2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Aptal yaa eline ne geçtiyse şimdi iş düzeldi sanki Uff sıkıldımmmmm

ne kötü yöneticiymiş o öyle ptesi söylese nolurdu ki şimdi eline ne geçiyorsa sanki

kendi sinirlendi ya, benide sinir edicek işte

bizimde vemediler 5i ama 15ine kadar dediler
zuzunun dediği gibi 15,90 14,90 gibi fiyatlar
ve 6,90-7,90a almış oldum

evet onuda gördüm ama marka hakkında bilgim olmadığı için almadım

denemek için aldım ... zaten biraz kullanır bırakırım :)) çok dikkat etmiyorum bu cilt bakımı konusunda:96:.. daha öncede siyah noktalar için aldıydım 1-2 kullandım duruyo dolapta :101:

ben yemeğe başlayım 1 saate gelir kocam ...

özgem öptüm seni sıkılma az kaldı

iyi tatiller kızlar öpüldünüz

aaa manyak ya ne gıcık bi durum neyse takılma kuzum kaçırma keyfini

kızlar limangodan OLAY günlük ve gece kremi alırsam cilt için herşeyi tamamlamış oluoum hemde istediğim gibi UV ve SPF li koruyuca 11,75 edio alıyım sizce marka açısından soruoum

Canım ben OLAY kullandım biliyosun memnunum al iyi marka...

aldım özgem
bnd gidioum evde yatcam biraz ve yemeğim de yok
kendine ii bak kuzum ii tatiller

Merhabalar

nasilsinizu ben iyim bir bakim dedim. nasilsiniz ?

annemlerin son gecesi bugün (

üzülüyorum. sonrada diyorum ya gelmeselerdi. icimde kalirdi. geldiler evimi gördüler yasadigm yeri falan.

Berbat bir pazar sabahından merhaba kızlar

dün gezdik baya yoruldum belim çok ağrıyordu hiç bi iş yapmadım annemde geldi bize çay içtik herşey öylece kaldı sabah 10 a kurdum saatimi k.valide banyo yapıyordu yüzümü yıkamadan başladım işe mutfağı toparlıyordum bulaşıkları akıtıyordum görümcem aramış eşime gel beni al demiş kahvaltıya gelicekmiş bak erken kalktım iş yapmak için ona göre git al dedim. evi süpürdüm toz aldım tam yüzümü yıkayacaktım geldiler neyse işim bitmişti dedim. görümcem içeri girer girmez mutfak karşıda hemen. aa çay koymadınmı hemen çay koysan dedi. cvp vermedim gittim yüzümü güzelce yıkadım sonra gittim çay koydum eşim geldi birlikte kahvaltı hazırlıyoruz mutfakta. içerden görümcem söyleniyor misafir gelmiş hala çay bile yok saat 11:30 olmuş halbuki saat 11:05 ti. söylenince eşimde kızdı bu surat yaptı ben yemicem gidicem diye. kaynanam yine kızını savundu. yeri gelince anneme geldim diyor yeri gelince misafir oluyor. çay niye hazır değilmiş sanki hizmetçisi var. kavga etti etti gitti. huzurumuzuda bozdu. kaynanam kızımın buraya gelmesini istemiyorsunuz dedi. çoğul konuştu bide ben mutfaktaydım arkamdan konuşuyor. ağzımı açmadım çatlıcam hemen size anlatayım dedim. çok doldum çünkü. eşimle konuşucam birazdan. kaynanam kızına gidecek dedikoduya. beni çekiştirmeye. eşimle konuşucam böyle olmuyor.

Bilmiyo mu ki çalışan bi bayansız, bi pazarın var.. temilzik yapılır, banyo yapılır o gün.. neyine daha afra tafra yapıyo ki.
Madem gelmiş, bi çay koyurevsin çok mu zor, kayınvaliden koysun yada o ne yapıyodu?
Ay allahım yaa sinir oldummmmm

söylenceene kalksın koysun , bi çay koyamıyomu gerii sırf huzur bozmaya gelmiş...

....

kızlar biz bugün 2de uyandık kahvaltı süpürge derken bu saaat oldu , çamaşırlar mak. drucak birazdan, sonrada akşam için yemeğe koyulcam....
banyo yapıcaktım ama yatarken yapıcam rahat uyurum diye

kızlar biz bugün 2de uyandık kahvaltı süpürge derken bu saaat oldu , çamaşırlar mak. drucak birazdan, sonrada akşam için yemeğe koyulcam....
banyo yapıcaktım ama yatarken yapıcam rahat uyurum diye
beni sollamışsın zuzum, ben 12:30 da uyandımm
iş de yapasım yoktu bugün, bi süpürge açtım ve vileda yaptım. banyoyu cifledim okadar.
nevresimleri değiştim birde. şimdi yıkanıyor onlar, dursun bi makine daha çalıştırıcam.
bulaşık mak. de boşaltılıcak, bir de yemek yapıcam.
ay yine yapmışım ben biraz iş bugün

akşam için peynirli gözleme, çay, salata felan yapim diyorum.. alışveriş yapılmadı bu hafta için

