en zor dönem nişanlılık..birde evlendigin ilkgünler zor gecer aklında bulunsun..
bizim okulun müdürü vardı davetiye götürdügmüzde bize dediki..
ne senin ailen..nede senin ailen kapınız kapandıgı an herşey dışarda kalsın demişti..
eger dedi evliliğiniz 1 yılını iyi gecirdiyseniz olay bitmiştir dedi.zemuszemusaklinialirimsmile
katılıyorum aferin müdürüne:)))
niye nişanlılık zor super .ben 1 sene 9 ay nişanlı kaldım tek zorluğu hafta sonları o güzelim bigünün sonunda ayrılmak:sinifsinif: o da bitti çok şükür:)
aileler konusunda hiçbi zorluk görmedik.ne onun ailesi ne benim ailem:)
en zor dönem nişanlılık..birde evlendigin ilkgünler zor gecer aklında bulunsun..
bizim okulun müdürü vardı davetiye götürdügmüzde bize dediki..
ne senin ailen..nede senin ailen kapınız kapandıgı an herşey dışarda kalsın demişti..
eger dedi evliliğiniz 1 yılını iyi gecirdiyseniz olay bitmiştir dedi.zemuszemusaklinialirimsmile
yastık mevzusu çok güselmiş..sevdim bunu..bizde örnek verirriz büyüyünce:roflol:[/QUOTE
inşallah örnek wereblecek kadar güzellll bi ewliliğimiz hayatımız olrda werriz süpercm zemuszemus
ayyy noluyooo bee duygusala bağlamışsınız ben yokum diyeee. bu romantik duygusal konuşmalar bizi bozarrr kızlarrrr
bu arada fark ettim ben en en ennn ennnn yaşlınızımmmm mafoldumben :bbo: :1shok: :1no2: senağlama :çok üzgünüm:
ay kıslar.......
abamızsın abamızŞenizŞeniz
yastık mevzusu çok güselmiş..sevdim bunu..bizde örnek verirriz büyüyünce:roflol:[/QUOTE
inşallah örnek wereblecek kadar güzellll bi ewliliğimiz hayatımız olrda werriz süpercm zemuszemus
relaxxxxxxxxxxxxxxxyerimseniben
alsanaalsanasmile :çok üzgünüm:
ne oldu süper hayırdr
aşkım aradı şimdi ne kadar detaylı ya..bugün yarın hasta olmam gerek
benim günler hep önce atar..beklemdeyiz.......delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?