Dominostan msj gelmişti kadınlar gününe özel bi orta boy pizza alana bi orta boy pizza+ 1lt cola+ 1 sufle+ yeni özel soslarından gönderiyorlarmış. Canımda çekiyo öğlen yemek yemedim canım istemedi şimdi acıktımOlsada yesem şimdi bol malzemostan
ahahahahahhhDilek canım neden aynı şeyleri yazıyosun :26: Rütbeni mi yükseltmek istiyorsun
kuzum ama o fiyata taş gibi bi çanta olmaz ki içini doldurunca güzel durur üzülmeZeynep benim çantalar geldiDün vermişlerdi kargoya bugün geldi
Ben portföyleri fazla beğenmedim kumaşları iyi güzel ama incecik böyle sert durmuyor
pierre cardin güzeldir ii etmişsinbikiniler de gelmiş limangoya yaaa yaz gelio yuppieeeeeebu yaz bikini de almam lazım benimm...
bu arada şu pierre cardin midir nedir var ya ordan bişey alan oldu mu hiç? eltimin çalıştığı yerde biri yapıomuş geliş fiyatından verdi bize, bi sütyen 2 ciciş aldım cumaya falan gelir heralde inş. iyidir yaaa
canım evet ya beden kalmayabilir iadelerde hep sorun çıkıoçok güzel canım al bence
40 -42giyiyorum ama deneyerek alıyorum 42 alsam iade etsem kalmayabilr o riski var biraz daha düşüneyim
canım yinede beddua etme tabiki Allahından bulsun bu dünyanın diğer tarafıda var Allahım bilir yanive o evinde rahatça yaşarken benm oğlumun başında sıvı biriktikçe beyni sıkışıp beyin tabakası inceliyor bu da zeka ve beden engeline sebep olabiliyor.
Dilek canım neden aynı şeyleri yazıyosun :26: Rütbeni mi yükseltmek istiyorsun
sende canımı çektirttin şimdii zaten acım ne duysam canım çeker şimdi
Eve gidim çamaşır atıcam evi toparlıcam çok işim var
selam kızlar. sabahtan çıktık annemle, Bornova'yı ve pazarını gezdik. baya yorulduk. yaklaşık 3 saat durmadn yürüdük. şuanda bel ağrısından kıvranıyorum. biraz dinlenip akşam için karışık kızartma yapayım diyorum. bir de elmalı tarçınlı kek yapcam.
dilşadcım kayınvalidenle olanlara çok üzüldüm canım. ne kadar kendini bilmez bir kadınmış öyle. lohusalık döneminde şikayet edecek ne bulmuş ki acaba!!! senin acın yeterince taze ve büyükken, o gidip ailene mi şikayet etmiş seni??? görüşmemen en iyisi canım, eşin de anlamış zaten gelmiyormuş üstüne. bedduayı da kızgınlıkla ve can acısıyla etmişsindir eminim, yoksa sen zaten gönülden o kadar beddua etmezsin eminim. hele evlatlarından biriyle evliyken. senin canının acısını anlayamıyor, yazık nasıl anne olmuş ki o? bir kendi evlatları kıymetli sanki!!!
dilekcim ev konusu hayırlı olsun inşallah. eşin askere gitmeyecek olsa hiç girişme böyle bir işe derdim ama eşinin askerliği var. o yüzden bence şuan için doğru bir seçenek aynı evde kalmak canım. sonuçta kendi ailenle olacaksın. o yüzden rahat olursun bence.
Canım o dilek değil benim.. Tşk. ederim hayırlısı olsun..dilekcim ev konusu hayırlı olsun inşallah. eşin askere gitmeyecek olsa hiç girişme böyle bir işe derdim ama eşinin askerliği var. o yüzden bence şuan için doğru bir seçenek aynı evde kalmak canım. sonuçta kendi ailenle olacaksın. o yüzden rahat olursun bence.
kuzum ama o fiyata taş gibi bi çanta olmaz ki içini doldurunca güzel durur üzülme
ya internet yok cvpla dioum sayfa görüntülenemio dio tekrar geri yapıp tekrar cvpla derken böle olmuş :26:
kızz benimde canım çekti valla haftasonu pizza hutta yedik eşimle amahiç beğenmedim dominos daha güzel fiyat 22 mi cnm?
elificim bence al ondan ben alacaktım ama anakucağı zamanı geçti sayılır bizimkinin sadece mama san. aldık biz..
hatlar karıştı kuzum o özgeben diilim
canım maşallah izmirin altını üstüne getiriosun gez bakalım ama yorma kendinikızartmada şimdi çok uğraştırır daha kolay bişi yapsaydın :26:
Canım o dilek değil benim.. Tşk. ederim hayırlısı olsun..
Ama orjinal fiyatı 80tl yazıyordu :105:
..
yarennnnyorma kız o kadar kendini bugün pazarda adamın birinin az bi biberi kalmış al hepsini 2 tl.ye vereyim dedi. alıyım bari dedim kızartma yapıcam yarın bi gün ben de. 2 kiloya yakındı walla biberler birazını anneme verdim
kaç gündür evde unutuyorum poşetinigar limango ürünlerini geri verdin mi kargoya
bende dün mail attım kartıma geri ödeme yapcaklardı hiç bi cvp vermediler geri ödemede gözükmüo hesabımda
öpüyorum hepinizi "en tatlı yerinizden " bunu eşim söler bana, ama size diyesim geldi şuan
iyi akşamlarrr
selam kızlar. sabahtan çıktık annemle, Bornova'yı ve pazarını gezdik. baya yorulduk. yaklaşık 3 saat durmadn yürüdük. şuanda bel ağrısından kıvranıyorum. biraz dinlenip akşam için karışık kızartma yapayım diyorum. bir de elmalı tarçınlı kek yapcam.
dilşadcım kayınvalidenle olanlara çok üzüldüm canım. ne kadar kendini bilmez bir kadınmış öyle. lohusalık döneminde şikayet edecek ne bulmuş ki acaba!!! senin acın yeterince taze ve büyükken, o gidip ailene mi şikayet etmiş seni??? görüşmemen en iyisi canım, eşin de anlamış zaten gelmiyormuş üstüne. bedduayı da kızgınlıkla ve can acısıyla etmişsindir eminim, yoksa sen zaten gönülden o kadar beddua etmezsin eminim. hele evlatlarından biriyle evliyken. senin canının acısını anlayamıyor, yazık nasıl anne olmuş ki o? bir kendi evlatları kıymetli sanki!!!
dilekcim ev konusu hayırlı olsun inşallah. eşin askere gitmeyecek olsa hiç girişme böyle bir işe derdim ama eşinin askerliği var. o yüzden bence şuan için doğru bir seçenek aynı evde kalmak canım. sonuçta kendi ailenle olacaksın. o yüzden rahat olursun bence.
Bolcumm, bu senin trendyolda beğendiğin elbiseden değil mi, çok benzeri mi19,9 tl
Eki Görüntüle 362540 Eki Görüntüle 362539
yarın tüy alma günü diye eşime dedim kimseye söz verme gelin yada geliriz gibilerinden. unutmuş kuzeni aramış yarın bizi yemeğe bekliyorlarmış o kadar dedim ona yaa. iptal ettirmeye çalışacak iyi bi bahane bul bari dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?