yani :)))
kıyamam yaabende çok severim :)
patronum aradı ,bişeyi eksik yapmışım çok sinirliymiş bana tlfnda saydıne diye arıyonki yaa bitmiş mesaim ,p.ertesi kız tamm ama ne diye keyfimi kaçırıyon g.zekalıı
ne kötü yöneticiymiş o öyle ptesi söylese nolurdu ki şimdi eline ne geçiyorsa sanki
bizimde vemediler 5i ama 15ine kadar dediler
zuzunun dediği gibi 15,90 14,90 gibi fiyatlar
ve 6,90-7,90a almış oldum
evet onuda gördüm ama marka hakkında bilgim olmadığı için almadım
aaa manyak ya ne gıcık bi durum neyse takılma kuzum kaçırma keyfiniyani :)))
kıyamam yaabende çok severim :)
patronum aradı ,bişeyi eksik yapmışım çok sinirliymiş bana tlfnda saydıne diye arıyonki yaa bitmiş mesaim ,p.ertesi kız tamm ama ne diye keyfimi kaçırıyon g.zekalıı
aaa manyak ya ne gıcık bi durum neyse takılma kuzum kaçırma keyfini
kızlar limangodan OLAY günlük ve gece kremi alırsam cilt için herşeyi tamamlamış oluoum hemde istediğim gibi UV ve SPF li koruyuca 11,75 edio alıyım sizce marka açısından soruoum
ben yemeğe başlayım 1 saate gelir kocam ...
özgem öptüm seni sıkılmaaz kaldı
iyi tatiller kızlar öpüldünüz
Canım ben OLAY kullandım biliyosun memnunum al iyi marka...
aldım özgem
bnd gidioum evde yatcam biraz ve yemeğim de yok
kendine ii bak kuzum ii tatiller
kızlar biz bugün 2de uyandıkkahvaltı süpürge derken bu saaat oldu , çamaşırlar mak. drucak birazdan, sonrada akşam için yemeğe koyulcam....
banyo yapıcaktım ama yatarken yapıcam rahat uyurum diye
Bilmiyo mu ki çalışan bi bayansız, bi pazarın var.. temilzik yapılır, banyo yapılır o gün.. neyine daha afra tafra yapıyo ki.
Madem gelmiş, bi çay koyurevsin çok mu zor, kayınvaliden koysun yada o ne yapıyodu?
Ay allahım yaa sinir oldummmmm
söylenceene kalksın koysun , bi çay koyamıyomu geriisırf huzur bozmaya gelmiş...
....
kızlar biz bugün 2de uyandıkkahvaltı süpürge derken bu saaat oldu , çamaşırlar mak. drucak birazdan, sonrada akşam için yemeğe koyulcam....
banyo yapıcaktım ama yatarken yapıcam rahat uyurum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?