ya kızlar bana yardım edin, çok sinirim bozuldu.
yaklaşık 2/3 aydır çene kısmımda sürekli sivilceler çıkıyo,ama baya büyük ve 3/5 tane falan. hep aynı bölgede ve hiç gitmiyo. ben sivilce sıkmasını falan sevmem dokunmam,kurur diyorum, dokunmuyorum ama kuruyup kuruyup tam geçti dediğim zaman bakıyorum yeniden büyümüş. napacağımı şaşırdım, anlam veremedim ohaoldumsmile
heheh ajikal çaktırma ozman:))
arse bi ilaç faln sürmedinmi hiç ımm neydi onun adı heh fujidin var bende sıkmıyodum önceden ondan sürüyodum 1 2 gün kuruyodu sonra.son zamanlarda elim gidiyo sivilcelere ama sıkmıyorum sadece dokunuyorum sinir oluyorum pütr pütür.
bide arsecim aklıma getirdin.
dün ablamla konuştum 1 ay önce falan 1 seans yapmış patronu ona makinayı denemek için. baktım şok oldum .1 ay olmuş ve nerdeyse çıkmamş kıss .bikaç kılı vardı ama onlar zaten ozamn olmayan kıllarmş yani onları lazerlememşler.
iğneli değil lazer yapmş ablam.
mesela dedi patronu koltuk altına yapmış bir kısmına denemek için.
lazer yaptığı yerlerde kıl yok yapmadığı kısmında baya çıkmş.böle söledi makina gelince her yerime yaptırcam diyo:))))
Bişi diim mi.. doğum kontrol hapını kullanmaya başladıktan sonra tüm akne problemlerim bitti.. Benimde alnımda falan çıkardı.. Ay şimdi yüzüm bi berrak maşallah diim... zemuszemus valaa nasıl korunuosunuz bilmiom kızlar ama .. Doğum konrol hapı harbi cildi de güzelleştirio...nazar:
kıs arse sen hapmı kullanıyonn
benim günlük kullandığım ilaçlar var ama, bu problem ilaçlardan önce başladı
Anladım tatlım.. biraz saçma gelebilir sana ama bir de normal talk pudralar var akşam yatarken onu sür.. o kurutuyo... yani denemekte fayda var.benim hiç olmazdı son dönemin eseri o yüzden sinir oldum. geçmiyo birtürlü
kimse yokmu yaaa hlmbtl napıon kız sen ordan bakıon muuu
artık büyümek istiyorummmmkaydirigubbakcemile3
Bişi diim mi.. doğum kontrol hapını kullanmaya başladıktan sonra tüm akne problemlerim bitti.. Benimde alnımda falan çıkardı.. Ay şimdi yüzüm bi berrak maşallah diim... zemuszemus valaa nasıl korunuosunuz bilmiom kızlar ama .. Doğum konrol hapı harbi cildi de güzelleştirio...nazar:
ewt yaa siz o kadar gzel konulardan konuşuosnzkii sen bebeğinden bahsediosn esrant bebek istio we eşyle ortak noktada bulşmş keyflisütlaç taze fasulye düdüklü lt si falan çk tatlı :)) ben her gn geç saattede grsem takp ediorm geçmşten itibaren okuorm ama şu an yaşadklarınızı yaşayamıorm bilmiyorumkismile daha nişanlıyım ama btn bnları okdukça kendimi düşünüorm
Evet canim aynen katiliyrum sen hangisini kullaniyorsun ?
bende kullandım 2 ay kadar falan... yasmin kullandım...
Evet canim aynen katiliyrum sen hangisini kullaniyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?