2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Sağol zuzum haklısın bu yaşa kadar zaten birlikte yaşadım şimdi değişen tek şey eşimde yanımda olucak.. Çok rahat olamasakta annemlerle birlikte olucaz düşünmicem naptılar diye destek olucam... Ve ... Hayırsa beri değilse geri dursun

Geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim zuzum

Bazen fedakarlık etmen gerekiyor bazı şeyler için annemlerinde bizimde biraz fedakarlık etmesi lazım bi müddet bişeyler yapabilmek için.

Dimi mantık böyle diyor zaten cnm inş. diğer konulardada uyum sağlarız
Evet canım eşimden yana sıkıntım yok bu öneriyi eşim sundu zaten bana ilk teredütte kaldım istemedim ama zaten annem babam çalışıyorlar bi küçük erkek kardeşim var o evde tek kalıyor çoğu zaman onun içinde iyi olur diyorum yemek yaparım annemin geç geldiği zamanlar düzen olur. Haftasonları ayrı bişler yapmak istersek yaparız zaten bağlı diğiliz bazende beraber çıkarız bu benim yönümden iyi. Tek sorun misafirler annemin misafiri benim misafirim nasıl olur bilmiyorum:26:

ben de perşembe deniyim o zaman

kuzum tabi sende haklısın bu konuda ama zaten eşi askere gidecek özgenin yalnız kalmasındansa annesinin yanında olması daha ii olur.
ben askerlik konusunu unuttum bi an evet bende olsam asla yalnız kalamazdım eşim askere giderse..

Bol kredi kartında yazan aylık kar oranı 2.34 ne oluyo canım, bilgin var mı?

ben de perşembe deniyim o zaman

ben askerlik konusunu unuttum bi an evet bende olsam asla yalnız kalamazdım eşim askere giderse..

Bol kredi kartında yazan aylık kar oranı 2.34 ne oluyo canım, bilgin var mı?

cnm sanırım aylık harcadığın tutarı yatırmadığın zaman bankanın aldığı kar payı olabilir.

tünaydın herkese

sağol dilekciğim o zaman yarın iş koyulmak lazım.bu 2.denemem olacak ama işe yaradı bacak ve bikini bölgemi almıştım çok az çıktı.

özgem hakkınızda hayırlısı olsun canım.eşin askere gidecek kayınvalidenlemi oturmak iyi olur annenlerlemi oturmak .ben annemi seçerim.zaten ikiside çalışıyomuş.

selam herkese,dün doktora gittim oda sata göre söylüyor artık son adetimi söyledim 8 haftalık dedi.

kalp atışını duymadık ama bir kıpırtı var tam emin olamadım dedi.bende başka doktora görüncem.bir aletmi ne var onu ttutun dedi de biz oyalanmadık akşam.

nasıl yani tam görememiş canım? :26: Siz vakit kaybetmeden başka doktora gidin

nasıl yani tam görememiş canım? :26: Siz vakit kaybetmeden başka doktora gidin

süper bencede 8 haftalık bebeğin kalp atışı çoktan duyulur çünkü..

bende uyuz oldum zati kadın dedi zaten bir alet var gidin ona bakın diger doktora götür falan dedi eşime.

salak karı allttan bakmak istedi yine.pek anlamıyor gibime geldi o kıpırtı zaten kalp atışı imiş.sordum bayanlarada..

eşimin çalıştıgı yerdekine gitmiştim.ssk ya iyi doktormuş güya ben begenmedim..

ilkten özele gittk ama doktor yokmuş o saatte bende işyerimden izin almadm hiç.yeniyim akşamları hallediyim diyorum..

bugün randevu takep ettim özelden gidicez.döncekler bana.randevusuz olmuyormuş.

keseyi içini falan gördümü canım onlarda bi sıkıntı yok demi sen başka doktora git beklemeden kıpırtı ne demek nasıl emin olamaz

onun dışında keseyide gördük.hatta ben kafa gördm çukur göz hatarıyla falan

keseyi içini falan gördümü canım onlarda bi sıkıntı yok demi sen başka doktora git beklemeden kıpırtı ne demek nasıl emin olamaz

bende şaşırdım..bir cihaz var gidin ona baktırın dedi.eşimde gec oldu eve gttik

Neyseki randevü için aramışsın .. Yeni olsanda bebeğin için al izin canım alllallahh

özelde nette baktım da cumartesi 9 ile 1 arası varmış o tarihi yazdım..

işgillenirler diye almıyorum.ssk daha yapılmadı.kadın 2 ay demişti.maaşımı verirken 1 nisanda yapalım senin için uygunsada dedi.

bir ayım daha tongaya geldi.bende tmam dedim.resmen 3 ay deneme oldu

bayanlar kim canım orda çalışanlarmı .kendine bir doktor bul canım sürekli ona git ssk yada gitsen sonra doktorona git özelden randevu alırken söyleseydin böyle bir durum var diye

bayanlar kim canım orda çalışanlarmı .kendine bir doktor bul canım sürekli ona git ssk yada gitsen sonra doktorona git özelden randevu alırken söyleseydin böyle bir durum var diye

bayanlar yok kız diger topiktekiler söyledi sabah,henüz doktor keşfedemedik.ben izin alamadım işte uzman doktor varmış eşim ona götürcem falan diyor.

özelde netten aldım randevuyu 1 gün içinde arıcaklarmış beni söylicklermiş.o zaman söylerim

Son düzenleme:
onun dışında keseyide gördük.hatta ben kafa gördm çukur göz hatarıyla falan

canım henüz kafa göremezsin daha minnacık o .cumartesi çok geç bazı hastanelerin acillerinde kadın doğum oluyor onlarada gidebilirsin ihmal etme kalp atışını duymak için normalde 5.6.haftada duyulmaya başlar hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…