2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım eti cin çektii, olsa da yesem

hani küçük eti cinler vardıu ya, onların daha miniği çıkmış şimdide :) çok daha şirin

canım geç oldu ama etek ucu kırmızı olan hoşuma gitti benm de.
fetih filmine yer bulamıyorduk şimdiye kadar, kafamız dağılsın diye çok uğraştık yer bulmaya, eşim bu akşam için bilet almış, 8 seansına, ondan önce de babaannenle dedeni ziyarete gideriz dedi arayıp, çok mutlu etti beni. babaannemle dedem fizik tedavi hastanesinde yatıyorlar 3 gündür daha hiç gitmemiştik.

İyi düşünmüş eşin canım gidin sizin içinde iyi olur belki

Kızlar gruba yazdım nekim ve dileğim size msj atıyorum
KUTUN DOLUU

ZUZUDAN BULAŞMIŞTIR, ÖĞLENLERİ YANYANA KIVRILIRSANIZ ÖÖYLE
GEÇMİŞ OLSUN BEBİKİM
nek ve süper, diyaloglarınız bugün süperötesi maşallah
DİMMİ DİMMİ

GEÇMİŞ OLSUN BABANNENE..

CANIM ARTIK TOPARLANDIN, KEREMİN YANINA GİDİYOMUSUNUZ SIK SIK :) NASIL OLUYO, GİDİP GÖRÜYOMUSUN, VAKİT GEÇİRİYOMUSUNUZ? :)

Tamamdır.....

canım eti cin çektii, olsa da yesem

hani küçük eti cinler vardıu ya, onların daha miniği çıkmış şimdide :) çok daha şirin

bize dün geldiii eti cin oyuncağı 2 tane hem de ay bi şirinler yaa bayıldımm

dilekcim geçmiş olsun bence hemen vitamin depola eve gidince.portakal falan ne varsa sık iç, ıhlamur adaçayı...

enki o altı kırmızı olan elbiseyi çk beğendimm hangi butikte o limangonun mu? ayy çekim de var yaa ben de baksammmııı

selam bu arada dan diye giriverdim :)) okulu bitirdim eve geldim sora pazara gittim geldim ayaklarım çok acıdı bugün bi topuklu ayakkabım var alçak topuk ama çok yoruo ayağımı

GEÇMİŞ OLSUN BABANNENE..CANIM ARTIK TOPARLANDIN, KEREMİN YANINA GİDİYOMUSUNUZ SIK SIK :) NASIL OLUYO, GİDİP GÖRÜYOMUSUN, VAKİT GEÇİRİYOMUSUNUZ? :)

dilşad iyi seyirler canım...dedenlerede çok geçmiş olsun...

tşk kızlar
nektarcım oğluşumu cuma günü gördük, büyüyor çok şükür, ama başının büyümesi bizi korkutuyor. bir kaç dakika kalabiliyoruz ancak. tabii buna şükür. ii olsun da biz sabrederiz. her gün gitsek görebiliriz ama canım dükkanı boş bırakamıyor eşim, kerem emmeye başlayınca samsunda kalıcam ben inşallah.

dilekcim geçmiş olsun dikkat et kendine..

bende beğendm elbiseyi nekadarmışki bende trendyoldan sabah elbise aldım 29.90 nasıl ekleniyo yapamadım..

maşallah çizelgene baktım da kırkı çıkacak yakında.inş.en kısa zmanda beraber olacaksınız canım inanıyorum ben

selam bu arada dan diye giriverdim :)) okulu bitirdim eve geldim sora pazara gittim geldim ayaklarım çok acıdı bugün bi topuklu ayakkabım var alçak topuk ama çok yoruo ayağımı

bende bugün topuklu giydim ama tabii yerimden kalkmadığım için bişi hissetmioum sabahta arabayla kapının önüne kadar bırakıo tosunum sağolsun
ama ben bu yaz aldığım platformlu ayakkabılardan sonra anladım ki topuklu giyiosan platformu giycen evet daha bi göze batıo daha yüksek ama çok çok rahat oluo

bu arada buraya yazıoum die arkadaşa cvp veremedim yaz yaz tabi rütben artıo dimi dio
kolun taşımayacak o rütbeleri dio yani yazdıkça kazandığımız kalplerden bahsedio

benim o hoşuma gitti herzamn siyah daha zarif gösteriyor

kafanız dağılır canım iyi olur.babaannenle dedenede çok geçmiş olsun

dilekcim geçmiş olsun dikkat et kendine..

bende beğendm elbiseyi nekadarmışki bende trendyoldan sabah elbise aldım 29.90 nasıl ekleniyo yapamadım..

limangoda canım daha önce elbise aldınmı hiç bedenler tam uyuyomu o elbiseyi almak istiyorum ama güvenemiyorum

o da bilio mu burayııı

ya ben ayağıım alışsın die 7 cm falan topuklu giyiom mümkün olduğu kadar sık. amabu ayk.nedense çok sevmeme rağmen o beni sevmedi bi türlü. her sefernde hem ayağımı yoruo hem de yepyeni çoraplarımı delio parmağından.başka ayk.da olmuo böyle, bu ne arkadaş yaaa

tosunum dedin de eşinle birlikte olduğunuz bi foto geldi gözümün önüne.hani öncesi ve sonrası gibi, kilo almış ya baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…