off yaa:26: bunu bilmiodum canım ama kilo artışı olmuştu dimi 1400 mü demiştin :44: dükkan işleri iyi mi bari yani diğer çocuklara göre keremin daha çok gideri olacak bunu biliosuntşk kızlar
nektarcım oğluşumu cuma günü gördük, büyüyor çok şükür, ama başının büyümesi bizi korkutuyor. bir kaç dakika kalabiliyoruz ancak. tabii buna şükür. ii olsun da biz sabrederiz. her gün gitsek görebiliriz ama canım dükkanı boş bırakamıyor eşim, kerem emmeye başlayınca samsunda kalıcam ben inşallah.
saol canım konu yazma penceresinde aşağı doğru inersen eklenti ekle var yada yine yazma penceresinin üstündedilekcim geçmiş olsun dikkat et kendine..
bende beğendm elbiseyi nekadarmışki bende trendyoldan sabah elbise aldım 29.90 nasıl ekleniyo yapamadım..
gel gel öpüşelim bari duramadınöpüşelim miiii
anladım canım. dua etmekten başka bişe gelmiyo işte bizim de elimizden, inş sağlıkla çıkar o hastaneden de zor bir hayat beklemez onu da sizi de.. çok zor çünkütşk kızlar
nektarcım oğluşumu cuma günü gördük, büyüyor çok şükür, ama başının büyümesi bizi korkutuyor. bir kaç dakika kalabiliyoruz ancak. tabii buna şükür. ii olsun da biz sabrederiz. her gün gitsek görebiliriz ama canım dükkanı boş bırakamıyor eşim, kerem emmeye başlayınca samsunda kalıcam ben inşallah.
bende bugün topuklu giydim ama tabii yerimden kalkmadığım için bişi hissetmioum sabahta arabayla kapının önüne kadar bırakıo tosunum sağolsun
ama ben bu yaz aldığım platformlu ayakkabılardan sonra anladım ki topuklu giyiosan platformu giycen evet daha bi göze batıo daha yüksek ama çok çok rahat oluo
bu arada buraya yazıoum die arkadaşa cvp veremedim yaz yaz tabi rütben artıo dimi dio
kolun taşımayacak o rütbeleri dio yani yazdıkça kazandığımız kalplerden bahsedio
off yaa:26: bunu bilmiodum canım ama kilo artışı olmuştu dimi 1400 mü demiştin :44: dükkan işleri iyi mi bari yani diğer çocuklara göre keremin daha çok gideri olacak bunu biliosun
bu hastane olaylarında da çok harcamanız oldu tabii
umarım daha da ii olurda belli tedaviler ve kontrollerle normal hayatına kavuşur
inşallah kızlar, dilekcim hidrosefalisi var keremin başında sıvı birikimi oluyor o da büyüme yapıyor, her gün sıvı alıyorlar başından.anladım canım. dua etmekten başka bişe gelmiyo işte bizim de elimizden, inş sağlıkla çıkar o hastaneden de zor bir hayat beklemez onu da sizi de.. çok zor çünküAllahım şifa versin inşallah.
Dilşad, sormuştuk yazdın mı bilmiyorum da erken doğmasının sebebi ne, senin hamişliğin çok sağlıklı ilerliyordu canım :26: hani bu konuları açmak da istemiyorum, eminim üzülüyosundur ama sinir stres felan mı.. neymiş sebebi?
tşk kızlar
ben nası görmemişim limangoda :44:limangoda canım daha önce elbise aldınmı hiç bedenler tam uyuyomu o elbiseyi almak istiyorum ama güvenemiyorum
oda üye sadece oyun oynuoo da bilio mu burayııı
ya ben ayağıım alışsın die 7 cm falan topuklu giyiom mümkün olduğu kadar sık. amabu ayk.nedense çok sevmeme rağmen o beni sevmedi bi türlü. her sefernde hem ayağımı yoruo hem de yepyeni çoraplarımı delio parmağından.başka ayk.da olmuo böyle, bu ne arkadaş yaaa
tosunum dedin de eşinle birlikte olduğunuz bi foto geldi gözümün önüne.hani öncesi ve sonrası gibi, kilo almış ya baya
dilekcimm geçmiş olsun canım.
ben de o mu diye tahmin ediyodum. Yazıkkkinşallah kızlar, dilekcim hidrosefalisi var keremin başında sıvı birikimi oluyor o da büyüme yapıyor, her gün sıvı alıyorlar başından.
Dükkanın işleri çok şükür canım, fotoğraf sektörünün en durgun olduğu zamanda açmamıza rağmen rabbim yardımcımız oluyor çok şükür. Prematüre bebek mamalarını artık devlet karşılıyor, bu bari ii bi gelişme oldu bizim için. çünkü bu da yoğun masraf gerektiren bir hastalık sonuçta. Samsuna git gel benzindi yemekti derken o da gider oluyor, hasane masrafı falan da dediğin gibi bi anda sarsı bizi ama göz görmüyor sağlık olmayınca.inşallah bi an önce akıl ve beden sağlığıyla gelir oğlum.
