2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydın kızlar nerdesiniz kimse yok
..
Dün eve baktık ev çok hoşumuza gitti tertemiz, masrafı yok ve çok geniş evin planıda hoşumuza gitti. Galiba orası olucak kızlar.
..
Nekim bende bunları düşünüyorum nasıl olucak diye ama biriktirmemiz lazım.. Mutfak masraflarını sormuşsun daha konuşmadık onları yani şu masraflar sizin bunlar bizim demedik. Öyle de demeyiz zaten. Ama şunu düşünüyorum fazla bi para biriktiremesekte destek olmuş olurum annemlere.
Uff Şimdilik hiçbirşey düşünmek istemiyorum hele bu konuları hiç
...
Bolcum evet uygun sayılır konumuda çok iyi cadde üzeri, ulaşım kolay... Tokileri biliyorsun biraz uzak oluyorlar ve küçük banyosunun çift olmasıda bi + bizim için.
..
Dileğim öyle dimi yani düşünürsen kendi annem sonuçta. Daha rahat olursun sonuçta.. K.validen olsa bişi desem alınırmı dersin ama anne başka Eşim daha çok istiyor benden.
..
Dilşadcım bizim buralardada aylık pek nadir bulunur, yıllık çoğunluktadır. Zaten yıllığa vurulduğu için birazda uygun oluyor aylıkta daha fazlaya geliyor. Maşallah keremin kilosuna, bayağı almış

burada hava bir tuhaf sisli filan. işe gelirken kullandığım serviste bir bayanın 4 yaşında oğlu var; onu burdaki anaokuluna getiriyor. Çocuk sürekli yanına oturmamı istiyor. Yol boyunca sohbet edip oyun oynuyoruz. Dün akşam ön tarafa oturmuştum yüksek sesle beni çağırıyor gelsene buraya sana yer ayırdım diye sabah sabah beni dumura uğrattı bana senin çocuğun yok mu aaa neden yok filan diyor

Uff canım sıkıldı yaaa Kızlar zaten araftayım, kararsızım sizce iyi yönü yokmudur hiç.

canım nie bunaldın birden
evi beğenmişsin aklına yatmış ugun her yönden diosun bunlar artıları işte
eşin annenlerde oturmaya hevesli bu da en büyük artı
hesaplar biraz karışık olacak o kesin öğrenci evi gibi fatura 30 tl 15 sen ver 15 ben denmez pek
ama bi orta yol bulunr şimdi 5000 tl nası verilcek var mı yani

günaydın...

özgem evi beğenmenize sevindim canım .... hayırlı olsun...kötü düşünme canımcım, sonuçta kendi annen eşinde istiyo, sen bu yaşına kadar zaten onlarla yaşamadınmı neyi dert ediyon kii..hem sizin odanızda banyo da varmış yemekten sonra çekilirsiniz odanıza :101:
belki ilk zamanlar zorlanırsnız, kendi evinizdeki gibi rahat olmucak herzaman bi orası düşündürüyo beni
sen buaralar hep dua et, oku, hayırsa beri değilse geri de hep....

..

kızlar dün eve gittim direk, eşim hazırladığı yatacağım yeri, yemekten sonra yattım battaniyemi örttü sıcak suyumu getirdi uyumuşum saat 10da kalktım , sonra çayımdan içtim 12de uyudum geri...sabah 8.15 de uyandım dün akşama göre çok çok iyim birazdan çayımı içicem gene

Uff canım sıkıldı yaaa Kızlar zaten araftayım, kararsızım sizce iyi yönü yokmudur hiç.
canım moralini bozmak istemiyoruz biz tabi, ama ben hiç istemezdim böyle bişe..ki ölürüm ailem için..
ama evliliğin en güzel yanı başbaşa olmak, ne bilim..ama eşin de istiyomuş Dileğin dediği gibi en büyük artı bu :))

anladığım kadarıyla ailene destek olmak istiyosun güzel bişey bence.

herkesin hayat şartları farklıdır ama kendimi senin yerine koyup söylüyorum ben olsaydım;

eşim askere gidecek uzun süre yalnız kalacağıma ailemle otururum destekte olurum parada biriktirim

eşim geldikten sonra yakın civarlarda başka bi ev tutarız tabi eşim tekrar işe girmişse ve çalışıyorsa..

annen çalışıyor yoruluyordur birbirinize yardım edersiniz. ben olsa kabul ederim

Annemin kredi çekme durumu var şuan bi miktar eski borçları var onları kapatacak bikaç gün içinde kesinleşecek, Annemin eli açık o konuda yeter ki olsun parası..
Annem alamazsa da eşim işyerinden alacak.

kızlar aycangül tarihleri verdi tüyler için

1.ALTERNATİF
08 Mart 2012 Perşembe, saat 12:39' dan
09 Mart 2012 Cuma günü saat 06:50' ye kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

2.ALTERNATİF
15 Mart 2012 Perşembe , saat 13:22’ den
17 Mart 2012 Cumartesi 14:00'e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz.

reglden sonra yapcaz biliosunuz

perşembe günü bende yapayım o zaman :)))

kuzum tabi sende haklısın bu konuda ama zaten eşi askere gidecek özgenin yalnız kalmasındansa annesinin yanında olması daha ii olur.

birde saç ve cilt bakımı için aycangül şunu yazmış

08 Marttan (dolunaydan ) itibaren ay 'la birlikte bizde küçüleceğiz :)
yani bu iki haftayı iyi değerlendirin..diyetlerden kolayca sonuç alacaksınız :)

07 Mart 2012, saat 06:27’den 08 Mart 2012 saat 10:39’a kadar Ay Başak burcunda büyüyecek;
(8 mart, saat 11:39’da dolunay gerçekleşecek)
saç bakımı için çok önemli tarihler.
bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.)
saç kesimi için uygun değil.
killi bakımlar uygulayabilirsiniz. mineral ve tuz günleridir çünkü.
cilt bakımı ve tırnak bakımı için uygun günler.ayrıca saçlarınızı boyayabilirsiniz.
besin kalitesi tuz ve mineraldir..ayrıca kök bitkiler tüketmek yada çayını içmek çok yaralı olacaktır.çünkü 2 kat etkili.
DİKKAT: tansiyon hastaları tuza dikkat etmeli.çünkü dediğim gibi 2 kat etkili.
ayrıca mineral günleri olduğu için kil maskeleri için bulunmaz fırsat

özgecim askerlik olayı olduğu için bence iyi olur sizin için sen zaten bütün gün evde olmıcaksın akşamdan akşama ayrı otursan boşa kira vereceksin gereksiz o gelene kadar idare edersin zaten eşinde olmayacağı için rahat olursun annenlerde olsa bile eşinde zaten sorun yapmıyomuş hiç takma kafana.

perşembe günü bende yapayım o zaman :)))

kesinlikle denemelisin filizcim benim 4 denemem olacak bacaklarım falan yok denecek kadar az çok memnunum paket bölgesi biraz sıkıntılı tabii lazer öncesi ve bu uygulama öncesini düşünürsen orda da pozitif sonuçlar alıoum ama sanırım bir kaç ay içinde daha ii olur çünkü bacak ve paket bölgesi kıl kökü çok daha farklı oluo

benim bacağımdakiler kıl değil tüy artık incecikler lazer anca o kadar azalttı .ama uzuyor işte o ince tüyler ve belli yani. perşembe deniyeyim inş. geç çıkarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…