2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

slm kıslarŞeniz

selam cnm

tabi canım benim yemek çok komik kaldı düdüklüme kaydirigubbakcemile3
aman memnunum ben böyle ileri zamanlarda..kullanırız artık..mevlüt falan verirsek evde..

evet kızlar düdüklüler litre li satılıyo
4 lt 6 lt 8 lt olarak piyasada
benim tavsiyem 6 lt alınması ister iki kişilik yemek yap ister 10 kişilik yemek yap ikisindede kullanabiliyosun. ben 1 tane aldım tefal clipso 6 lt lik. misafir geldiğindede çok rahat yetti kullandım, normaldede bize 2 tabaklık yaptığımda çok rahat oluyo.
fasulyeyi 12 dk da pişiriyo harika birşey düdüklüyü icat edenden Allah razı olsun :Saruboceq:

ya ben sütlacı çok severim denemekte istiyorum ama onuda eşim yemiyo
tatlı konusunda zıtız biraz o sütlü tatlıları sevmez ben ise şerbetli tatlıları sevmem:umursamaz:

tamamen katılıyorum. bende de hisar'In 6 lt. lik var. severek kullanıyorum zemuszemus

yarım litre sütle deneyim diyorum olmazmı
malzemeler nler nekadr atcam yarım litre süte yazarmısınız kızlar

günaydın kızlar

super tebrik ediyorum bugünleride gördük

saol canım sırnaşık şey

ya ben sütlacı çok severim denemekte istiyorum ama onuda eşim yemiyo
tatlı konusunda zıtız biraz o sütlü tatlıları sevmez ben ise şerbetli tatlıları sevmem:umursamaz:

ooo gcen gün yapmıştım annem güsel dedi begendi..canım istedigin an yapıyorum .zuzu sen kendine yap bol bol ye

walla bende 2tane var
biri büyük (setimde olan)
biri küçük .annemin aldığı. ama kaç litrelikler bilmiyom markalarınıda hatırlamıyombilmiyorumkismile

ben zaten yaptığım tatlılardan keklerden kayınvalideme de veriyom yenir yani sorun olmaz ama ilk kez denicem nasıl olcak kimbilirbilmiyorumkismile
ondan ilk denemem az olsun diyorum

günaydın ajıkal hayırdır 3 kez günaydın çektin kıs

Son düzenleme:
yaw kızlar hadi sütlaç tarifi bekliyorumklava:
yarım litrelik sütle yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…