2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

acillerinde varmı ki ya.salak danışma neden söylmedi o zaman.muayeneye geldik dedik.randevulu o dedi.çıktık geldik

kız 8 haftalık bebek mercimek kadar bişey oluyor. sen fotoyu yüklesene bakalım bi.

foto yanımda değil canım.hem netten baktım bn8 haftalık resimlerine gayet benim gördüğüm gibihatta beyin hızlı büyür yazıyordu.bende sadece beyin gbi birşy gördüm

onun dışında keseyide gördük.hatta ben kafa gördm çukur göz hatarıyla falan

acillerinde varmı ki ya.salak danışma neden söylmedi o zaman.muayeneye geldik dedik.randevulu o dedi.çıktık geldik

ben yanında hemşire falan var onlar dedi sandım .bazı hastanelerin acillerinde var ama mesai bitiminde gideceksin .mesai içinde gidersen randevulu hastaları alırlar ancak hasta biterse alır.onu sen araştıracaksın soracaksın hangi hastanede var -yok

hangi hastaneden aldın randevuyu.. bende ilk kalp kıpırtılarını devlet hastanesinde gördüm orda sesli değil ama görebiliyorsun. sende onu görmüş olabilirsin. alet dediğide dinlemek için olabilir. devlet hastanesinde yaptırdım tahlilleri ilk kez gidiyormuşum gibi. tabi 2 aydır nerdesin dedi doktor bana :)) emin olamadım dedim :)

anladım canım sağol.

Superr Hamile yaz 2222 yolla ordan gelen mesajlar çok bilgilendirici. ne zaman gözleri oluşuyor ne zaman gelişiyor 2 günde bi mesaj geliyor. ücretsiz hemde. kaçıncı haftandasın onlar bile yazıyor.

bende canım ssk dan.doktor birde demişti bazılarında gec duyulur diye benimkide ondan demekki.
Superr Hamile yaz 2222 yolla ordan gelen mesajlar çok bilgilendirici. ne zaman gözleri oluşuyor ne zaman gelişiyor 2 günde bi mesaj geliyor. ücretsiz hemde. kaçıncı haftandasın onlar bile yazıyor.

yazıyım kız ne güzel

bende canım ssk dan.doktor birde demişti bazılarında gec duyulur diye benimkide ondan demekki.

yazıyım kız ne güzel

Özelden de randevu aldım dedin ya o hastaneyi sormuştum neyse. eşin okmeydanı skk da sende oraya gittin sanırım.

Özelden de randevu aldım dedin ya o hastaneyi sormuştum neyse. eşin okmeydanı skk da sende oraya gittin sanırım.

yine aynı okmeydanı özelden talep ettim işte.eşim şimdi söylüyor izin al diyor göstereyim uzmana abarttın diyor:d bir saat al diyor:44:
aynen okm.ssk gttm

yine aynı okmeydanı özelden talep ettim işte.eşim şimdi söylüyor izin al diyor göstereyim uzmana abarttın diyor:d bir saat al diyor:44:
aynen okm.ssk gttm

1saat izin al git canım duyulan şey kalp atışı olsa bile tam emin değilsinizi.

kızma ama eşinede ne denir bilemedim.abartılmayacak bişemi bu .insan rahat edemezki

1saat izin al git canım duyulan şey kalp atışı olsa bile tam emin değilsinizi.

kızma ama eşinede ne denir bilemedim.abartılmayacak bişemi bu .insan rahat edemezki

kız doktor öyle gec duyuluyor bazıları benimkide öyle oldu diyince.oda şey yapmadı demekki

enkidu sen yanlış anladın canım eşim izin alamama işini abarttın diyor..

enkidu sen yanlış anladın canım eşim izin alamama işini abarttın diyor..

kusura bakma canım ben bebek konusunda sandım.işe gireli ne kadar olduki çekiniyosun hamile olduğunu bilmiyolarmı .şuana kadar izin almamışın vermezlermi .hem kusura bakmasınlar deneme süresi 2 ay en fazla .şimdi deneme süresinide beklemiyolar işe girince nerdeyse hemen yapıyolar sigortayı

bazı yerler cimrilik yapıyor ssk konusun da işte bende birşey diyemedim .el mahkum.baştan söylemiyorlar bu bir haksızlık aslında da sustum..

canım iki ayım doldu burda.3 cü aya girdim..yarın sabah 8 de gelirsin dedi eşim.iş başı9 da benim 10 dk gec gitseb birşey olurmu dedi olmaz dedim

limangoda güzel elbiseler var artık yeni sezon başlamış.

özge sen almıştın demi çantayı limangodan benimki dün kargoya verilmiş bugün veya yarın bana gelir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…