2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende pirinci kaynattıktan sonra..suyu çeker..sütü ve şekeri atarım..daha çok kaynatıyım ozaman

millet bebek düşünmeye başladı,hamile kalanlar var ,,abooowww akannehir

Ben zaten hep düşünüyordum canım.
6 yıldır birlikteyiz eşimle.
Yaşanması gereken şeyleri doya doya yaşadık zaten.
Hayat bizi çok yormadan bebeğimizle de zaman geçirelim diyoruz.

ay esrant hade ahyırlı olsun sen bu istek arken yakında hamilesin şüphem yok

İnşallah canım,hayırlısı..

esrant hadi hayırlısı canımmm
topicte 3.sırayı sen alıcaksın galiba:))

dün çok teferruatlı yemek yaptıgım için bugün kendimi yoramam diyed üşünüyorum..daha düşünmedim belki dışardan yeriz..bugün erken yatıcaz..

bugün ben de erken yatmak istiyorum. Sabahları kahvaltı hazılayıp yapıp çıkmak için 6 buçukta uyanıyorum. Gece de yatışım 1i buluyor. Bu sabah çok zor uyandım:S:S

Eşim bankaya gitmişti,gelir birazdan.
Ben çıkıp kahvaltı hazırlayayım.
Görüşürüz kızlar..

esrant hayırlısı olsun canım, nihayet ortak noktada buluşmanıza çok sevindim. Allah inşallah gönlünüze göre versin zemuszemus

kızlar şu sayfanın en üstündeki oembe kurdele de neyin nesi .bugün çıktı galiba demiiCADIARZU

hamile kalmadan önce doktor kontrolü şartmı kızlar
çoğu hamileden hiç duymadım da

olsun canım
şu an çocuk düşünen sen varsın ya ondan seni koydum sıraya:))))

hee buarada fatmanın bebiş empatikten büyük galiba.yine 1. fatma mı????

:roflol::roflol::roflol:
alemsin yaa

:roflol::roflol:

bugün ben de erken yatmak istiyorum. Sabahları kahvaltı hazılayıp yapıp çıkmak için 6 buçukta uyanıyorum. Gece de yatışım 1i buluyor. Bu sabah çok zor uyandım:S:S

ilk zamanlar bizde hergün kahvaltıya kalkardık.ama sonradan pes ettik.
kahvaltıyı uykuya tercih ediyoruz..
arada yapıyoruz kahvaltıyı

kızlar şu sayfanın en üstündeki oembe kurdele de neyin nesi .bugün çıktı galiba demiiCADIARZU

ay senden bişey kaçmıyor..benden kaçamdıgı gibi bende farkettim bilgim yok..

hamile kalmadan önce doktor kontrolü şartmı kızlar
çoğu hamileden hiç duymadım da

Ben şart olarak düşünüyorum canım.
Sonuçta vücudun bebeğe hazır mı,bir sorun var mı bence bunları bilmek gerekiyor ki sonra insanın aklında soru işaretleri kalmasın.
Bir de folik asit kullanımı var,onu da en güzeli doktor kontrolünde kullanmak bence..

esrant sen nerde yaşıyodun eşin ne iş yapıyo ben hatırlamıyorum. dikkat ediyorumda her öğlen siz daha yeni kalkmış oluyosunuz eşin işe gidiyo oluyo bilmiyorumkismile

Tebrik ederim... inşallah her şey istediğiniz gibi gider. Bende henüz 5 gün sonra 3 aylık evli olucam..sositososito bizim de çocuk yapma planımıza daha çok var ama ... ayyy bi heyecan kapladı.. Sanki benim kararımmış gibi çok sevindim açıkçası... Tebirkler.:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…