2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bişi diim mi.. doğum kontrol hapını kullanmaya başladıktan sonra tüm akne problemlerim bitti.. Benimde alnımda falan çıkardı.. Ay şimdi yüzüm bi berrak maşallah diim... zemuszemus valaa nasıl korunuosunuz bilmiom kızlar ama .. Doğum konrol hapı harbi cildi de güzelleştirio...nazar:

sağol canım eczaneden alayım bakayım deneyeyim bugün.

bende sadece genital bölgede karar kıldım, diğer yerlere gerek yok bakalım. c.tesi gidicem

arse benimki beyazlardan şuan yok. kırmızı şeklinde gitti gitcek ama baya oldu..uyuz şeyler..aşkımda gülüyortam 3 tane ..sivilce ilacı alıyım dedi yok dedim ya

benim hiç olmazdı son dönemin eseri o yüzden sinir oldum. geçmiyo birtürlü

eczaneden alırken sor hem arse belki daha faydalı bi pomad verir.bildiğin bi eczacı varsa ona git

kimse yokmu yaaa hlmbtl napıon kız sen ordan bakıon muuu

ewt yaa siz o kadar gzel konulardan konuşuosnzkii sen bebeğinden bahsediosn esrant bebek istio we eşyle ortak noktada bulşmş keyfli sütlaç taze fasulye düdüklü lt si falan çk tatlı :)) ben her gn geç saattede grsem takp ediorm geçmşten itibaren okuorm ama şu an yaşadklarınızı yaşayamıorm bilmiyorumkismile daha nişanlıyım ama btn bnları okdukça kendimi düşünüorm

birde bi yerde okumuştum çıkmaya yakın aseton sürün diyordu ama hiç denemedim

Evet canim aynen katiliyrum sen hangisini kullaniyorsun ?

sende kendinden bahset canım inş. seninde sağlıklı sihhatlı bebişlerin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…