2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydııınnnn.... yeni bir gün.. günümüz güzel , mutlu , huzurlu geçer inşallahhh...kaydirigubbakcemile5

günaydın süpercim nasılsın?

iyiyim canım sen nasılsın...

ay dün ilkez yaptım köfteyi süpriz masa hazrıladım eşime..

köfte çok güsel oldu....zemuszemus
yanına patates kızartım..kıvırcık salata domates yaptım..
hepsini tek bir tabakta süsledim...bayanssulusmile
aşkım beni havaya kaldırdı hemenkaydirigubbakcemile3
ooo dedi..sevindiyerimseniben:lepi:

Günaydııınnnn.... yeni bir gün.. günümüz güzel , mutlu , huzurlu geçer inşallahhh...kaydirigubbakcemile5

günaydın kısllar

hepinize günaydın sağoolunopuyorumnanaktan

süpercim tebrik ederim. artık bu gazla taze fasülyeyi yaparsın sen kaydirigubbakcemile5

laylay ben tuttugumu koparırım hehehebayanssulusmile kafama koyduysam o işi hallederim yane.

bir insan yeterki istesinaklinialirimsmile

aaaa söylemeyi unuttum mu ben:1shok:

ben cuma günü yaptım fasulyeyi lezizdi leziz..tencerede yaptım 45 dakikadalülülülülülü

en iyi yol bildiğin yolmuş demek ki kaydirigubbakcemile5 gönderdiğim blogun faydası oldu mu canım

en iyi yol bildiğin yolmuş demek ki kaydirigubbakcemile5 gönderdiğim blogun faydası oldu mu canım

birde annemle ..ablamla dedilerki siz kaç kişisinizde sen düdüklü kullanıyorsun dedilerkaydirigubbakcemile3

onlar öyyle düşünüyor tabe..:smiley-cool:

canım düdüklüde yapınca illa çok yapacaksın die bi kural yok ki. bilmiyorum onlar çalışıyorlar mı? ama ben eve gittikten bir saat sonra yemek yapıp da yemeye kalkarsam akşamım ölmüş gibi hissediyorum. o yüzden çok pratik olduğu için tercih ediyorum düdüklüyü. tercih meselesi tabi..

biz öğlenleri işyerine de yemek götürdüğümüz için ben ortalama 4 tabaklık yapıyorum. yani birer tabak akşam birer tabak ertesi gün öğlen için.

günaydın kızlar

aferin super kıvırcan bu işi:smiley-cool:
yarenaya katılıyorum ne alaka ki boy boy düdüklü var .annem bana küçük bi düdüklü aldı siz 2 kişisiniz kendinize bunda pişirin diye.normalde tencere setimdeki düdüklü büyük onu kullanmadım hiç.
küçücük tencere gibi düdüklü çok şirin:))
yarenay en doğrusunu yapıyosun wallavereliniortak

anladım şimdi sizin neden kullandıgınızı..
bende en büyük boyu var kızım ya:roflol:

Son düzenleme:
e yani super en büyük boyda tabiki annen haklı koca tencere bit gibi kalcak yemekler:)))))

onlar kilo kilo galiba yanlış bilmiyosam.
benimki küçük çok şirin gözüküyor üstelik:))

bi alışsan düdüklüye bırakmazsın bidaha ama önce küçüğünden alman lazım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…