2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

katılıyorum aferin müdürüne:)))

niye nişanlılık zor super .ben 1 sene 9 ay nişanlı kaldım tek zorluğu hafta sonları o güzelim bigünün sonunda ayrılmak:sinifsinif: o da bitti çok şükür:)

aileler konusunda hiçbi zorluk görmedik.ne onun ailesi ne benim ailem:)

aynen aşkım ben eve bırakınca deli oluyordu..

nişanlılık çok zordur zuzu.her kafadan bir ses..yıpranıyor insan

çk haklısın süper inşallah hepimiz bu dnemleri çk kolay we mutlu bi şeklde atlatırız.. bzede oklda bi hocamız anlatmıştı
"ewllk srecnde ailelern her br üyesi bişiler söyler çiftler bnları aşmak durumnda kalır aslnda her iki tarafın aileside çocukları için kendi mantklaryla doğru olanı isterler ama bu çiftleri yıpratır burda yapılması gereken ailelernzn her br üyesni birer yastık olarak düşünn onların söyledklerni her zaman kendnzden daha çk önemser brbrnzi unutrsanz çatışırsnz bu yastkların her brni wücdnzn ön tarafına bağlamak gibidr o yastklar çoğaldkça eşinizle brbrnze sarılamazsnz yastklar szi engeller brbrnze ulaşamzsnz.. ama o yastkları arkanıza bağlarsanız onlar sze destek olr başınz sıkıştığnda dayanak olr we brbrnzede çk rahat sarılır we brbrnzi duyarsnz" demişti
çk uzun we karışık oldu farkındayım bilmiyorumkismile ama bna çk doğru bir mantık olarak gelio inşallah hayat boyu uygulayablrm:Saruboceq:

yastık mevzusu çok güselmiş..sevdim bunu..bizde örnek verirriz büyüyünce:roflol:

ayyy noluyooo bee duygusala bağlamışsınız ben yokum diyeee. bu romantik duygusal konuşmalar bizi bozarrr kızlarrrr
bu arada fark ettim ben en en ennn ennnn yaşlınızımmmm mafoldumben :bbo: :1shok: :1no2: senağlama :çok üzgünüm:

abamızsın abamızŞenizŞeniz

aşkım aradı şimdi ne kadar detaylı ya..bugün yarın hasta olmam gerek
benim günler hep önce atar..beklemdeyiz.......delikafadulden

hiihihih benimkide beklemede ama tam tersi içinaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…