bilmiyorum:26:özgecim askerlik olayı olduğu için bence iyi olur sizin için sen zaten bütün gün evde olmıcaksın akşamdan akşama ayrı otursan boşa kira vereceksin gereksiz o gelene kadar idare edersin zaten eşinde olmayacağı için rahat olursun annenlerde olsa bile eşinde zaten sorun yapmıyomuş hiç takma kafana.
Sağol zuzum haklısın bu yaşa kadar zaten birlikte yaşadım şimdi değişen tek şey eşimde yanımda olucak.. Çok rahat olamasakta annemlerle birlikte olucaz düşünmicem naptılar diye destek olucam... Ve ... Hayırsa beri değilse geri dursun
Geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim zuzum
ben de perşembe deniyim o zamankızlar aycangül tarihleri verdi tüyler için
1.ALTERNATİF
08 Mart 2012 Perşembe, saat 12:39' dan
09 Mart 2012 Cuma günü saat 06:50' ye kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
2.ALTERNATİF
15 Mart 2012 Perşembe , saat 13:22 den
17 Mart 2012 Cumartesi 14:00'e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz.
reglden sonra yapcaz biliosunuz
ben askerlik konusunu unuttum bi ankuzum tabi sende haklısın bu konuda ama zaten eşi askere gidecek özgenin yalnız kalmasındansa annesinin yanında olması daha ii olur.
ben de perşembe deniyim o zaman
ben askerlik konusunu unuttum bi anevet bende olsam asla yalnız kalamazdım eşim askere giderse..
Bol kredi kartında yazan aylık kar oranı 2.34 ne oluyo canım, bilgin var mı?
nasıl yani tam görememiş canım? :26: Siz vakit kaybetmeden başka doktora gidinselam herkese,dün doktora gittim oda sata göre söylüyor artık son adetimi söyledim 8 haftalık dedi.
Kalp atışını duymadık ama bir kıpırtı var tam emin olamadım dedi.bende başka doktora görüncem.bir aletmi ne var onu ttutun dedi de biz oyalanmadık akşam.
nasıl yani tam görememiş canım? :26: Siz vakit kaybetmeden başka doktora gidin
nasıl yani tam görememiş canım? :26: Siz vakit kaybetmeden başka doktora gidin
süper bencede 8 haftalık bebeğin kalp atışı çoktan duyulur çünkü..
selam herkese,dün doktora gittim oda sata göre söylüyor artık son adetimi söyledim 8 haftalık dedi.
kalp atışını duymadık ama bir kıpırtı var tam emin olamadım dedi.bende başka doktora görüncem.bir aletmi ne var onu ttutun dedi de biz oyalanmadık akşam.
ilahi süper, göz hatları felan görülmez ki daha bezelye kadar oonun dışında keseyide gördük.hatta ben kafa gördm çukur göz hatarıyla falan :d
keseyi içini falan gördümü canım onlarda bi sıkıntı yok demi sen başka doktora git beklemeden kıpırtı ne demek nasıl emin olamaz
ilahi süper, göz hatları felan görülmez ki daha bezelye kadar o
ilahi süper, göz hatları felan görülmez ki daha bezelye kadar o
belkide benim hayal gücümdü
Neyseki randevü için aramışsın .. Yeni olsanda bebeğin için al izin canım alllallahh
bende uyuz oldum zati kadın dedi zaten bir alet var gidin ona bakın diger doktora götür falan dedi eşime.
salak karı allttan bakmak istedi yine.pek anlamıyor gibime geldi o kıpırtı zaten kalp atışı imiş.sordum bayanlarada..
eşimin çalıştıgı yerdekine gitmiştim.ssk ya iyi doktormuş güya ben begenmedim..
ilkten özele gittk ama doktor yokmuş o saatte bende işyerimden izin almadm hiç.yeniyim akşamları hallediyim diyorum..
bugün randevu takep ettim özelden gidicez.döncekler bana.randevusuz olmuyormuş.
bayanlar kim canım orda çalışanlarmı .kendine bir doktor bul canım sürekli ona git ssk yada gitsen sonra doktorona git özelden randevu alırken söyleseydin böyle bir durum var diye
onun dışında keseyide gördük.hatta ben kafa gördm çukur göz hatarıyla falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?