Nek, canım, bizim de duadan başka yapacak hiç bir şeyimiz yok, sadece süt sağıp biriktiriyoruz amaaa neskafe, asitli şeyler falan yeyip içmiyorum oğluma sütle gaz, kafein falan geçmesin diye. Erken doğumun sebebi de %90 doğumdan 5 gün önce kayınvalidemle tartışıp anlatmıştım size, o.
canım yaaaaaaaaainşallah kızlar, dilekcim hidrosefalisi var keremin başında sıvı birikimi oluyor o da büyüme yapıyor, her gün sıvı alıyorlar başından.
dükkanın işleri çok şükür canım, fotoğraf sektörünün en durgun olduğu zamanda açmamıza rağmen rabbim yardımcımız oluyor çok şükür. prematüre bebek mamalarını artık devlet karşılıyor, bu bari ii bi gelişme oldu bizim için. çünkü bu da yoğun masraf gerektiren bir hastalık sonuçta. samsuna git gel benzindi yemekti derken o da gider oluyor, hasane masrafı falan da dediğin gibi bi anda sarsı bizi ama göz görmüyor sağlık olmayınca.inşallah bi an önce akıl ve beden sağlığıyla gelir oğlum.
nek, canım, bizim de duadan başka yapacak hiç bir şeyimiz yok, sadece süt sağıp biriktiriyoruz amaaa neskafe, asitli şeyler falan yeyip içmiyorum oğluma sütle gaz, kafein falan geçmesin diye. erken doğumun sebebi de %90 doğumdan 5 gün önce kayınvalidemle tartışıp anlatmıştım size, o.
ben nası görmemişim limangoda :44:
oda üye sadece oyun oynuo
ya bazı ayakkabılar öyle oluo ayağına tam olsada topuk yüksek olmasada bi rahatsızlık verio benim bi botum var o ince pantolon çorabımı her seferinde deler civimi var içinde onlamıoum ki
evt ya o foto bildim
geçen gün kızılay avmye gittik dilek ağacı yapmışlar
herkes not yazıo küfür edende var aşkını yazanda
neyse bende kağıda seni sevioum tosunum yazdım oda altına bende seni sevioum bızzam yazdı taktın ağacın tepedeki dalına
canım tesekkur ederim eve gidip sıcak bişiler yapıp yatıyım.
inşallah kızlar, dilekcim hidrosefalisi var keremin başında sıvı birikimi oluyor o da büyüme yapıyor, her gün sıvı alıyorlar başından.
dükkanın işleri çok şükür canım, fotoğraf sektörünün en durgun olduğu zamanda açmamıza rağmen rabbim yardımcımız oluyor çok şükür. prematüre bebek mamalarını artık devlet karşılıyor, bu bari ii bi gelişme oldu bizim için. çünkü bu da yoğun masraf gerektiren bir hastalık sonuçta. samsuna git gel benzindi yemekti derken o da gider oluyor, hasane masrafı falan da dediğin gibi bi anda sarsı bizi ama göz görmüyor sağlık olmayınca.inşallah bi an önce akıl ve beden sağlığıyla gelir oğlum.
nek, canım, bizim de duadan başka yapacak hiç bir şeyimiz yok, sadece süt sağıp biriktiriyoruz amaaa neskafe, asitli şeyler falan yeyip içmiyorum oğluma sütle gaz, kafein falan geçmesin diye. erken doğumun sebebi de %90 doğumdan 5 gün önce kayınvalidemle tartışıp anlatmıştım size, o.
erken doğumun sebebi de %90 doğumdan 5 gün önce kayınvalidemle tartışıp anlatmıştım size, o.
off yaa:26: bunu bilmiodum canım ama kilo artışı olmuştu dimi 1400 mü demiştin :44: dükkan işleri iyi mi bari yani diğer çocuklara göre keremin daha çok gideri olacak bunu biliosun
bu hastane olaylarında da çok harcamanız oldu tabii
umarım daha da ii olurda belli tedaviler ve kontrollerle normal hayatına kavuşur
saol canım konu yazma penceresinde aşağı doğru inersen eklenti ekle var yada yine yazma penceresinin üstünde
BIU simgelerinin olduğu sırada fotoğraf karesi var sondan 5. ona tıklayarak yapabilirsin
elbiseyi görcem ya nası hemen anlattım merakımdan
gel gel öpüşelim bari duramadın
Eki Görüntüle 362469
benim hiçbi fikrim yok. eşim de yok zaten. yufkam var onu börek yapıcam tepsi böreği diye tutturdu adam. belki ne bilim makarna falan yaparım......kızlar akşama ne yemek yapıyosunuz
cnm orayı biliyorumda trendyodaki resmin üstünemi gelip ykopyalama yapamıyorm o nasıl olacak?
kızlar kızıma bunu alacam nasıl sizce?
Kraft Kraft 80701 Ocean Müzikli Oyun Halısı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
cnm orayı biliyorumda trendyodaki resmin üstünemi gelip ykopyalama yapamıyorm o nasıl olacak?
zeynpcim valla aldı elbise biri olmamıştı geri gönderdim,bitane aldım o oldu umarım bu aldığım olur ÇOK BEĞENDİM ÇÜNKÜ.
dilşat şuan nasılsınız kaynananla eşin nasıl suçluyomu onu?
kızlar kızıma bunu alacam nasıl sizce?
Kraft Kraft 80701 Ocean Müzikli Oyun Halısı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?