2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

esrant sen nerde yaşıyodun eşin ne iş yapıyo ben hatırlamıyorum. dikkat ediyorumda her öğlen siz daha yeni kalkmış oluyosunuz eşin işe gidiyo oluyo bilmiyorumkismile

Canım ben antalyadayım
Eşim özel bir şirkette çalışlıyor.
Çalışma saatleri değişik,vardiyali gibi.
Bu hafta hep öğlen ya da öğleden sonra gidiyor,gece geliyor (en geç 24.00'de)
Haftaya da mesela sabah erken gidiyor.Öğlen 12.00-13.00 gibi çıkıyor.

Çok teşekkür ediyorum,inşallah..opuyorumnanaktan

kızlar slm naber bakalım?
geçmişi okudum biraz sütlaçlar falan bende daha denemedim hiç düdüklümüde kullanmadım tefalin 6 lt. var bende geçen gün normal tencere yaptım fasulye 45 dk. pişrdim yani daha oturup kullanma klavuzunu okyamadığım için kullanamadımda gerçi çok bişeyi yok heralde kullananlar bilgi verebilirmi acaba zaman ayarlı benimki.

hadi esrant gitte kahvaltını hazırla:dilcikar:
bizde bura aç aç çalışalım:dilcikar:

valla bol benimki klasik düdüklü işte
atıyosun kapatıyosn fıs diyince kısıyosun pişiyo

merhaba
benimde clipso 6lt zaman ayarlı.
herşeyi çiğden koyuyosun suyunu koyup yani üstünü basa gibi veya biraz daha az,kapatıyosun kilitliyo .ayarını sebze olan kısma getiriyosun,kapak kısmında hava çıkan içindede kırmızı çubuk olan yer var. yüksek ateşte o kırmızı çubuk en üste çıkana ve sesli bir şekilde hava verene kadar bekliyosun , geldikten sonra zamanı ayarlayıp ,( atıyorum fasulye için 12 dk ) düdük çalmasını bekliyosun1/2 dk içinde düdük çalıyo,yüksek ateşten,kısık ateşe alıyosun ve zaman dolunca uyarı veriyo kapatıyosun. işin aceleyse hemen kapağı açmak için havasını çıkarıyosun oda yine kapakta sebze işaretinin yanında hava piskürten bir işaret var ordan ,sonrada kapağı açıyosun. bukadar. yani aslında anlatırken çok uzun bir işlemmiş gibi görünüyo ama felaket kısa ve basit birşey

kıslar bişey ögrendim şimdi..

bu forumda yıl sonunda yarışmalar oluyormuş..yılın enleri falan

evet super okumuştum ben bi ara geçen seneleri
hangi topicte olduğunu hatırlamym

Masamı hazırladım.
Kahvaltı için de sosisli,sucuklu,kaşarlı kanepelerimi fırına attım.
Bekliyorum..

arsecim tşk ederim denicem fasulye almıştım zaten bakalım nasıl olacak aslında kuru fasulyede yapmak istiyorum ay canım çok istiyo..

kızlar o pembe kurdele meme kanseri haftasıyla ilgili. bilinçlendirme ve dikkat çekme amaçlı yani. hepimizin çok dikkat etmesi gereken bir konu.

bu arada yazılanları okudum da artık herkes evli kadın moduna girmiş onu fark ettim. artık yemek, tatlı falan tarifleri konuşur olduk olumunekankayizsmile

:) öncedende konuşuluyodu yarenay :)
sadece daha sık olmuştur.o da artık alıştığımızın ispatımı ne diyelim:))

Son düzenleme:
Kızlar selaam, bugün mesaim yarım gün çıkmadan bi bakayım dedim sizlere:)

:1hug:
ne ded, ne dedi bizede söylesene..sengözlerimebaksanab

süpercim bu topikte zevkli sohbetlerin döndüğünden bahseden arkadaşımızdı da undomiel ondan demiştim

selam kızlar. 25 eylülde evlendim nihayet aranıza ben de geldim =)))

sirkencubincim hoş geldin canım ben de katıldım burayaalkisalkisalkis

Hayırlısı olsun esrant çok sevindim canım. Folik asit ne için gerekli?

arsecim tşk ederim denicem fasulye almıştım zaten bakalım nasıl olacak aslında kuru fasulyede yapmak istiyorum ay canım çok istiyo..

Bugün eve gidince ben de etli taze fasülye denicem kocamın isteği üzerine, her gün kitaptan yeni tarifler deneyip yemek yapıodum, tatları çok güzel oluo ama dedi ki biraz da geleneksel yemeklerden yapsankaydirigubbakcemile3 Şimdi benim düdüklüm de 7 mi 8 mi ne, onda olmaz mı yarım kilo fasülyeden yapacağım, çalıştığım için 2-3 gün idare etcek şekilde yapıyorum ben 3 çeşit filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…