2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Sağol süperohaoldumsmile Kardeş topic hangisi bilio musun 2010 Eylül-Ekim gelinleri:)) Ben ordan arkadaşların da bahsetmesi ile haberdar oldum burdan

organize işler bunlar:lepi::hooray:
rica ederim

hoşgeldin aramıza :)

hemenn bakıyorum fotolaradelikafadulden

Son düzenleme:
tamam canım sorarım
bacakmı düşünüyosun sende

yok ben komple istiyorum, benim bacakla koltuk altında çoookkk azıcık var zaten, yani bacağımı 3 ay almasam belli olmaz öyle :dance: genital bölgedede sir ağda kullandığım için çok az ama yinede var.

luxxor tatlım biz meraklıyızdır bu foto işine
sana yüz görümlüğü olarak kahve ikram ediyorum :sm_cool:

Ahahaha pardon kızlar ekledim, ya işim çıktı da gizli gizli yazıom internetten malum mesaideyim halabayanssulusmile bakın bakalım bekliom yorumlarınızı

ben sadece genital yaptırabilirim bilmiyorum kararsızım, tırsıyorum açıkçası :çok üzgünüm: delikafadulden

arse şimdi okudum az oldğnu söylemşsn lazer epilasyon genelde beyaz tenli olup koyu renk tüye sahip olanlarda sonuç werio bn mesela seansta bacaklarımı gsterdiğimde bnmde senn gbi az oldğu için tamamen btmeyeblr dedi gttiğim merkez :hulya: dediğim gbi dayanlmycak bi acı diil sir ağda yapıorm diosn ondan daha haff bi acı :))

luxxor kıs kuaförü evemi çagırdın...

çok hoş gözüküyorsun..mutluluklarrropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…