bize dün geldiii eti cin oyuncağı 2 tane hem de ay bi şirinler yaa bayıldımm
gel gel öpüşelim bari duramadın
Eki Görüntüle 362469
prematüre bebeklerde beyin kanaması beklenen bi durum ama bizimkinde kanamaya bağlı olarak sonrasında hidrosefali gelişti. beyinde biriken fazla omurilik sıvısı (günlük 20 gr) alınıyor dışarıya. bıngıldaktan giriliyor bunda da enfeksiyon alıp menenjit olma riski var.
eşimin annesi hala aynı ben lohusayken de yaptı yapacaklarını, artık onun adını dahi anmak istemiyorum. eşim de farkında şimdi beni baş üstünde tutuyor ama olan oldu, yavrum gitti benden, sonrasında neler olacak bilmiyoruz da. Rabbim büyüktür bunca şeye rağmen hala konuşuyorum annesi aradığında ama içimden gelmiyor anne demek, demiyorum da. evimde kaldılar, gider gitmez olay çıkardılar, anneme msjlar attı lohusalığımda, (babamı arayıp beni şikayet etmiş o kavgadan sonra ama babam bana söylememiş hamileyim üzülmeyim diye). evlerine gitmiyorum eşim gitti doğumdan sonra bir kere 2 saat durdu geldi. annesi gideblir ama beni zorlamaz artık. sadece bir kez beddua ettim rabbim ona da evlat acısı göstersin ama benm eşimden değil. çok canımı yaktı, onun da canı yansın. Rabbim iyisini bilir öbür dünyada da razı değilim hakkımı da helal etmiyorum.
ben yumurta pane yapcam, patates kavurcam çay peynir zeytin öyle olsun bu akşamkızlar akşama ne yemek yapıyosunuz
çok güzell, düşme riski eflan da olmaz bundan.. fiyatı da uygunmuş canım. ama senin cadın durmaz bunda bence, kucaktan inmiyo demiştin çünkü.cnm orayı biliyorumda trendyodaki resmin üstünemi gelip ykopyalama yapamıyorm o nasıl olacak?
zeynpcim valla aldı elbise biri olmamıştı geri gönderdim,bitane aldım o oldu umarım bu aldığım olur ÇOK BEĞENDİM ÇÜNKÜ.
dilşat şuan nasılsınız kaynananla eşin nasıl suçluyomu onu?
kızlar kızıma bunu alacam nasıl sizce?
Kraft Kraft 80701 Ocean Müzikli Oyun Halısı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
makarnayla börek aynı arada olmaaaazbenim hiçbi fikrim yok. eşim de yok zaten. yufkam var onu börek yapıcam tepsi böreği diye tutturdu adam. belki ne bilim makarna falan yaparım......
çok tatlı fiyatı da uygunmuş bence. biz yeğenime bunun daha basit bi halini 50tl ye almıştık bu ona göre çok çok uygun
canımm, Allaha havale te ama böyle deme nolur. Allah korusun eşin de onun evladı, ve kaynının hiç suçu yok ona beddua etmiş oluyosun alenenprematüre bebeklerde beyin kanaması beklenen bi durum ama bizimkinde kanamaya bağlı olarak sonrasında hidrosefali gelişti. beyinde biriken fazla omurilik sıvısı (günlük 20 gr) alınıyor dışarıya. bıngıldaktan giriliyor bunda da enfeksiyon alıp menenjit olma riski var.
eşimin annesi hala aynı ben lohusayken de yaptı yapacaklarını, artık onun adını dahi anmak istemiyorum. eşim de farkında şimdi beni baş üstünde tutuyor ama olan oldu, yavrum gitti benden, sonrasında neler olacak bilmiyoruz da. Rabbim büyüktür bunca şeye rağmen hala konuşuyorum annesi aradığında ama içimden gelmiyor anne demek, demiyorum da. evimde kaldılar, gider gitmez olay çıkardılar, anneme msjlar attı lohusalığımda, (babamı arayıp beni şikayet etmiş o kavgadan sonra ama babam bana söylememiş hamileyim üzülmeyim diye). evlerine gitmiyorum eşim gitti doğumdan sonra bir kere 2 saat durdu geldi. annesi gideblir ama beni zorlamaz artık. sadece bir kez beddua ettim rabbim ona da evlat acısı göstersin ama benm eşimden değil. çok canımı yaktı, onun da canı yansın. Rabbim iyisini bilir öbür dünyada da razı değilim hakkımı da helal etmiyorum.
Zeynep benim çantalar geldiDün vermişlerdi kargoya bugün geldi
Ben portföyleri fazla beğenmedim kumaşları iyi güzel ama incecik böyle sert durmuyor
Benim görümcemden 120 tl lik almıştı bi tane. çocuk çok sevmedi içinde durmadı 1 hafta bile kullanamadı yarı fiyatına internetten sattı.
makarnayla börek aynı arada olmaaaaz
hadiya bende ondan korkuyorum zaten sevmezde durmaz diye üstünde para araya gider kararsız kaldım
cnm orayı biliyorumda trendyodaki resmin üstünemi gelip ykopyalama yapamıyorm o nasıl olacak?
kızlar kızıma bunu alacam nasıl sizce?
Kraft Kraft 80701 Ocean Müzikli Oyun Halısı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
almadan da bilemezsin işte. severmi sevmezmi? inş. sever ama
ben yumurta pane yapcam, patates kavurcam çay peynir zeytin öyle olsun bu akşam
çok güzell, düşme riski eflan da olmaz bundan.. fiyatı da uygunmuş canım. ama senin cadın durmaz bunda bence, kucaktan inmiyo demiştin çünkü.
makarnayla börek aynı arada olmaaaaz
canımm, Allaha havale te ama böyle deme nolur. Allah korusun eşin de onun evladı, ve kaynının hiç suçu yok ona beddua etmiş oluyosun alenenKeşke o kavgadan sonra hiç sokmasaydın evine onu, ay nasıl sinir oldum şimdi yaa
:26:
çok özür dilerim bende burayı anlamıştım
orda ise ben şöyle yapıoum
klavyeden print screen tuşuna basıoum
bu ekranın fotosunu çekio bunu da ben PSde halledioum ama :26:
sende yoktur painte yapıştırabilirsin ordan kaydedip yükleyebilirsin
belki kızlar daha pratik şeyler biliodur gerçi
oyun halısı da çok tatlı ben her zaman onları çok beğenmişimdir
:26:
çok özür dilerim bende burayı anlamıştım
orda ise ben şöyle yapıoum
klavyeden print screen tuşuna basıoum
bu ekranın fotosunu çekio bunu da ben PSde halledioum ama :26:
sende yoktur painte yapıştırabilirsin ordan kaydedip yükleyebilirsin
belki kızlar daha pratik şeyler biliodur gerçi
oyun halısı da çok tatlı ben her zaman onları çok beğenmişimdir
zuzuum face te bi uygulama vardı ordan kazanmıştık
Dilek canım neden aynı şeyleri yazıyosun :26: Rütbeni mi yükseltmek istiyorsun
cnm bak buna ayrı para verme sana diyim
Polly Magic Mama Sandalyesi bundan al doğumdan itibaren kullanılıyo hem anakucağı hem mama sandalyesi o gösterdiğininde fiyatı yüksek çünkü sadece buna para verirsin çok fonksiyonlu kullanırsın.
hmmmm
özge canımı çektirdin pizzaabende acıktım, anneme sipariş verdim, bulgur köftesi yapıcak ımhhh,sarımsaklı yoğurtlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?