canım henüz kafa göremezsin daha minnacık o .cumartesi çok geç bazı hastanelerin acillerinde kadın doğum oluyor onlarada gidebilirsin ihmal etme kalp atışını duymak için normalde 5.6.haftada duyulmaya başlar hem
onun dışında keseyide gördük.hatta ben kafa gördm çukur göz hatarıyla falan
kız 8 haftalık bebek mercimek kadar bişey oluyor. sen fotoyu yüklesene bakalım bi.
onun dışında keseyide gördük.hatta ben kafa gördm çukur göz hatarıyla falan
acillerinde varmı ki ya.salak danışma neden söylmedi o zaman.muayeneye geldik dedik.randevulu o dedi.çıktık geldik
ben yanında hemşire falan var onlar dedi sandım .bazı hastanelerin acillerinde var ama mesai bitiminde gideceksin .mesai içinde gidersen randevulu hastaları alırlar ancak hasta biterse alır.onu sen araştıracaksın soracaksın hangi hastanede var -yok
hangi hastaneden aldın randevuyu.. bende ilk kalp kıpırtılarını devlet hastanesinde gördüm orda sesli değil ama görebiliyorsun. sende onu görmüş olabilirsin. alet dediğide dinlemek için olabilir. devlet hastanesinde yaptırdım tahlilleri ilk kez gidiyormuşum gibi. tabi 2 aydır nerdesin dedi doktor bana :)) emin olamadım dedim :)
Superr Hamile yaz 2222 yolla ordan gelen mesajlar çok bilgilendirici. ne zaman gözleri oluşuyor ne zaman gelişiyor 2 günde bi mesaj geliyor. ücretsiz hemde. kaçıncı haftandasın onlar bile yazıyor.
bende canım ssk dan.doktor birde demişti bazılarında gec duyulur diyebenimkide ondan demekki.
yazıyım kız ne güzel
Özelden de randevu aldım dedin ya o hastaneyi sormuştum neyse. eşin okmeydanı skk da sende oraya gittin sanırım.
yine aynı okmeydanı özelden talep ettim işte.eşim şimdi söylüyor izin al diyor göstereyim uzmana abarttın diyor:d bir saat al diyor:44:
aynen okm.ssk gttm
bencede izin al git.
yine aynı okmeydanı özelden talep ettim işte.eşim şimdi söylüyor izin al diyor göstereyim uzmana abarttın diyor:d bir saat al diyor:44:
aynen okm.ssk gttm
1saat izin al git canım duyulan şey kalp atışı olsa bile tam emin değilsinizi.
kızma ama eşinedene denir bilemedim.abartılmayacak bişemi bu .insan rahat edemezki
enkidu sen yanlış anladın canım eşim izin alamama işini abarttın diyor..
kızlar elbise nasıl
kusura bakma canım ben bebek konusunda sandım.işe gireli ne kadar olduki çekiniyosun hamile olduğunu bilmiyolarmı .şuana kadar izin almamışın vermezlermi .hem kusura bakmasınlar deneme süresi 2 ay en fazla .şimdi deneme süresinide beklemiyolar işe girince nerdeyse hemen yapıyolar sigortayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?