Elfi ne yaptı acaba? :26:

Hala sinirim geçmedi. kaynanam da kızına koştu gitti. yeni geldi. aşağı kapının otomatiği bozulmuştu alt komşu ile eşim yenisini taktılar uğraştılar baya. bende evde mutfakta zaman geçirdim ütü yaptım banyo yaptım eşim geldi yemek yedik birlikte bi havaalmaya çıktık arkadaşı gördük eşimin okul arkadaşı.. gelin dedik eşiyle çocuğuyla bize geldiler biraz öyle zaman geçti.

Nektarcım eşimle konuştum geldi direk hala çay konulmamış dedi. benim odada olduğumu bilmiyordu annesine haber verdim geliyorum hala bi çay bile konulmamış diyordu dedim. yani ona bozuldu. ama ben sana önce işimi yapıcağımı söylemiştim daha yüzümü bile yıkamamıştım ben hizmetçimiyim annesine gelse anası çalışacak o oturacak mıydı sanki.

Hala ya gittik geçen gün. gelini yardım etmiş kadın ikide bir onuda yordum diyordu. o kadar tuhafıma gittiki. doğru olan o aslında. ama benim kaynanam tam tersi içtiği bardağı bile götürmezz. çay koysa şaşırırım. şimdide oturmuş eline kremini sürmüş oohhh oturuyor.

Günaydınnn

uykum var ,esneyip duruyomm ... üşüyorumda ,saç diplerim ıslak kalmış geceden

slm kızlar nasılsınız ben miray bazı sorunlardan dolyı kullanıcı adımı değiştim yadırgamayın ...

NEk cnm benim adım artık bu bilgin olsun ...Elfi sende listemde kim bu deme....

Elfi hamişlik nasıl gidiyor taramalarını yaptıryomusun?

buarda yarenay hamileymiş çok sevindim allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin

Benim hamilelik iyi gidiyor 7 aya girdik yavaş yavaş ilerliyoruz son zmanlar herşeye zorlanır oldum elfi bolb ol senin zmanların tadını çıkar gittikçe herşey zorlaşıyor daha çabuk yorulyo insan ve kafa hep doğuma kayıyor garip rüyalarda cabası ...

ama en güzeli bebeği sevinçle beklemek hadi öptüm hepiciğinizi ayy özlemişim ne günlerdi kendinize iyi bakın

gunaydın herkese

elfi h sonu yaşadıklarını okudum senin bu görümce ne kadar cadı öyle; insanda biraz düşünce insaf olur. Annesinin evine geliyor diye senden dört dörtlük hizmeti görecek değil ya insan annesinin evinde çay hazır değilse bile girer mutfağa kendi koyar kendi hazırlamaya başlar. Onun h sonu tatili varsa SENİN de SADECE h sonu tatilin var; ayıp yani. Gelmiş ortalığı karıştırmış gitmiş. Biri buna haddini bildirmeli.

Ben de cumartesi tatlıyı yaptım akşam ananeyi de aldık kayınvalidemlere geçtik; anane yolda çok homur homurdu bütün alınganlıklarını almıştı yanına; hiç takmadım bir şey olmamış gibi davrandım. Gittiğimizde de kayınvalidem balık kızartıyomuş ben de sofrayı kurdum; birlikte yemek yedik çay içerken anane benim kolum ağrıyor diye salonda yattı bi süre eşim gitti yanına iyi misin vs diye. Biraz oturduktan sonra çocuklar batak oynayalım mı dediler biz salona geçince anane k validenin yanına geçti çay almaya geçerken duydum kvalidem de ananeye söylenip duruyordu dengesizsiz anne insan biraz lafını sözünü bilir de konuşur olana da konuşuyorsun olmayana da diye. Neyse k validem bana karşı oldukça iyiydi; anane 12 ye doğru kalkalım artık diyince kalktık evimize geldik. Evin orda o kadar arabamızı koymaya yer oluyor sitenin otoparkı yani, ama anane tutturuyor illa benim kapımın önüne koyun ben ordan pencereden bakabiliyorum diye. Ben de istemiyorum çünkü arabayla bizi resmen takip ediyor kaçta gidiyoruz geliyoruz vs yada bana öyleymiş gibi geliyor. dün de erken kalktık yüzmeye gidecektik görümcemle ordan da sosyete pazarına; eşim duştayken aradı kahvaltıya bana gelin diye; ben de sağol anane biz yaptık dedim hiç iyi günler demeden pattt diye kapattı telefonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…