2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sende kendinden bahset canım inş. seninde sağlıklı sihhatlı bebişlerin olur

bebişe daha çooook war Allah en hayırlı zamanda herkese nasip etsn inşallah :)) bn nişanlıyım şu anda gayet mutluyum ama ewlendiğimde de böyle olrmu farklı farklı sorunlar ortaya çıkar mı ew iş ymek temzlk aileler derken şimdi ki heyecan kaybolr mu die korkularım wardı hala tamamen btmiş diil ama uzun zamandr yazılarınızdan okuduğum kadaryla kişinn kendsne bağlı hayatı gzelleştrmek tüm bnlardan zewk almak hepnz o kadar gzelsnz ki süpercm ii ki açmşsn topiği ohaoldumsmile

Ben evlenmeden 2 ay öncesinden basladim. dr. tam koruma saglamasi bayzi vücutlarda hemen olmuyor dedi.

bebeiş iyiiii dün bi anneciğini ugraştırdı ama iyi çok şükür ne yaparsa yapsın anneciği kurban olsun onaa... kasıklarım agrıyordu dün

Ah canim ya ( ama ilk aylarda normalmis zaten ilk 2 ve 3 ay zor diyorlar ama kisiden kisiye degisik oluyor ins. senin rahat gecer canim yaa.....

Canım benim.. İnşallah her şey gönlüne göre olur... Şimdi mutluysan , husurluysan... Evlenince de öle olucak görüceksin ; hatta daha güzel olucak ; çünkü her anlamda eşinle paylaşımın artıcak ve ortak bir hayatı yaşıcaksınız.. Önceleri biraz zorlanabilirsin. Eğer ki evlilik ya da nişanlılık hayatından önceki dönemde çok rahat serbest yaşamışsan. ama normal bir yaşam tarzın varsa alışıcaksın.. Düşünsene .. hep sen ve o .. ve sonra meyveniz çocuk... çok güzel dimi...opuyorumnanaktan

herşeyt ikinie bağlı benden sana 2 tavsiye 1- asla küs durmayın gerekirse sen gerekirse o asla yataga küs girmeyn yada küs uyumayın 2- hayatınıza asla 3. kişiyi sokmayın ister senin annen baban olsun ister onun ailesi olsun ikinizin arasına kimse girmesin sokmayında

haa birde evlenince yok benim annemd, senin annendi laflarına girme gerisi kolay

[/B]
teşekkürler canım begenmene sevindik...:lepi:

mutlu olursun hiç korkma...
evlilik güsel elbetteki kendimize baglı..karşındaki insan anlayışlı olursa..iyi olursa herşeye yolunda gidiyor..eee birde severek evlendiysen degmeyin keyfime oluyor...
kavga gürültü desen..oo çoçuklarda da var her yaşta var..hayat dümdüz gitmiyor çünkü..
o da tadı tuzu biberi hayatın..boshayallersmile

Son düzenleme:
hlmbtl 89 lusun demek:)))

redd doğru sölüyosun pudra işe yarar. ama tek başına değil limonla
limon vu pudrayı karıştırıyosun macun kıvamına geliyor sür onu kuruyunca ılık suyla yıka

sivilce olması şlart değil kızlar ben yapıyodm arada.inanın yumuşacık yapıyor pudra yüzü.hem bi zararı olsa bebişlerin popoşlarına sürmezler değilmi:)

Cildi kekik suyuyla dfa temizlemek iyi geliyormus ama hic denemedim bir arkadasim yapiyordu

ben lisedeyken sivilce dadanmıştı onlarla baş edebilmek için herşeyi yaptm nerdeyse.
kil kullandım limonve pudra kullandım sıcak su buharı yaptm sürekli daha aklıma gelmeyen neler nelr ooo.

ama yinede çıkıyor aradabir.
bide ben bi ara elledim sivilcelerimi sıkmadım ama yoldum kabuk olanları deli gibi(((
uzun bi süre gitmemişti ozaman(

Bol su ve maden suyu ic canim
Yagli seyler cok yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…