dilekkk geçmiş olsun bacımm ,gel öpem geçer
canım geç oldu ama etek ucu kırmızı olan hoşuma gitti benm de.
fetih filmine yer bulamıyorduk şimdiye kadar, kafamız dağılsın diye çok uğraştık yer bulmaya, eşim bu akşam için bilet almış, 8 seansına, ondan önce de babaannenle dedeni ziyarete gideriz dedi arayıp, çok mutlu etti beni.babaannemle dedem fizik tedavi hastanesinde yatıyorlar 3 gündür daha hiç gitmemiştik.
KUTUN DOLUUKızlar gruba yazdım nekim ve dileğim size msj atıyorum
ZUZUDAN BULAŞMIŞTIR, ÖĞLENLERİ YANYANA KIVRILIRSANIZ ÖÖYLEkızlar sanırım hasta oluoum :2: yakın temas kurmayalım:127: bunlar yok
dün kardeşimi alıp bize götürdüm biraz ilgileniyim die sanırım bulaştı regl olcam zaten direncim düşük
şimdide boğazlarım şişio gibi ve ağrı var ve hapşuruoum :2:
DİMMİ DİMMİnek ve süper, diyaloglarınız bugün süperötesi maşallah
fetih filmine yer bulamıyorduk şimdiye kadar, kafamız dağılsın diye çok uğraştık yer bulmaya, eşim bu akşam için bilet almış, 8 seansına, ondan önce de babaannenle dedeni ziyarete gideriz dedi arayıp, çok mutlu etti beni.babaannemle dedem fizik tedavi hastanesinde yatıyorlar 3 gündür daha hiç gitmemiştik.
Tamamdır.....KUTUN DOLUU
ZUZUDAN BULAŞMIŞTIR, ÖĞLENLERİ YANYANA KIVRILIRSANIZ ÖÖYLE
GEÇMİŞ OLSUN BEBİKİM
DİMMİ DİMMİ
GEÇMİŞ OLSUN BABANNENE..
CANIM ARTIK TOPARLANDIN, KEREMİN YANINA GİDİYOMUSUNUZ SIK SIK :) NASIL OLUYO, GİDİP GÖRÜYOMUSUN, VAKİT GEÇİRİYOMUSUNUZ? :)
bulaşır öpüşmeyelim
ZUZUDAN BULAŞMIŞTIR, ÖĞLENLERİ YANYANA KIVRILIRSANIZ ÖÖYLE
GEÇMİŞ OLSUN BEBİKİM
öpüşelim miiii
..
dilşad iyi seyirler canım...dedenlerede çok geçmiş olsun...
canım eti cin çektii, olsa da yesem
hani küçük eti cinler vardıu ya, onların daha miniği çıkmış şimdide :) çok daha şirin
GEÇMİŞ OLSUN BABANNENE..CANIM ARTIK TOPARLANDIN, KEREMİN YANINA GİDİYOMUSUNUZ SIK SIK :) NASIL OLUYO, GİDİP GÖRÜYOMUSUN, VAKİT GEÇİRİYOMUSUNUZ? :)
dilşad iyi seyirler canım...dedenlerede çok geçmiş olsun...
tşk kızlar
nektarcım oğluşumu cuma günü gördük, büyüyor çok şükür, ama başının büyümesi bizi korkutuyor. bir kaç dakika kalabiliyoruz ancak. tabii buna şükür. ii olsun da biz sabrederiz. her gün gitsek görebiliriz ama canım dükkanı boş bırakamıyor eşim, kerem emmeye başlayınca samsunda kalıcam ben inşallah.
selam bu arada dan diye giriverdim :)) okulu bitirdim eve geldim sora pazara gittim geldim ayaklarım çok acıdı bugün bi topuklu ayakkabım var alçak topuk ama çok yoruo ayağımı
maşallah çizelgene baktım da kırkı çıkacak yakında.inş.en kısa zmanda beraber olacaksınız canım inanıyorum ben
dilekcim geçmiş olsun dikkat et kendine..
bende beğendm elbiseyi nekadarmışki bende trendyoldan sabah elbise aldım 29.90 nasıl ekleniyo yapamadım..
bende bugün topuklu giydim ama tabii yerimden kalkmadığım için bişi hissetmioum sabahta arabayla kapının önüne kadar bırakıo tosunum sağolsun
ama ben bu yaz aldığım platformlu ayakkabılardan sonra anladım ki topuklu giyiosan platformu giycen evet daha bi göze batıo daha yüksek ama çok çok rahat oluo
bu arada buraya yazıoum die arkadaşa cvp veremedim yaz yaz tabi rütben artıo dimi dio
kolun taşımayacak o rütbeleri dio yani yazdıkça kazandığımız kalplerden bahsedio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?