Yemeklerimi yaptım geldim kızlar:)
Domatesli,biberli,soğanlı falan,kıymalı bi yemek yaptım.
Yanına pilav,çorba.
E turşu,yoğurt var bir de..
Yeter sanırım:)
Eşim de gelir şimdiiiiiiikaydirigubbakcemile2
Ayy kızlar hava böyle biraz kapalı olunca evde zaman geçirmek çok keyfli geliyor bana,sizde de öyle mi?
Bir de kış başlasa burda,yağmurlarda falan,ayy harika olur bence:kedi:
Ayy kızlar hava böyle biraz kapalı olunca evde zaman geçirmek çok keyfli geliyor bana,sizde de öyle mi?
Bir de kış başlasa burda,yağmurlarda falan,ayy harika olur bence:kedi:
ooo kızlar sabahtan beri müşteriler bitmedi yanımda. neler kaynatmışınız böyle inanın okuyamadım hepsini. süpercim yemeğine üzüldüm ama anlamadım neden öyle oldu. büyük ihtimalle düdüklünün kapağını tam kapatamadın. senin düdüklünün markası ne canım belki seninki de benimki gibi düdük yerine sadece bir düğme yukarı kalkarak işaret veriyordur. sanırım sen zuzunun tarifiyle yaptın. bence en iyisi aç telefon annene sor tatlım. hep en güzel yemekleri anneler yapar :gitme:
fatma sen bilirsin birşey sorcam aklıma takıldı kıs
bak şimdi kızzzzzzzzzzzz
benim tarifim kötümüydü:dilcikar:
bak şimdi kızzzzzzzzzzzz
benim tarifim kötümüydü:dilcikar:
anladım şeker..bizde böyle kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
daha çok var he ..öyle bir gecer zamanki anlayamazsın......:hulya:
cnm işyerndeym parça parça okuyabliorm yazılarınızı şimdi grdm kusura bakma.. çbk geçer diosn he hadi inşallh hayrlısıyla bna geçmycek gbi gelio ama bu sabah yazdklarınızı grncede şu zamanlarımın kymetni blmeliyim die düşündm ilk başlarda ewinize alışamadığınızı falan yazmşsnz :gitme:
aman kıslar boşverin ya kış pahalı..
ama daha güsel yatıyoruz kıslar heheh yatak daha keyifli..
ben hiç sevmem kışı soğuğu. yaz olsun sıcak olsun güneş olsun. tabii kışın iyi yanı aşkıma sarılıp sıcak sıcak uyumak olcak. geçen sene kış aylarında hep bunun hayalini kurardık ayrı ayrı yataklarımızda uyumaya çalışırken :asigim:
walla yazın 12 den önce kalkmıyodum halende öyle
kışın heralde 2 ye kadar yatarız kocişle:kedi:
canım niye kötü olsun. hatta sen kavurduğun için daha iyi bile. sadece suyu az gelmiş ya 1 bardak yetmedi demiş süper o yüzden dedim. kaydirigubbakcemile5a.s. yanlış anlama
anladım şeker..bizde böyle kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
daha çok var he ..öyle bir gecer zamanki anlayamazsın......:hulya:
cnm işyerndeym parça parça okuyabliorm yazılarınızı şimdi grdm kusura bakma.. çbk geçer diosn he hadi inşallh hayrlısıyla bna geçmycek gbi gelio ama bu sabah yazdklarınızı grncede şu zamanlarımın kymetni blmeliyim die düşündm ilk başlarda ewinize alışamadığınızı falan yazmşsnz :gitme:
bil valla..ailenle güsel vakitler gecir...nişanlılık zordur streslidir güçlü ol...
kaydirigubbakcemile3
ya bu akşam yine yapıcam inat ettim kıslar..
ma düdüklüdemi tenceredemi karar veremedim yaafisfisfis
düdüklü kapalıydı ama hafihf boşluk oluyor yanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?