2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ayy kızlar hava böyle biraz kapalı olunca evde zaman geçirmek çok keyfli geliyor bana,sizde de öyle mi?
Bir de kış başlasa burda,yağmurlarda falan,ayy harika olur bence:kedi:

ooo kızlar sabahtan beri müşteriler bitmedi yanımda. neler kaynatmışınız böyle inanın okuyamadım hepsini. süpercim yemeğine üzüldüm ama anlamadım neden öyle oldu. büyük ihtimalle düdüklünün kapağını tam kapatamadın. senin düdüklünün markası ne canım belki seninki de benimki gibi düdük yerine sadece bir düğme yukarı kalkarak işaret veriyordur. sanırım sen zuzunun tarifiyle yaptın. bence en iyisi aç telefon annene sor tatlım. hep en güzel yemekleri anneler yapar :gitme:

ohhh yiyin gayri:))))

afiyet olsun şeker
oh ne güzel

Ayy kızlar hava böyle biraz kapalı olunca evde zaman geçirmek çok keyfli geliyor bana,sizde de öyle mi?

ama soğuk olmasın
nisan yağmuru gibi olsun:))

aynen kar yagacak bide elinde kahven cam kenarında geçen insanlara bakıcan

bak şimdi kızzzzzzzzzzzz
benim tarifim kötümüydü:dilcikar:

aman kıslar boşverin ya kış pahalı..

ama daha güsel yatıyoruz kıslar heheh yatak daha keyifli..

ben hiç sevmem kışı soğuğu. yaz olsun sıcak olsun güneş olsun. tabii kışın iyi yanı aşkıma sarılıp sıcak sıcak uyumak olcak. geçen sene kış aylarında hep bunun hayalini kurardık ayrı ayrı yataklarımızda uyumaya çalışırken :asigim:

evet kış ,eğer evde sobanın yanındaysan güzel geçer
ama böle çalışan biriysen hiçte güzel değil:umursamaz:

soğuktan klavyeye zor bastığım zamanları bilirim.bni ellerim hep buz gibidir hiç ısınmaz
bugünlerde başladı soğumaya yaz gelene kadar buzhane gibidr ellerim

bak şimdi kızzzzzzzzzzzz

kaydirigubbakcemile3

ya bu akşam yine yapıcam inat ettim kıslar..

ma düdüklüdemi tenceredemi karar veremedim yaafisfisfis

düdüklü kapalıydı ama hafihf boşluk oluyor yanlarda

bak şimdi kızzzzzzzzzzzz

canım niye kötü olsun. hatta sen kavurduğun için daha iyi bile. sadece suyu az gelmiş ya 1 bardak yetmedi demiş süper o yüzden dedim. kaydirigubbakcemile5a.s. yanlış anlama

he aşkımda derdi kışın sokaklarda gezerdik..o hh bir daha k, kış yanımdasın derdi..

lisedeyken aşkım yanımda daha çok kalabilmek için eldiven takardı bee:roflol::roflol:

walla yazın 12 den önce kalkmıyodum halende öyle
kışın heralde 2 ye kadar yatarız kocişle:kedi:

aman ne güzel yaa bi ortak tatilimiz olsaydııııııııııı:) 29 ekim var ama kayınvalidem burda yaaaCADIARZU dogum günümde de burda oluo CADIARZUsengözlerimebaksanab

canım niye kötü olsun. hatta sen kavurduğun için daha iyi bile. sadece suyu az gelmiş ya 1 bardak yetmedi demiş süper o yüzden dedim. kaydirigubbakcemile5a.s. yanlış anlama

sen kaç bardak atıyordun yarnay

kaydirigubbakcemile3

ya bu akşam yine yapıcam inat ettim kıslar..

ma düdüklüdemi tenceredemi karar veremedim yaafisfisfis

düdüklü kapalıydı ama hafihf boşluk oluyor yanlarda

Canım ben de senin gibiyim,düdüklü kullanmam.
Tencerede yapıyorum.
Anlatayım hemen.
Hiç öyle haşlamak falan yok
Yağı,soğanı,salçayı kavur.
Sonra işte domates ekle istersen ve fasulyeleri koy.
Fasulyelerin rengi dönene kadar kavur biraz.
Sonra biraz su ekle,1 bardağa yakın ve ksıık ateşte pişir.
Zaten fasulyenin bir tanesine bakarsan anlarsın pştiğini.
Ben hep böyle yapıyorum,annem de böyle yapar ondan öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…