o dubleksti canım bu tek daire diye anladım, yani anlamadım galiba konuyu ay kafam karıştı :44:evet canım daha önceden de konuşmuştuk ya:26:
Bende çoğunlukla böyle oluyorum canım çok kötüyse iğne dayanacak şekildeyse ilaç alıyorum hiçbişi almadan geçmiyorSeni iyi anlıyorum benimde yakındır hatta.. Keşke özel günler çayından olsaydı yanında.
kusmadan evime gideyim, şuan başka bişy istemym
saol canım, teşekkürler. Kerem'in durumu ne zaman netleşecekmiş, doktorların bir öngörüsü var mı? hastaneder çıkış için birşey diyorlar mı?
zuzum geçmiş olsun canım. sessiz sedasız geldi ama zorluyor seni bu sefer anlaşılan.
Canım ptt evleri tarafına düşüyor kira tutucaz evet 5.000tl istiyormuş bakalım pazarlık payı ne kadar düşecek.fiyat nasıl cnm ne tarafa düşüyor?kiramı tutacaksınız?
Dubleks bulamadık canım aradığımız semtte bulduklarımız da ufak oluyor.o dubleksti canım bu tek daire diye anladım, yani anlamadım galiba konuyu ay kafam karıştı :44:
Git canım sıcak su torban varsa sıcak su yap karnına koy.
kusmadan evime gideyim, şuan başka bişy istemym
cnm iğne yaptır ya izin al hemen geçer ağrın hem iğne kesmiyoda..
canım nasıl 5.000? kira mı bu kadar?
canım hastalıkları atlatırsa 2 kiloya ulaşınca çıkabilir ama çook zor.
Canım ptt evleri tarafına düşüyor kira tutucaz evet 5.000tl istiyormuş bakalım pazarlık payı ne kadar düşecek.
Dubleks bulamadık canım aradığımız semtte bulduklarımız da ufak oluyor.
Bu ev çok geniş birde çift banyolu odalar ayrı yatak odamızın olacağı yerde banyo varmış o şekilde kullanırız dedik.
Bir müddet durumlarımızı düzeltene kadar böyle oturacağız para biriktirip ev alacağız yoksa bende fazla istemiyorum
Eşimde diyor senin annenler olduğu halde ben sorun çıkarmıyorum sen nasıl olacak diye sorun ediyorsun diyor.
Bu konu hk. hiç bilgim yok inş. herşey güzel olur sonuçta benim annemler kaynanalarıyla oturanlar napsınOlmadı zaten kiracıyız ayrılırız.
Git canım sıcak su torban varsa sıcak su yap karnına koy.
canım Allah'tan ümit kesilmez. inşallah sağlıklı olarak gelir kucağına. sen inancını yitirme lütfen. şu an kaç kilo?
canım kirası baya yüksekmiş oranın ya. ne kadar düşer ki? siz şuan ayrı ayrı ne kadar kira veriyorsunuz? şimdi senin mesajı gördüm yıllıkmış :) iyiymiş kirası 2 aile için
Evet canım yıllık 5.000tl
şimdi 1400 civarı keremin kilosu canımcanım Allah'tan ümit kesilmez. inşallah sağlıklı olarak gelir kucağına. sen inancını yitirme lütfen. şu an kaç kilo?
canım kirası baya yüksekmiş oranın ya. ne kadar düşer ki? siz şuan ayrı ayrı ne kadar kira veriyorsunuz? şimdi senin mesajı gördüm yıllıkmış :) iyiymiş kirası 2 aile için
3.500 biz 3.500 de annemler veriyor canım bizde bu şekilde yapalım dedik hertürlü masraf teke düşecek.
Burada en güzel yerde 7.000 TL yıllık bize yine fazla ama 2 aile olunca normal
7000 ve 5000 de pek fark yok canım yaa.. inş fiyatı düşürür 4000 e felan da değer, biriktirirsiniz.Dubleks bulamadık canım aradığımız semtte bulduklarımız da ufak oluyor.
Bu ev çok geniş birde çift banyolu odalar ayrı yatak odamızın olacağı yerde banyo varmış o şekilde kullanırız dedik.
Bir müddet durumlarımızı düzeltene kadar böyle oturacağız para biriktirip ev alacağız yoksa bende fazla istemiyorum
Eşimde diyor senin annenler olduğu halde ben sorun çıkarmıyorum sen nasıl olacak diye sorun ediyorsun diyor.
Bu konu hk. hiç bilgim yok inş. herşey güzel olur sonuçta benim annemler kaynanalarıyla oturanlar napsınOlmadı zaten kiracıyız ayrılırız.
Maşallah minik savaşçıya, çok güzel artmış kilosuşimdi 1400 civarı keremin kilosu canım
bizim yıllık kiramızı hesapladım 4320 lira. rahat edebilecek misiniz annenlerle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?