2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben çıkıyorum kızlar eşimin yanına geçiyorum 10 dk sonra ordan devam ederim

offff...........................

allahından bulsun. çok zor canım yaşadıkların ama eşinin artık gerçekleri görmesi çok iyi olmuş.
inş. her şeye rağmen üstesinden geleceksiniz bu zorlukların da

zuzuum face te bi uygulama vardı ordan kazanmıştık

Son düzenleme:
kızlar akşama ne yemek yapıyosunuz
ben yumurta pane yapcam, patates kavurcam çay peynir zeytin öyle olsun bu akşam

çok güzell, düşme riski eflan da olmaz bundan.. fiyatı da uygunmuş canım. ama senin cadın durmaz bunda bence, kucaktan inmiyo demiştin çünkü.
makarnayla börek aynı arada olmaaaaz

canımm, Allaha havale te ama böyle deme nolur. Allah korusun eşin de onun evladı, ve kaynının hiç suçu yok ona beddua etmiş oluyosun alenen Keşke o kavgadan sonra hiç sokmasaydın evine onu, ay nasıl sinir oldum şimdi yaa

Benim görümcemden 120 tl lik almıştı bi tane. çocuk çok sevmedi içinde durmadı 1 hafta bile kullanamadı yarı fiyatına internetten sattı.

hadiya bende ondan korkuyorum zaten sevmezde durmaz diye üstünde para araya gider kararsız kaldım

:26:
çok özür dilerim bende burayı anlamıştım
orda ise ben şöyle yapıoum
klavyeden print screen tuşuna basıoum
bu ekranın fotosunu çekio bunu da ben PSde halledioum ama :26:
sende yoktur painte yapıştırabilirsin ordan kaydedip yükleyebilirsin
belki kızlar daha pratik şeyler biliodur gerçi

oyun halısı da çok tatlı ben her zaman onları çok beğenmişimdir

almadan da bilemezsin işte. severmi sevmezmi? inş. sever ama

valla alim yaa kızıma feda olsun napim..
nekim bende ondan şüpheliyim zaten

cnm yapadım ya paint yok bizde(

dilşat cnm valla insan ne diceğini şaşıryor bence hiç konuşma okadınlaya muhattap olma bile değmez tabi insanın canı yanınca canını yakanında yanmasını istiyor allahından bulsun de napcan..

Dominostan msj gelmişti kadınlar gününe özel bi orta boy pizza alana bi orta boy pizza+ 1lt cola+ 1 sufle+ yeni özel soslarından gönderiyorlarmış. Canımda çekiyo öğlen yemek yemedim canım istemedi şimdi acıktım Olsada yesem şimdi bol malzemostan

herşeye rağmen beddua etme dilşadcığım allaha havale et bırak allahından bulsun.allah ımda seni en büyük acıyla sınıyor ama sağlıklı bir şekilde oğlun yuvanıza gelecek

Dilek canım neden aynı şeyleri yazıyosun :26: Rütbeni mi yükseltmek istiyorsun

hmmmm

özge canımı çektirdin pizzaa bende acıktım, anneme sipariş verdim, bulgur köftesi yapıcak ımhhh,sarımsaklı yoğurtlu

sende canımı çektirttin şimdii zaten acım ne duysam canım çeker şimdi
Eve gidim çamaşır atıcam evi toparlıcam çok işim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…