2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlarrrr,, merak ediyorum.. Ten renginizi ve saç renginizi.. ya da saç renginizi değiştirmeyi düşünüyo musunuz? Ben düşünüyorum ; ama hala kararsızım.. Saç ile ilgili tecrübeleriniz var mı? laelaelaelaelae

amann devret canım yaşım 22 de ne oluyor?
ruhum olgun benim,,
bu topiğin en çıtırı benim demek

redd benim saçlarım siyah .herkes boya zannediyo.kendi saçım diyince şaşırıyolar aa ne güzel diyolarbayanssulusmile

ama ben anlayamıyorum o ayrı .benimki gibi bi saç görsem hiç merak etmem boyamı değilmi
boyaya bi ilgim yok belkide ondandır.buzmana kadr hiç boyatmadım.insanlar böle dediği sürece de düşünmüyorumzemuszemus

ay ben çocuk gibiyim zatii
eskiden büromuz pasajdayken ordakiler bana şeker kız candy diyolardı

biraz çocuk ruhum var itiraf edeyim.:)

ya kızlar bana yardım edin, çok sinirim bozuldu.
yaklaşık 2/3 aydır çene kısmımda sürekli sivilceler çıkıyo,ama baya büyük ve 3/5 tane falan. hep aynı bölgede ve hiç gitmiyo. ben sivilce sıkmasını falan sevmem dokunmam,kurur diyorum, dokunmuyorum ama kuruyup kuruyup tam geçti dediğim zaman bakıyorum yeniden büyümüş. napacağımı şaşırdım, anlam veremedim ohaoldumsmile

aslında bende değiştrmek istiyorum kumralım bende ama saçımda boyada var çikolata bakır yapmak istiyorum ama onuda heray boaytmak gerek soluyo çünkü oyüzden cesaret edemiyorum.

heheh ajikal çaktırma ozman:))

arse bi ilaç faln sürmedinmi hiç ımm neydi onun adı heh fujidin var bende sıkmıyodum önceden ondan sürüyodum 1 2 gün kuruyodu sonra.son zamanlarda elim gidiyo sivilcelere ama sıkmıyorum sadece dokunuyorum sinir oluyorum pütr pütür.

Zuzucum.. Benimde saç rengim kumral.. çok seviyorum ki herkeste çok beğeniyo... Ama sıkıldım değişiklik istiyorum ve Tarçın rengine boyatmayı düşünüyorum; ama nasıl olur acaba pişman olur muyum diye de düşünmekten kendimi alamıyorum.fisfisfis

geldim

eskiden gelseyidn ekliyoduk fotoları albüme eklerim sonra bakarsın bana..

arse şuan aynı sorun bende var

aslında bende değiştrmek istiyorum kumralım bende ama saçımda boyada var çikolata bakır yapmak istiyorum ama onuda heray boaytmak gerek soluyo çünkü oyüzden cesaret edemiyorum.

benim gibisin işte... Hadi kötü olursa, hadi akarsa falan filan pufffakannehir

bide arsecim aklıma getirdin.

dün ablamla konuştum 1 ay önce falan 1 seans yapmış patronu ona makinayı denemek için. baktım şok oldum .1 ay olmuş ve nerdeyse çıkmamş kıss .bikaç kılı vardı ama onlar zaten ozamn olmayan kıllarmş yani onları lazerlememşler.

iğneli değil lazer yapmş ablam.

mesela dedi patronu koltuk altına yapmış bir kısmına denemek için.
lazer yaptığı yerlerde kıl yok yapmadığı kısmında baya çıkmş.böle söledi makina gelince her yerime yaptırcam diyo:))))

geldim

eskiden gelseyidn ekliyoduk fotoları albüme eklerim sonra bakarsın bana..

arse şuan aynı sorun bende var

ya süper çok gıcık bir durum, benim bebek gibi cildim vardı yaa, adet dönemlerimde bile bir hafta önceden bir tane minicik çıkar sonra 2 güne kalmaz yok olurdu, nasıl birşeyse kaldılar gitmiyolar bunlar yaa :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…