Canım benim.. İnşallah her şey gönlüne göre olur... Şimdi mutluysan , husurluysan... Evlenince de öle olucak görüceksin ; hatta daha güzel olucak ; çünkü her anlamda eşinle paylaşımın artıcak ve ortak bir hayatı yaşıcaksınız.. Önceleri biraz zorlanabilirsin. Eğer ki evlilik ya da nişanlılık hayatından önceki dönemde çok rahat serbest yaşamışsan. ama normal bir yaşam tarzın varsa alışıcaksın.. Düşünsene .. hep sen ve o .. ve sonra meyveniz çocuk... çok güzel dimi...opuyorumnanaktan
herşeyt ikinie bağlı benden sana 2 tavsiye 1- asla küs durmayın gerekirse sen gerekirse o asla yataga küs girmeyn yada küs uyumayın 2- hayatınıza asla 3. kişiyi sokmayın ister senin annen baban olsun ister onun ailesi olsun ikinizin arasına kimse girmesin sokmayında
haa birde evlenince yok benim annemd, senin annendi laflarına girme gerisi kolay
inşallah fatma tawsyelern kulağıma küpe olacak.. onun ailesinn oturduğu apartmanda oturacağım şu anda çk sewiorm onlarında bni sewdiğini hssediorm ama yarın öbr gn neler olr blemiorm zaman zaman annemle ble tartışırken ewlendiğimde dengeyi kurablcek mym die düşünüorm boshayallersmile
o yüzden çok dikkatli ol canım sürekli deme senin annen şöle benim annem böle vs diye adamın kanına dokunur yoksa orta yolu bulacagından eminim....bende kaynanamı severim oda beni kaynanam da bizde şimdi bayramda evine gidicek bakalım...
inşallah fatma tawsyelern kulağıma küpe olacak.. onun ailesinn oturduğu apartmanda oturacağım şu anda çk sewiorm onlarında bni sewdiğini hssediorm ama yarın öbr gn neler olr blemiorm zaman zaman annemle ble tartışırken ewlendiğimde dengeyi kurablcek mym die düşünüorm boshayallersmile
[/B][/U][/COLOR]
teşekkürler canım begenmene sevindik...:lepi:
mutlu olursun hiç korkma...
evlilik güsel elbetteki kendimize baglı..karşındaki insan anlayışlı olursa..iyi olursa herşeye yolunda gidiyor..eee birde severek evlendiysen degmeyin keyfime oluyor...
kavga gürültü desen..oo çoçuklarda da var her yaşta var..hayat dümdüz gitmiyor çünkü..
o da tadı tuzu biberi hayatın..boshayallersmile
denge çok önemli.seviye çok önemli.
gelip gitmelrle seviye kurulmaz .yani az görüşelim seviyeli olalım diye bişy yok bence.nekadar görüşürsen görüş karşılıklı konuşmsını bildiğin sürece zaten seviyeni korursun buda saygıyla olur.
bende kayınvalidemlerle aynı apartmandayım çok da memnunum Allah razı olsun çok yardımı dokunuyor.özellikle yemek konusunda.cumartesi erken gidersem yaparım yemek bide pazarları.hafta içi hep ondayız vall.bişey isteyim yapar o yemeği.
bugün ne yemek yapıosunuzz... ayyy acıktım ben...
fırında poşette tavuk:):):)
bu ay sonunda 4 ay dolck canım.[/QU
Allah çoook uzun yıllar mutlu olmayı nasip etsin hepimizekaydirigubbakcemile5
aminnnn..........
AMİN...:Saruboceq:
çk haklısın süper hele sewdiğin insanla brlkteysen çk gzel.. hayat hç br zaman dümdüz gtmio her yaşta herkesle zaman zaman sorunlar yaşayabliorz kendi ewmzde kendi anne babamzla ble tartışablioken senelerce beraber yaşamadığın biriyle zaman zaman atışmak normal ki dediğin gbi bncede bnlar abartmamak kaydyla tadı tuzu hayatın :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?