2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

c.tesi için biryerden randevu aldım, gideyim baksın bakalım ne diyecek fisfisfis

ayy bende çıkmadı mesaj yazarken arandım tarandım yok gülücük falan hiçbişeysiler yoktu, içimde kalmasın diye burda yaptım zemuszemus

luxxor kıs kuaförü evemi çagırdın...

çok hoş gözüküyorsun..mutluluklarrropuyorumnanaktan

luxxor baktımmm yorumlarımıda yaptımmm
ama orda yapamadığım şeyler vardı burda yapayım

kaydirigubbakcemile3
hadi herkese iyi akşamlar kıslar

Teşekkürler kızlarhihoyyyt Sağolun. Evet süper eve çağırdım valla öyle daha raahat oldu mahalle kuaförümdü eski oturduğumuz yerden

selam kızlar.. ay gelemedim kaç gündür yanınıza..
evden ben bu wınn'lar ile bağlanıyorum. kotam dolmuştu maalesef neyse yine aranızdayım :)
naptınız ne ettiniz bakem ben yokken

selam kızlar.. ay gelemedim kaç gündür yanınıza..
evden ben bu wınn'lar ile bağlanıyorum. kotam dolmuştu maalesef neyse yine aranızdayım :)
naptınız ne ettiniz bakem ben yokken

aaa undomielcim ben de diodum ki kardeş topicten geldim aranıza diye, sen bahsetmiştin ya iyi insan lafın üstüne gelirmiş nasılsın?kaydirigubbakcemile5

İyiyim bende canım sağol, yeni evime de alıştım çok şükürboshayallersmile Başlarda tuhaf geliodu da alışılıo işte. Bu arada benim çıkmam gerekiyo iyi akşamlar sonra görüşürüz

hehe herkes evine dağıldı, yemeklerin başına geçildi... ben de kocişimi bekliyorum evde. canım sıkıldı takılırım kızlarla dedim ama kimsecikler yok ki :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…