2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben yavaş yavaş kaçayım kızlar. kurutmadan çamaşırlar çıkacak dedim ötmeye başladı makina.onları halledeyim ,nevresimimi geçireyim yemekte yeyip kursa gideyim.

kusmadan evime gideyim, şuan başka bişy istemym

canım hastalıkları atlatırsa 2 kiloya ulaşınca çıkabilir ama çook zor.

fiyat nasıl cnm ne tarafa düşüyor?kiramı tutacaksınız?
Canım ptt evleri tarafına düşüyor kira tutucaz evet 5.000tl istiyormuş bakalım pazarlık payı ne kadar düşecek.

o dubleksti canım bu tek daire diye anladım, yani anlamadım galiba konuyu ay kafam karıştı :44:
Dubleks bulamadık canım aradığımız semtte bulduklarımız da ufak oluyor.
Bu ev çok geniş birde çift banyolu odalar ayrı yatak odamızın olacağı yerde banyo varmış o şekilde kullanırız dedik.
Bir müddet durumlarımızı düzeltene kadar böyle oturacağız para biriktirip ev alacağız yoksa bende fazla istemiyorum
Eşimde diyor senin annenler olduğu halde ben sorun çıkarmıyorum sen nasıl olacak diye sorun ediyorsun diyor.
Bu konu hk. hiç bilgim yok inş. herşey güzel olur sonuçta benim annemler kaynanalarıyla oturanlar napsın Olmadı zaten kiracıyız ayrılırız.

kusmadan evime gideyim, şuan başka bişy istemym
Git canım sıcak su torban varsa sıcak su yap karnına koy.

canım hastalıkları atlatırsa 2 kiloya ulaşınca çıkabilir ama çook zor.

canım Allah'tan ümit kesilmez. inşallah sağlıklı olarak gelir kucağına. sen inancını yitirme lütfen. şu an kaç kilo?

canım kirası baya yüksekmiş oranın ya. ne kadar düşer ki? siz şuan ayrı ayrı ne kadar kira veriyorsunuz? şimdi senin mesajı gördüm yıllıkmış :) iyiymiş kirası 2 aile için

Son düzenleme:

3.500 biz 3.500 de annemler veriyor canım bizde bu şekilde yapalım dedik hertürlü masraf teke düşecek.
Burada en güzel yerde 7.000 TL yıllık bize yine fazla ama 2 aile olunca normal

Evet canım yıllık 5.000tl

canım yıllık 5.000 çok iimiş. burda hiç yıllık verilmez de. ama bence yine de 2 aile oturmaya değer mi ki, kendi ailem bile olsa ben rahat edemem şahsen? aylık 100 lira tasarruf etseniz kendi kendinize oturursunuz.
şimdi 1400 civarı keremin kilosu canım

3.500 biz 3.500 de annemler veriyor canım bizde bu şekilde yapalım dedik hertürlü masraf teke düşecek.
Burada en güzel yerde 7.000 TL yıllık bize yine fazla ama 2 aile olunca normal

bizim yıllık kiramızı hesapladım 4320 lira. rahat edebilecek misiniz annenlerle?

7000 ve 5000 de pek fark yok canım yaa.. inş fiyatı düşürür 4000 e felan da değer, biriktirirsiniz.
Ev alınca peki nasıl olucak..yani ailen de siz de herkes kendisi için mi birikim yapıcak? Gelirler aynı yerde mi toplanacak.. Mutfak masraflarını nasıl bölüşeceksiniz..
Kendimi düşündüm bir an öyle, ben annemle hiç bişi bölüşemem kendim karşılamaya kalkardım sonra da ziyana uğrardım daha çok.
Misal geçen 200 tl verdim anneme lazımdı, onu geri verdi almadım. Alamadım. Almiycam da, işte öyle olunca da kendim sıkışıyorum sonra çok.
Herşeyi iyice düşün, tart hayırlısı olsun.

şimdi 1400 civarı keremin kilosu canım

bizim yıllık kiramızı hesapladım 4320 lira. rahat edebilecek misiniz annenlerle?
Maşallah minik savaşçıya, çok güzel artmış kilosu inş daha da iyi olucak :))

bizim de yıllığa vurunca (bizim de burda hiç yıllık hesaplanmaz) 6000 oluyo kiramız

5000 adana için uygun bir fiyat çünkü çok yüksek ev fiyatları canım tokilere baksanız ordakiler daha uygundur?

ozgem ev işinizde hayırlısı neyse o olsun kuzum
ben annemle oturcam k.valide ile oturanlar napsın demişsin çok mantıklı
bir oturma konusunda eşinde istekliyse bi sorun olmaz die düşünüoum
bazı farklılıklar olur tabi ama katlanılır artılar göz önünde bulundurulursa

bu arada benim uyku yalan oldu arkadaş dışarı çıkalım dedi
birer sigara içtik birde sıcak çikolata geri geldik çalışıouz

kızlar selam; 13 marta kadar yeni bir film çıkacakmı haberiniz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…