2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

süper hiç boşluk olmaması lazım yanlarda. düdüklünün esası hiç hava almamasıdır zaten. yanlardan hava alırsa olmaz ki. düdüklünün kullanma kılavuzunu verdilerse bir göz at bence. bizim gibi çalışan insanlar için birebir düdüklü. ben dün akşam bir yanda pilav, bir yanda mantarlı tavuk sote yaptım. düdüklüde de bu akşam için tavuklu bezelye yaptım. hepsi hemen hemen aynı anda bitti. bu akşam yemeğim hazır yani. ütü vakti

fatma sana birşey sorcam dedim ya

okudum onu..ben düdüklügü beceremicem sanırım

canım niye kötü olsun. hatta sen kavurduğun için daha iyi bile. sadece suyu az gelmiş ya 1 bardak yetmedi demiş süper o yüzden dedim. kaydirigubbakcemile5a.s. yanlış anlama

yok kıs şaka yaptım accuk cilve yaptım sana sev beni diyekaydirigubbakcemile3

süper benim eşim sulu sevdiği için ben ortalama 2 bardak kadar koyuyorum. ama tabii fasülyenin ne kadar olduğu da önemli. genelde ben malzemelerin bir parmak kadar üstüne çıkacak kadar ayarlıyorum suyu. en mantıklısı o galiba. tabii sulu sevenler için.

yaparsın süper yaparsın tencerede kendine güveniyosan tencerede yap.
önemli olan güven zaten
inanmak başarmanın yarısıdır.kaydirigubbakcemile5

süper estrant ın anlattııgı gibi aynen ama iice kavur rengi değişir böle kavurunca sonra üzerini hafif geçecek su koy kaynarken baktın azalıo ekle üstüne bişi olmaz..:d

ama sırasıyla anlatayım isetrsen............

yaparsın süper yaparsın tencerede kendine güveniyosan tencerede yap.
önemli olan güven zaten
inanmak başarmanın yarısıdır.kaydirigubbakcemile5

yapıcam kociş o zman diyor biraz gec geliyim sen sofrayı süsle diyorkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…